wave сега се заничах
да видя линията .Още си е тук,мнооого бледа и доста под пъпа е вече,но се вижда.
С каката изобщо не си спомням как беш

ani-ali
така релаксирам и е бонус че ви е забавно

Газелка завид за почивчицата. Хубаво е да се откъснеш от ежедневието....
Аз правя АМ с преварена чешмяна вода.
Ако хайманосваме и нямам,взимам изворна на Девин(розовата)

за захранването- те от СЗО хубУ препоръчват-то това е и ключово ПРЕПОРЪЧВАТ!
Най-важно е да се ръководим от бебето.
Около мен на две изключително кърмени бебета мамите ги захраниха на 5м,
не защото им се захранваше(даже напротив-искаха си леснинката с ц**а)
а защото бебчетата вървят по-едри,много начесто започнаха да искат муц-муц

И по съвет на док сега се захранват -бавно и полека.
На бебоците им харесва.
Друг пример е моя приятелка ,изцяло на АМ ,но дребосъчка качи само 500гр
и тяхната док е предложила захранването да започне сега на 4м.
Започнаха и едва ли е от няколкото лъжички картофено пюре,
но малката кифличка сега пие повече АМ.
Аз лично ще започна на 4,5 -5 м или със зел.пюре или с каша

Още го мисля ,защото :
1.кашата е най-щадяща нова храна(това според моите бръмбари в главата
2.но пък е по-калорична и е за по-слабички бебчета (а Боци не е така крехък милия
)3.зел.пюре е по-безвкусно от кашата,но пък мога да добавям от АМ
сложно ми е ,нищо че ми е за втори път......
Йоанка ,твоята калпазанка може да е била уморена и да иска по-лесното -от шише,
а не да се "потруди" за храната

За кърмено бебе 500гр. е ОК.Особено ако бебето е активно,жизнено и си пълни памперса

Сега да споделя (вчера У фейса писах и ще ме прощават четящите и на двете места
)Нали все мрънкотя ,че Боци е мързелан и тн и тн...еми преди малко го оставих в шезлонга на земята да гледа ТВ в спалнята,а аз готвя в кухнята...По едно време чувам хленчене и мрънкане ...отивам и наш мързелан по корем в шезлонга....
Естествено аз горда го похвалих и пак го оставих да си гледа ...След малко пак чувам мрънкане и отивам очаквайки да е отново по корем.....и той беше,НО на земята
Първо се шашнах и го грабнах.После се усетих ,че шезлонга е на 1 педя от земята и му няма нищо...сега ме е яд че не го снимах.
Та Боцко вече без надзор на високо - ТцЪ !
Направо в чудо се видях! Какво й стана, какво е това ядене пак на всеки час, вече не мога да си обясня! Да не повярва човек, че е само 5 кила! Мисля, че има достатъчно мляко, надали в това е проблема.
И дълъг цели 67 см .Очаквам да стане голям българин
.Има огромни ръце , почти колкото на баткото хахах , хубаво че не е мома , че с тия пропорции трудно щяхме да я оженим
Много им пречех, че искам да ми прегледат детето и да ми обяснят какво се случва вместо да си пушат цигарките навън... От тогава обаче е много ревлива нашата буба... може и да съвпада с растеж на зъби, но понякога вместо да мрънка направо си го дава див рев...
Ние изкарахме празника от едната маса, та на другата... много ми дойде... на бебата също не й понесоха емоциите накрая, порева си по едно време вечерта...

а като не са останали за моите деца, както някой би отговорил, още по-добре за мен 
миналия път ни сложиха втората хепатитна само,така че сега ще е комплексната ваксина,от която най ме е страх. Да не говорим че малкия е във вихъра си,нс моменти е нетърпим,но няма как,виждам че нещи го мъчи горкия. Иначе давах вчера Туя,три пъти,а днес веднъж за сега. Дано има ефект. В домашни условия се претеглихме,7 кг.