Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 248
  • 706
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
При положение, че след време ще наследедя жилище, по-скоро бих излязла на квартира.

Да, ама само при това положение... Wink
А Манди няма как да са сигурни, че ще наследят жилище с тоя  кукумицин...

# 91
  • София
Съгласна съм с Дарето. А и никой няма да им отпусне, ако не могат да докажат доходи. Късмет и спокойствие, Манди! Щом решението е взето и направиш първата крачка, вселената ще ти помогне Hug
Казвам го от опит Wink

# 92
Манди
Скрит текст:
аз само ще кажа да не изпускате момента с решението  Naughty. И да си починеш, тя няма да се промени.Бих ти помогнала в търсенето на квартира.Не познавам Люлин, но съм добра в търсенето. Истината е, че трябва да градите над това, което имате, а не да се изгубите и разрушите връзката си. Отделете се, трудно ще ви е, но се намира начин.  Hug Така и тя ще се наложи да се промени поне малко, като остане сама.
Даре много си права, ако нямаш заделен някой лев, по-добре на квартира.
Аз пък гледах доста апартаменти, обявени от съдия изпълнител на търг.Как живеят тези хора  ooooh!

# 93
Първо да честитя рожденния ден на адашката - Мира, да си здрава, много усмихната и късмет и щастие!
Честит празник и на мъжа на Дара, да е здрав и догодина да се трима на този ден!
Манди, съчувствам ти, дано намерите вариант. Наистина без да имаш някаква сума е много сложно с покупката, но дано намерите квартира. Защото както е казала по-горе другата Мира, пари се намират, нерви - не!
Скрит текст:
Кумовете ми са в Люлин 10, като сега ремонтират къща и ще се изнасят, после не знам продажба или наем на сегашното им жилище / гарсониера е/, но като чувам май няма да е тази есен последно. Ако има промяна ще дам знак.
Поогледайте и другите части, има и наеми около 200 -250 лв. Ако ти се струва удачно Люлин 3, бул. Добринова скала, колелото на тролеите мога да подпитам, защото знам, че се дава едно жилище горе-долу за такива пари, но е без ТЕЦ

# 94
Даринке, много ви висока лихвата  smile3534
ЦКБто дава 4,4

# 95
малееее, къде ги раздават тия лихви, че да ида да рефинансирам

# 96
Ми отивай. Моята колежка вече се възползва. Само че е до края намесеца

# 97
  • В полите на Пирин планина
Мира, честит рожден ден!Желая ти здраве, щастие и любов   bouquet
Даре,честито и на ТМ, да е жив и здрав и догодина поне трима.
Тути,честито и на твоя племенник винаги да сбъдва мечтите си.
Манди,силно те прегръщам  Hug дано скоро намерите най-доброто решение за вас.

# 98
Манди, получила си доста добри съвети. От мен само много  Hug Hug Hug
Ситуацията не е никак лесна, но ще се справите с ТМ.

Ние с Дидка-Мони и  нейния приятел се видяхме по обед. На мен ми беше много приятно да си побъбрим. Тя ще качи снимка в албумчето.

Ние утре тръгваме към Сопот и Карлово. Ще ходим по тамошните баири.

Хубави и ползотворни почивни дни от мен.

# 99
  • Пловдив
малееее, къде ги раздават тия лихви, че да ида да рефинансирам
+1  Grinning
Ама за самата банка нищо не знам...Обаче,ако условията са ок-на кой му пука за друго Wink

# 100
абе, пука ми и за банката, не само за условията  Wink

# 101
Ех, много рожденици днес!
Тути, здраве и късмет за племенника ти!
Честит рожден ден на Мира! Здрава, усмихната, щастлива и все такива хубави работи ти пожелавам от сърце!
Дара, да ти е живо и здраво момчето! Още много бурни нощи и купони, все така да си му вдъхновение и скоро и във вашата къща да проплаче бебче! Наздраве!
Ох, Манди, хич не ти е лесно... Дано намерите някоя подходяща квартира и да се успокоиш, то това не си е работа... Стискам палци скоро да намерите някакво решение! Успех!

Аз тук се забавлявам с моята свекърва, много интересен разговор протече по-рано с нея. Още не мога да спра да се подхилвам като се сетя!  Joy
Скрит текст:
Звъни и ММ, за да можела тя да види Сава. Съответно са се наредили и двамата пред таблета. Отсреща се отговаря с репликата "Здравей, СЛЪНЧО, как си?", при което Сава логично отговаря, че е добре. В този момент баба го забелязва и казва "А, здравей Сава!". Предполагам всички се досетихте кой е Слънчото. Wink
По-късно попита за мен, т.е. дали ми растял коремът и ММ иде в кухнята да ме показва, поздравявам аз и следва следната реплика "Оооо, Ина, ама на теб май много ти е харесало да си голяма и си решила да ме стигнеш?", аз така спонтанно отговорих "Аааа, чак толкова няма!", после се светнах че малко грубо прозвуча, ама беше първосигнално.
И още една изцепка имаше, ама да не ви пълня главите с глупости.

Ами аз "празнично" се черпих една бива днес, то пък при толкова поводи, дето сте ги наредили... Wink За здравето на рождениците!  beer

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 16:37 от InataCh

# 102
  • Пловдив
абе, пука ми и за банката, не само за условията  Wink
Да,да и на мен... Blush и затова смятам да разпитам.Просто една приятелка такива ги говори... и винаги можела да смени банката.

# 103
Банките са егати обвързващите, бетер брачен договор, но без тях не можем. Аз поисках миналата седмица рефинансиране, сега не можело, щото съм след майчинство. Преди това - щото съм в майчинство. И да, процентите са доста изгодни в момента.

-----

Айде разревах се, дъщеря ми ми подари цвете, пратила куриер - една приятелка...

# 104
Ехааа, не знаех, че толкова са паднали лихвите по кредитите  Shocked  Дали и аз да не се рефинансирам  newsm78

Ината, добре си я наредила свекито  bowuu

Петъчно, познайте кво правя? Чистя  Sick  Изобщо не ми беше сега до това, ама не знам следващите 4 дни кое по напред  newsm78  И двете ми лели ще идват с домочадията, пък имам и ангажименти събота и неделя. Та сега съм се захванала да вкарам малко ред в нашите 2 стаи. Ама въобще не ми спори  Rolling Eyes  Ако зачезна пак, да знаете, че съм окупирана от родата и работата  #Crazy  

Мира Бу, голяма е чаровница твоята щерка и толкова мила   Hug  Невероятен жест към мама  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт