Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 246
  • 706
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Лени, с точно тази мебелна фирма и аз имах проблем с доставката на един скрин... Само да посмеят да ти направят проблем, я колко сме, дето ще им гракнем!

# 661
Добро утрооо  bouquet
Пропуснала съм бая рожденници и поводи, като гледам- моля да ме извините и да бъдете много здрави и успешни, ако сега не ви изброя поименно  bouquet
Танче- честит рожден ден със закъснение Hug
Ава- честит рожден ден на майчето ти на патерици  bouquet
Ива-Миши- честит ти днешен рожден ден, да си жива и здрава, да сбъднеш своя мечта Heart Eyes
Манди- с какво си ги правила чушките? Свеки наскоро ми направи само с ориз и лук и настърган зелен домат и бяха бая вкусни Blush
Амини- болничен няма ли да ти дадат, че да гърмиш отпуската? Иначе дано екстрите си отминат бързичко и да не те тормозят дълго..На мен джинджифил наистина помагаше срещу гадене и ензими, ама те по-късничко май си ги почнах..
Ели- запушен нос и аз съм имала от време на време и се оправяше със солен разтвор(май Мимче ти препоръча така също), а ако е много запушен вит Ц или клеева тинктура с вода топла смесена и с това съм се оправяла. Дано преместването ви е лекичко Hug
Лейди- хубаво кафенце си сложила, ама що така твоя епилатор Joy
2 в 1 - напълно те разбирам за притесненията ти Hug Доста време е това до прегледа, но искрено ти пожелавам този път да не са основателни.  newsm10 Ама направо са ти одрали кожата с якето. Имам глупаво питане относно шведските крони- 300 за обувки скъпо ли е, не мога да намеря знака им за да си ги превърна в лв hahaha
Перу- много добре, че Ида се зазяпва в ТВ, то е още малко, ако се страхуваш да не и стане мания. Кари така беше също и ме отменяше това в известна степен.. Сега хич няма афинитет към ТВ или да кажа почти нулев, има деца , които не се отлепят от ТВ, ама то у нас "няма детско"  hahaha освен сънчо например и нещо случайно появило се...
Аз съм на приливи и отливи откъм настроение , ММ твърди, че съм Не-по-но-си-ма! #2gunfire Още малко работа другата седмица в четвъртък излизам в 45 дневния newsm44 . Само дето до сряда 3 дни ще ми разкажат играта и трябва да си влача коремището в офиса, че шефа ми решил да прави срещи и там да повися малко, та и отгоре на тва служебна вечеря на 30ти newsm78
Скрит текст:
Имах си разни вълнения по апартамента, напредва ремонта, сега сме вече почти на вълна обзавеждане- кухнята например, детската я поръчахме Whistling Та ММ след работа отвисява по 2-3 часа в апартамента и на мен ми е така кривоооо Crossing Arms Най-често се притеснявам бебка да не тръгне по-рано, че от страх не съм си гледала шийката от преди един месец, нали беше късичка...Доки от ЖК пак ми излезе с някакви глупости и започна да ме стресира, нямам думи просто, само видя бебока на ехографа и установи, че е живо, ама ми каза, че гаранция нямам за нишо миналата седмица..Утре съм на преглед, да видим Praynig
Лени- ама протестирай, то това на нищо не прилича Naughty И ние си избрахме една спалня (без матрака само) от Виденов, та за матрак тройно сигурно ще дадем #Crazy
Стана си ферманче, съжалявам...За малко да изгоря ориза дето ще го правя за каката като се прибере от детската. А вчера ме врънкаше да и купя лотария едно листче и спечели.... 2 лв hahaha

# 662
Добрутро!
само ще пожелая Честит Рожден Ден на Ива   bouquet  и късмет на Лейди !
Уанче , не се притеснявай, този път всичко ще е наред ! Hug
Скрит текст:
все забравям да ти кажа- още като се записа в темата, си помислих че си луд фен на ю ту Simple Smile Уан ми беше най- любимата песен години наред . Вече не Simple Smile
Бременните с екстри  ...newsm78 аз нямах много , не мога да давам съвети. Докторката ми беше казала че чая от джинджифил е добър за стомаха . И за чай от джоджен четох някъде май .
Стискайте ми палци днес вече да е хубаво времето Simple Smile
Дописвам- Лени не им се оставяй на тия ! Моята кошара е с транспортен дефект , обаче като я сглобихме в последния момент , месец след като е дошла , ще го гледам сега и ще ме е яд  Twisted Evil

# 663
Креми, не си вкарвай излишни мухи в главата. Всичко ще е наред  Hug
Момичета, благодаря за подкрепата  Hug
Звездичката, дано се включи днес  Praynig

# 664
  • Пловдив
Сега ми попадна рецепта за чай при болно гърло.Споделям,ако имате нужда  Peace

300мл. вода
3 дафинови листа
3 обикновени лукчета

# 665
  • На остров
Изпих едно хапче, засега всичко е ок.
Коте   Hugмного мило, но освен да дойдеш на крак д ами ги донесеш няма как да стане. Сестра ми пробва да ми прати аспирин протект преди време познай дали го получих  Sunglasses .

Креми дано всичко е наред с бебка, 300 крони са супер добра цена за обувки взимай смело. Iначе най лесно гледаш като напишеш в гугъл 300 sek to bgn .

Жане приятна разходка ви пожелавам  Simple Smile .

