Отговори
# 465
  • София
Всъщност проблем може да има, ако очното налягане е високо или сте с много висок диоптър.
На мен преди да забременея офталмолог ми е казвал, че астигматизъм+късогледство, сравнително малки диоптри - около 2, не се явяват проблем за естествено раждане. Не се притеснявайте излишно, отидете към 8-9 месец и направете една консултация.

Иначе на мен не ми прави впечатление, да имам промяна в зрението, но така или иначе съм със сравнително нови очила - от пролетта, та още си свиквам с тях.

# 466
Jeweler, спокойно. Това което имаме ние е показание за консултация с очен лекар, не директно за секцио Simple Smile

# 467
  • София
Не е ли много рано в 20 седмица за контракции?
Не знам, но и аз ги имам - по няколко пъти на ден, безболезнено свиване на топчицата.
Ще питам лекарката четвъртък  Simple Smile

Я да попитам аз - има ли мами с обеци на пъпчетата? Чудя се какво да я правя моята, кога да я махна и дали няма да се затрие дупката ако седя месеци без нея? Ако някой има опит да сподели, моля  Hug

# 468
Не е ли много рано в 20 седмица за контракции?
Не знам, но и аз ги имам - по няколко пъти на ден, безболезнено свиване на топчицата.
Ще питам лекарката четвъртък  Simple Smile

Я да попитам аз - има ли мами с обеци на пъпчетата? Чудя се какво да я правя моята, кога да я махна и дали няма да се затрие дупката ако седя месеци без нея? Ако някой има опит да сподели, моля  Hug
относно обецата...моята не я нося от година,но още мога да я сложа...не мисля да е проблем...

# 469
  • София
Махам обицата като ми стане дискомфортно и я закачам много с дрехите, което обикновено е 6-7 месец, слагам я за по час всяка седмица, предните три бременности не съм имала проблем с нея или с дупката!

# 470
  • София
Мерси за отговорите, момичета   bouquet

# 471
Нормално е да ви пукат кокалите - в момента тялото произвежда хормон, който е отговорен за разхлабването на връзките между костите (за да може по-лесно тазът да се разшири, за да излезе бебето). При някои жени дори номера на обувките се увеличава с 1-2 номера. След раждането всичко се възстановява по старо му, но в много редки случаи номера на обувките не се връща до първоначалния Simple Smile

# 472
Аз след двете бременности от 39 номер затворена обувка на 25 години стигнах до 41 номер  в момента , и не от китайска номерация, а от европейската дето почти не се намира в бг. Не ми се мисли кокво ще стане с краката ми след тази бременност

# 473
Аз след двете бременности от 39 номер затворена обувка на 25 години стигнах до 41 номер  в момента , и не от китайска номерация, а от европейската дето почти не се намира в бг. Не ми се мисли кокво ще стане с краката ми след тази бременност

Mежду другото във Fashion Gallery има такива номера  Peace

# 474
Нормално е да ви пукат кокалите - в момента тялото произвежда хормон, който е отговорен за разхлабването на връзките между костите (за да може по-лесно тазът да се разшири, за да излезе бебето). При някои жени дори номера на обувките се увеличава с 1-2 номера. След раждането всичко се възстановява по старо му, но в много редки случаи номера на обувките не се връща до първоначалния Simple Smile

Това за краката и номера на обувките го четох и за разхлабването на връзките между костите, но не очаквах че ще ми пукат краката точно в зоната... между краката  Joy Сега забелязах че ме понаболяват леко тазобедрените стави  newsm78 Бременна му работа, тук дръпне, там понаболи, изобщо станали сме Ох-пъш  Joy Не че съм изненадана - очаквах го, просто като съм свикнала да съм активна и да изпитвам само дискомфорт от мускулна треска, сега ми е странно  Joy

Хепи, как си? Кръвното седи ли си на мястото?

Леле-лелееее, недей така, аз сега съм си 40 от нормалните обувки, а спортните ми са 41 и 1/3!!! Ако ми пораснат краката не знам къде ще си търся обувки.

Между другото не знам дали има нещо вярно, но имам една позната, която след раждането си ходила тук при една кинезитерапевтка "за да и събере таза"  newsm78 Цитирам я точно, я гърмяните зайци  Flutter да кажат има ли такова нещо, чували ли са и т.н., че сега се сетих пък ми е много интересно...

# 475
Aми височко е, сега и глава ме боли. Полегнала съм си. И пулса си усещам.
Ако не беше това ФМ (че и накрая на седмиците съм, ще го изпусна), да съм влязла още днес. Като парцал съм.

# 476
  • София
Ох Хепи, не е приятно!
Може ли да направите ФМ в Тина Киркова и да си постъпиш още днес там?

Hug

# 477
Aми височко е, сега и глава ме боли. Полегнала съм си. И пулса си усещам.
Ако не беше това ФМ (че и накрая на седмиците съм, ще го изпусна), да съм влязла още днес. Като парцал съм.

Еее Sad Ама добре, че си остана в къщи, поне да можеш да си лежиш  Hug Знам че ще прозвучи тъпо, ама стискай зъби - деня почти се изтъркули, утре минаваш ФМ и по пътя към ТК ни пишеш как е минало Wink Стискам ти палци!

# 478
Тцъ, ей сега звънках, там не може по фонд. Звънях и на моя АГ, той каза да почивам, ако се качало повече, да ходя на спешен. Засега не е по-високо от вчера, така че съм си легнала. А снощи след 9 ми беше спаднало.... newsm78

Неприятно, но какво да се прави. Утре рано съм на ФМ, още в 8:30 и после беж към ТК. ММ си е пуснал ден да ме разкарва.

# 479

Леле-лелееее, недей така, аз сега съм си 40 от нормалните обувки, а спортните ми са 41 и 1/3!!! Ако ми пораснат краката не знам къде ще си търся обувки.

И аз съм така, направо се плаша Grinning

Хепи, няма ли как да го свалиш малко това кръвно - мляко с канела или нещо от сорта.. нещо "бабешко" и безвредно  Tired

Общи условия

Активация на акаунт