Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 427
  • 503
  •   1
Отговори
# 180
  • Враца
И аз това се питах, но после предположих, че се изисква време да се оформи и подготви новата тема и затова реших да не питам. Ще бъдем търпеливи. Wink

# 181
И аз това се питах, но после предположих, че се изисква време да ке оформи и подготви и затова реших да не питам. Ще бъдем търпеливи. Wink

Сигурна съм, че Мецани ще ни изненада с  много готина темичка Simple Smile

Никой не ме е питал ама аз да си се оплача: Вчера ми дойде проклетия Ц и моето АГ ме вика м/у 2-4 ден от Ц да ме гледа и да броим нещо. Май вървя към инсе. Оф, започвам да изперквам от страх какво ли ме чака?!.....

# 182
  • В къщурката на хълма на феите
работя бавно по въпроса, понеже утре е последния ми работен ден преди раждането, гледам Ема сама през деня и просто трудно успявам ..

# 183
Аморе, аз чаках новини от теб, ама мислех, че бременееш и не смееш да се похвалиш, та виках дай да не питам. Жалко за госпожа лелката. Сигурно ще броите антрални фоликули. То при вас имаше ли установен проблем? И мен ме втриса като си помисля, че може да трябва там втори ден от М. да ме викнат на преглед, ама какво да се прави. То ако имаш добро FSH пак ли викат да ги броят фукитата на втори ден?
Маце, аз сега съм решила да бъда по-пестелива откъм изследвания- в смисъл да не се впускам веднагически във всяко едно изследване, което чуя да правя и да обикалям по най-различни дохтури . Събитията през последната година ме поизхабиха емоционално, доскоро бях в една въртележка дето за нищо друго не мислех, освен за поредния преглед, изследане и тест- нито работа, нито приятели, нито мъжо не отразявах...Та не ми се ще пак да попадам в тази въртележка, затова лека полека.
Днес отбелязвам месец и половина без нито един тест- нито за ову, нито за б.
Как беше: Здравейте, казвам се blue_cloud и съм тестохолик  Simple Smile

# 184
  • В къщурката на хълма на феите
Как беше: Здравейте, казвам се blue_cloud и съм тестохолик  Simple Smile
здравеееееей клааауд Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 185
  • София
Облаче разбирам те! Едно по едно!

# 186
  • Враца
Мецани, не бързай, няма да ни избягат дертовете ще си ги чепкаме, когато и да е. Wink  Hug

Как беше: Здравейте, казвам се blue_cloud и съм тестохолик  Simple Smile
Joy Joy Joy

# 187
Баш за смях съм си- оня ден ходих с ММ да си направи ПКК и по пътя си викам- така и така отивам в лабораторията какво ли бих могла да си пусна като изследвания, ама се спрях де, устоях  Laughing Явно не съм пристрастена само към лентичките, а към тестовете като цяло  Simple Smile
Сега във вас ми е надеждата с вашите тестове да се лекувам и устоявам (още по-трудно е като по случайност открих пет чисто новички теста за ову- ах как ми намигат от шкафчетоооо  Mr. Green )

# 188
Аморе, аз чаках новини от теб, ама мислех, че бременееш и не смееш да се похвалиш, та виках дай да не питам. Жалко за госпожа лелката. Сигурно ще броите антрални фоликули. То при вас имаше ли установен проблем? И мен ме втриса като си помисля, че може да трябва там втори ден от М. да ме викнат на преглед, ама какво да се прави. То ако имаш добро FSH пак ли викат да ги броят фукитата на втори ден?
Маце, аз сега съм решила да бъда по-пестелива откъм изследвания- в смисъл да не се впускам веднагически във всяко едно изследване, което чуя да правя и да обикалям по най-различни дохтури . Събитията през последната година ме поизхабиха емоционално, доскоро бях в една въртележка дето за нищо друго не мислех, освен за поредния преглед, изследане и тест- нито работа, нито приятели, нито мъжо не отразявах...Та не ми се ще пак да попадам в тази въртележка, затова лека полека.
Днес отбелязвам месец и половина без нито един тест- нито за ову, нито за б.
Как беше: Здравейте, казвам се blue_cloud и съм тестохолик  Simple Smile