Лени как е твоето момиче все си мисля за теб колкото ти е мъчно.
Мира бу и за твоята щерка мисля, дано си намери квартира.

При нас положението е с квартирите в големите градове е неспасяемо и често единиственият начин е да се купи членството в сдружение, което ти дава правото да живееш в скъпо платеният апартамент ако те одобрят  Sunglasses .

# 666
  • Варна
При нас положението е с квартирите в големите градове е неспасяемо и често единиственият начин е да се купи членството в сдружение, което ти дава правото да живееш в скъпо платеният апартамент ако те одобрят  Sunglasses .
А повечето хора на квартира ли живеят или са със собственост? И какви са тези сдружения? Извинявай, интересно ми е, но ако не ти се отговаря на подобни въпроси, няма да се сърдя... Simple Smile

# 667
Забравих да ви се похваля, че вчера срещнах Иги с малкия Бурак. Много е сладък и енергичен  Heart Eyes

Моята дъщеря е добре. Даже и е скучно. Материала в училище бил много лесен и успявала в часовете да си напише и домашното. Даже се гласи да почва да работи в събота и през ваканциите. Дано да стане, че да се научи на труд и да цени паричките. Питах я вчера по телефона дали си говори със съучениците - "нямало за какво"  newsm78  Тя си е трудна с комуникациите с връстници и ще й трябва време, но важното е че не е стресирана. Сега е на тема готвене   chef Вчера правила сама лазаня и чийзкейк  Simple Smile

# 668
Лени,ти обажда ли се?Какво ти отговореха,като им каза,че столовете са 5?

Голямо затишие.А толкова актуална анкета,не сме имали hahaha.Никога не е било да има толкова гласуващи.Явно и висящите на балкона са се включили Joy

# 669
ИваМиши, честит рожден ден, да си жива и здрава   bouquet

2в1, голяма прегръдка  Hug всичко ще е наред, но наистина без промивки и билки
Аз въобще нищо не давам на поправка тука, то излиза кажи речи като да си купиш ново, ама ако е специален шеф си трябва.

Лейди, мисля те за срещата със светилото  Praynig

Лени, няма да се оставяте, разбира се, да ви го донесат стола

Креми, ех че са те притеснили, само спокойно  Hug леле, вече 45 дневния идва Simple Smile да ни покажеш стаите като станат готови

Чак се върнах да видя пак анкетата Wink много интернетски запознанства

# 670
А аз не виждам проблем в промивките, разбира се външни. Даже си спомням, че Перу правеше със смрадлика.

# 671
Момичета здравейте,
 надявам се всички да сте добре.Трудно ми е да ви чета редовно като работеща и майка. Завидях на Котето даже, ако може щях да си гледам юнака още поне 6 месеца.
  Поздравявам всички празнуващи, бъдете здрави и обичани. Бременните - без промивки и подобни екстри.
Дъщерята минава през доста ситуации -  вчера се опитаха да я извозят и у английско. Ей страшна работа са мошениците, няма граници за тях. Добре, че го давам беквокал и проверявам каквото мога от тук. Има си регистри онлайн, оказа се, че без малко щеше да наеме квартира от лице, което не е собственик и се представя с фалшив документ. Лицето искаше предварителен депозит, който евентуално ще върне на огледа, ако не се разберат. Уроците ни няма да са само от университета явно  ooooh!. А унито е супер, и Перу, няма нищо общо с обучението в БГ.
Почивните дни бяхме малко до Турция на пазар и на вилата, какъв кеф да си разхождам кучето по залез сред лозята...

# 672
Мира, добре че си хванала навреме номера, и тука много мамят така, ужасно е

Сестрата идва да види Хелена, 9,4кг Simple Smile и като всеки път разпита дали съм ги записала за ясла и кога, странно им е, че Тео не е на ясла май, ама аз в прав текст и казах, че няма смисъл да го давам само него и да плащам една трета от майчинските пък да седя вкъщи с бебето

# 673
Мира, добре че си хванала навреме номера, и тука много мамят така, ужасно е

Сестрата идва да види Хелена, 9,4кг Simple Smile и като всеки път разпита дали съм ги записала за ясла и кога, странно им е, че Тео не е на ясла май, ама аз в прав текст и казах, че няма смисъл да го давам само него и да плащам една трета от майчинските пък да седя вкъщи с бебето

Grinning
Хеленка колкото Момо скакауеца , който е на 1.2 год.

# 674
Браво на Хеленка. Все така добре да расте. Как върви захранването с каши?

Мира, ще наддаде и Момо. Като се възстанови от боледуването. Имали сте и вие премеждия  ooooh!
Дано скоро си намери подходяща квартира красавицата. Я кажи "задяват" ли я ергените у англичанско?  Laughing Щото сега гледам из града приятелките на моята дъщеря влачат вече гаджета.

Шери, за столовете се обаждах няколко пъти - щели да проверят ... Ама аз нали съм им подписала протокола за приемане на пратката сигурно няма да си мръднат пръста.

Да ви споделя една рецепта за традиционен десерт, който се прави по нашия край по гроздобер. Може и да съм ви писала за него  newsm78
Скрит текст:
От гроздовия сок (преди да е почнал да ферментира) правим кисел с орехи. Аз понякога слагам и бисквити. Става като бисквитена торта с орехи. Аз сега използвам натурално нишесте, но едно време бабаите са го правили с препечено брашно.
Днес съм особено активна, да компенсирам отсъствието си през почивните дни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт