Нашта темичка много изостава, та викам чакай да драсна няколко реда ...
Онзи ден бяхме на ваксина, измолихме педиатърката да я раздели поне първия път и бихме само Пентаксима....забравихме да вземем лепенката куул пач, та минахме без нея....каза да дадем профилактично Панадол, ама и него не дадохме....само Туя давах 3 дни, и ефекта - не вдигна никаква температура, но беше много кисела следобед, а и по-малко ядеше от преди ваксината - това обаче за 24 часа, после всичко стана както преди
Педи каза, че втората ваксина /стафилококовата/ по-трудно я понасяли и повече плакали - вярно ли е, питам мамите, които са разделяли ваксините в различни дни? И как я понесоха бебоците ви?
Инак при нас всичко е по старому, и яденето /кърма+дохранване/ и спането - най-дългата ни пауза е през нощта еднократно 6 часа и после се буди на 3ч. А сутрин към 7-7,30ч. се ококорва и не ще да заспи повече /за моя жалост, аз най-сладичко спя между 6-9 часа сутрин/ и после след час и половина два пак заспива за около час...
Много си чешем венците, вече давам дентокинд - три пъти по едно хапченце....може и да увелича дозата...иначе коликите почти ги няма, само отвреме навреме сутрин се обаждат...
А, да, да кажа че и много сме наддали - за 42 дни 2 килограма! Явно е заради тая мания с дохранването и бебето ми да не е гладничко, завалийката

нашите бебета все едно са се наговорили. Абсолютно идентичен им е режима: спане и хранене. Личи си, че вече са попораснали. Беба вече повече разбира, спи на два- три пъти през деня по малко, а като излезем на по- дълга разходка навън изкарва и по три- четири часа непрекъснат сън. Лапа всичко и всички играчки, все иска да е на ръце и да я разхождаме из стаите. Бързо и доскучава всичко. Реших да продам люлката, че не стои много в нея. Едно фемили я хареса, но като тръгнах да им демонстрирам степените на люлеене, люлката не тръгна. След като ги изпратих, пробвахме люлката с бебето вътре и тя си работеше съвсем нормално. Оказа се, че се залюлява само с бебе вътре и то като завъртиш степен след степен, а не - направо на осма степен, като мен
)

не точно днес-утре, но има раздвижване ....
Разсмя ме с глас!
толкова е готино да ти чете човек постовете