Ееех, ако бременеех щеше до сега да знае целия свят  Joy
В четвъртък сме на СГ и ще броим антрални фоликули. Направо не ми стиска да чуя резултатите. Нещо съм много песимистично настроена и не ми харесва, ама на черното бяло не мога да кажа Sad
А за тестовете те подкрепям. Аз съм същата.  Joy . Намерих едни лентички за Б по 0.60 лв. и като ми мине О се започва след първата седмица.  Joy
Свикнала съм да виждам самотната и грозна черта, та ако видя две със сигурност ще си помисля , че ми се раздвоява пред очите и ще го покажа на втори човек за мнение  Joy

# 189
Аморе, ще стискам палци и СГ и антралните фукита да са си супер. Дано се опровергаят песимистичните очаквания и се сбъднат най-големите ни мечти  Hug

# 190
Малко започва да се губи смисълът на това списъче, но все пак палци на Петито, Пъпешчето и Мишлето!

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
petyto-83 първи ден 24.08, предполагаема дата на О 06.09, дата на М или тест 20.09 fingerscrossed
Пъпешче първи ден 20.08, предполагаема дата на О 07.09, дата на М или тест 24.09 fingerscrossed
mishletoooo89 първи ден 28.08, предполагаема дата на О 10.09, дата на М или тест 24.09 fingerscrossed
danger#scorpion@ първи ден 01.09, предполагаема дата на О 14.09, дата на М или тест 28.09
fl0ri7a първи ден 04.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 30.09

# 191
  • София
Skeeter, благодаря Simple Smile аз обаче мисля преди понеделник да не се тествам, че вече  EFN ми идват в повече Simple Smile

# 192
Нищо, значи стискаме за понеделник и да няма изненади до тогава!

# 193
  • Габрово
Момичета помощ  Embarassed
Вчера с ММ правих ме малко, абе доста бурен кекс, т.к от седмица сефте се засякохме.И изненада -до талетната на хартията розово зацапване,след тоалета нищо няма и тази сутрин пак чисто.На 10ден след ОВУ съм и четери преди М.По принцип ми зацапва три дни преди М от няколко месеца насам, това зацапване след кекса да не би да си е мойто стандартно зацапване.След ОВУТО си на 13ти имам болки в гърдите,твърди са и по -големи.Бях последно Юни при АГ всичко беше наред.Имам и едно усещане в матката точно като при Цито все едно те чоплят за секунди е, но се повтаря и от  три нощи яки предърпвания в десен Я пак мимолетни но се повтарят.Споделете нещо подобно на някой да се е случвало и каква е причината.Направих престо вчера 5 дена преди М - беше. Утре ще се опитам да св добера до АГ т.к днес не е на работа,но ще се побъркам до тогава и ми едно дискомфортно всякаш съм в Ц.
Много ще съм благодаран да ми пишете момичета,съжелявам че трябва да използвам дискусионната, но в други теми не искам да споделям нищо, чувствам ви близки само вас! Sad #Crazy

# 194
  • От Луната
Скорпион, може да имаш раничка за сегашното зацапване, ако е бистра кръв според мен е от рана, ако е тъмна и съсирена значи е нещо друго. Не знам дали съм те съветвала, но това зацапване всеки месец може да не е от хубаво и щом се повтаря всеки месец, а няма Б, значи има нещо.
Ако ти дойде този месец, те съветвам да проверите прогестерона на 7ми ден след доказана О, отиди на фоликулуметрия за един месец, за да си сигурна че е точно седмия ден, когато му е пика.
Зацапванията може да са от прогестеронов дефицит, което не е страшно, просто е добре да го знаеш и при положителен тест пак да го изследваш, ако се окаже по-нисък да започнеш прием на прогестеронов препарат.

Мецани, честит последен работен ден! Simple Smile И хубаво да си починеш ... ако има нещо да помагам, раздавай задачи Wink

Скитър, според мен като се преместим в новата тема и списъка ще живне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт