Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 608
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Село Сладун,което се намира на 30 км източно от Свиленград,обезлюдяло поради нищета и безработица,е превзето от нелегални мигранти. Очевидци дори твърдят,че хората са въоражени и доста опасни. Дали това е точно така за сега няма отговор от местната власт. Не е ясно докъде ще доведе всичко това,ясно е,че ако това е истина,то това село вече не е българско.

# 646
Гледахте ли сега Божидар Димитров? КАЗА , че повечето са млади мъже, и вместо да се бият за родината си, идват тук. Б. Димитров заяви, ако искат да остават да целуват кръста, т.е. да стават християни.

# 647
Когато Ники-красавеца, министър на външните работи, сбираше "борци" в Правец не ривахте! Когато Италия съсипваше Либия не ривахте! Anzi! Имаше тема в която се пишеха фермани против сатрапа Кадафи с искане да го ликвидират.Когато братята ви съсипваха Сирия, имаше тема ,в която същите боркини и борци баялдисваха от праведен гняв срещу Асад.
Еми, прекарани Европа и Италия, сега ще плащате!Уви и ах! Понякога идва и това време. Да сте си опичали акъла.Кьорав карти не играй! Може да продължавате да сеете пролети.И  не се чудете какво ще жънете! Повярвайте, още по-уникално ще бъде!

ooooh!

# 648
Ох, стига с това бягане, бе.
Не, не бягат тези млади, здрави и прави мъже. Те просто завоюват нови територии.
Не са дезертьори, а бойци. Преден отряд. Авангард. Или както там още се нарича на военен език.

# 649
  • София
Божидар Димитров не мога да проумея с кой акъл още се вее из публичното пространство  ooooh!

# 650
  • София - Рим и обратно
Чек, аз поне имам самочувствието и спокойствието да проявявам самоирония. Докато за теб ми е много мъчно, сигурно ти е доста трудно да съжителстваш със себе си.
А пред снимките на хиляди здрави, прави и силни мъже плачете ли? Щото те повечето са такива. И като гледам, способни са да си отвоюват свободата срещу тези, които режат главите им и изнасилват жените им. Ама не го правят. Ако искате, пратете вашите мъже да се бият, а на тези направете супа и дайте статут. Нали сте милосърдни.

# 651
Днес по ZDF вървят репортажи, интервюта и филми за бежанците и емигрантите. Полицията върви и събира къде когото намери по улици и аутобани и стоварва в бежански центрове. Докато институциите се туткат кой да плаща всичко това, гражданите се разделиха на помагащи и...палещи. Напоследък зачестиха палежите на домове за бежанци, вече имам чувството, че няма ден, без пожар. Нацистите се активираха до такава степен, че вече видях няколко коли в квартала ни, на номерът, където е европейското знаме, са лепнали нацисткия флаг.
Вероятно заради това, че сме студентско градче и щом като се разчу, че ще настаняват бежанци веднага беше организирана мрежа от помощници, събраха се дрехи, мебели, преводачи на различни езици и т.н. От църквата също организираха и събраха помощи, просто всеки, който иска да помогне го върши. Редовия германец на социални помощи гракна, защото се почувства застрашен. Германките също раждат много деца и преживяват от детски, добавки за наем, ток и  прочие, то такива съм чувала най-често вопли срещу чужденците.
В детската ни градина имаме 3 албански деца и 1 сирийче от няколко дни. Най-малкият ми син ми вчера разказа, че Муса е минал през опасно пътуване и не е успял да си вземе играчките и затова иска да му подари една, за да си има нещо и той. Занесе една количка, не знам каква е била реакцията.
Сетих се и за размириците преди седмица в съседния град- там се сбили радикални муслемани с някакви други бежанци заради скъсани страници от корана. Бяха извикали специалните части за да укротяват народа. Помежду си започнаха да се млатят, дано ги разпределят и разпръснат по-скоро, защото много народ на едно място поражда неприятности.  Rolling Eyes

Питах се какво става из Германия, обикновените хора дали вече усещат осезателно присъствието на емигрантите и прочетох поста. Благодаря! Добих представа как се чувстват и какво мислят редовите германци. Не съм учудена. Тепърва им предстоят шокови дни и години. Ще им трябва кураж и главно търпение.

# 652
признавам, че не ми дреме за техните трагедии, без значение дали са свързани с жени, деца и мъже.Ама грам не ми пука. Техните безбройни деца са продължение на това зло, което представляват тези мъже.

Наистина за какво да ти пука

# 653
Гледахте ли сега Божидар Димитров? КАЗА , че повечето са млади мъже, и вместо да се бият за родината си, идват тук. Б. Димитров заяви, ако искат да остават да целуват кръста, т.е. да стават християни.
Не беше ли този същият, който обясняваше как милостиво трябва да ги настаняваме в китните созополски хотелчета , защото били уморени? И то само преди две години?
Като как така си е преосмислил тезата?
оо-Бумър се появи и се почва...толерастията вече.
Бумър-да не сме го удавили ние това бебе? Отказвам да се чуствам виновна за неговата смърт.

# 654
Май забравяте, че африканците бягат от "Боко Харам".  Да ви припомня ли за онова училище и какво правят с африканските момичета или ще се сетите сами?  Crossing Arms
И ти какво предлагаш? Да ги поканим всички тук, барабар с насилниците ли?

# 655
  • Galaxy 13197853088
Че те насилниците си идват и сега. Не е нужно да ги каниш.

# 656
Ако в България се случи нещо подобно, къде ще бягате вие скъпи съфорумки?
Няма да има къде другаде, освен в Балкана. Навсякъде вече ще е заето, когато тръгнем ние...

# 657
  • Galaxy 13197853088
Много ясно, че ще бягат, след като са възпитавани в толерасия.

# 658
После що бягали хората. От вас бягат!
Дано, дано....Чул те Господ.
И това е решение.

# 659

Конфликтът с ИДИЛ може и да има има военно решение - от военна гледна точка ИДИЛ е смехотворно предизвикателство: няколко десетки хиляди въоръжени с леко стрелково оръжие малоумници. НО: трябва пълнопрофилна сухопътна операция с около 50-60 дивизии, с времеви хоризонт за около 10 години. Възможни са глобални усложнения, както и затегната терористична вълна в тила. А насд ни мързи. Ние искаме да ходим на почивка, по възможност триразово.

Та сухопътна операция значи - аз, вашите мъже, синове и братя трябва да ходят да се бият, и някаква част от тях да умрат, осакатеят или полудеят. Разходите в държавните бюджети за отбрана да нарастнат около 10-15 пъти  - като част от БВП.
Куркума. Забравяш нещо особено важно. Най-същественото нещо в една война е МОТИВАЦИЯТА. Хората трабва да имат мотивация, за да отиват да мрат.
Скоро е 6 Септември. Знаеш каква е била мотивацията тогава и защо е имало даже от Америка дошли емигранти българи да мрат тук.
Но защо , кажи, каква ни е мотивацията да водим чужди войни?  Да мрем за тези-чуждите хора? Защо нашите деца да мрат за чуждите деца? Как ще го обясниш на хората.

Българите, а и всички европейци ще бъдат мотивирани тогава, когато те самите се чустват заплашени в собствения си дом.  А това предстои скоро да се случи.  И тогава вече....не ми се довършва поста...

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 09:49 от Герри

Общи условия

Активация на акаунт