90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 941
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • У дома
Ману, нямаш салата, или стоиш гладна, или ядеш прекалено мноого от режимната храна, салатата е мноого важна Peace

# 61
  • Бургас
Привет и от мен!
Днес след варива само +100 гр. На обяд и на вечеря ядох булгур, сготвен като славянски гювеч, но без месо, естествено.
Днес пропуснах закуската Имам лични тревоги Sad
Скрит текст:
От дне не мога да спя. Чакаме изследвания на ММ, които ще са готови най-рано в петък. Моля се цялото си сърце да са добре Praynig
О - пърленки и салата
В - ще пъхна нещо сладко в устата.

Хубав ден, прекрасни хора! При нас Слънчо се показа Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 14:37 от Irinita

# 62
Леле Тамара като те прочетох и тръпки ме побиха! То тази болка не е била просто болка......Как я описа и какви мисли са ти минавали през главата  Tired  може наистина да е била жлъчна криза!!!
Иринитка дано всичко е ок с резултатите, от мен имаш  Flowers Four Leaf Clover и  fingerscrossed

# 63
  • Зеленият рай в сърцето на България
Здравейте дружина, изпуснала съм ви малко, но напоследък имам доста работа и вечер не ми се сяда на компютъра. Продължавам си диетата и скоро ще дойде 1-вия ми воден ден.

Включвам се, за да попитам:
1. Кога мога да ям гъби (вероятно в деня за варива) и в каква комбинаци? Трябва ли да ги ограничавам?

2. В ден варива може ли да се консумира ориз/боб/леща + картофена салата + салата от домат и краставица?

# 64
  • планетата Земя
Irinita ,стискаме палци за хубави резултати

Milena___ аз не бих имала търпението да чакам чак до воден, за да се претегля.  Grinning

Ами,да видим дали ще устискам.Аз съм 200 процента сигурна,че с този режим ще сваля.Видях как свалиха мои познати с него.Затова и не напирам да видя точно колко.Искам на 28 мия ден да ме удари големия минус и вдъхновено да продължа напред  Grinning

Жито,с мед и орехи трябва да може като вечеря във Въглехидратния

# 65
Гъби може в първите три дни. Сурови бих ги яла и при плодовете.
Може да се смесват варивата. Само протеините - не.

# 66
Ману, нямаш салата, или стоиш гладна, или ядеш прекалено мноого от режимната храна, салатата е мноого важна Peace

Напротив ям твърде малко, така ми се е свил стомаха...че не мога големи количества. Днес сефте съм без салата, нямаше нищо вкусно по пазарите около нас всичко е потресаващо. Направо незнам вече освен морков другото е леш, дори зелето е гадно и безвкусно.

# 67
  • планетата Земя
Направо незнам вече освен морков другото е леш, дори зелето е гадно и безвкусно.

Айсберг с морков/бяла ряпа с морков/червено цвекло,с бяла ряпа и морков пробвала ли си?На мен много ми харесва.Това са си сега сезонни салати.Домати има още хубави,но трудно се намират

# 68
  • София
Иринита, стискам силно палци резултатите да са добри!  Hug

Нещо ме наболява гърло и ще наруша плодовия ден с лъжичка мед, мисля че е по добре от хапчета за смучене със захар. Дано не се разболявам ...

# 69
Направо незнам вече освен морков другото е леш, дори зелето е гадно и безвкусно.

Айсберг с морков/бяла ряпа с морков/червено цвекло,с бяла ряпа и морков пробвала ли си?На мен много ми харесва.Това са си сега сезонни салати.Домати има още хубави,но трудно се намират

Дааа, тези са ми любими.  Hug

# 70
Освен овесените ядки на обяд изядох и пакетче солети. Нали не съм сбъркала?

# 71
Освен овесените ядки на обяд изядох и пакетче солети. Нали не съм сбъркала?
Ако ти се води солен обяда, няма проблем. А салата?  newsm78

# 72
Здравейте, милички!

Мале днес как се омазах...днес съм въглехидратна, закусих към 10ч една ябълка и към 13ч обядвах. Взех си един черен хляб със семена от топлата витрина на ЛИДЛ, ядох като не видяла, принципно не ям толкова хляб, ограничавам се до 2 филийки черен хляб максимум, а и не винаги го ям. Но като ви четох вчера, така ми се прияде от този хляб...направо днес се нахвърлих все едно на въже са ме държали. Омахах почти половината хляб с домашна лютеничка. После две хапки от една кифла с шоколад, но не стигнах до пълнежа. Пфуу, сега ми е малко тежичко и ми шръкна корема напред. За довечера съм си взела един тъмен мъфин пак от там, имам да си изяждам едно киндер яйце, и една бонбона "Мерси", че ме бяха черпали за едно бебче. Пък и толумбички имам. Та с две думи подсигурила съм се за довечера. Simple Smile

Момичета, някъде прочетох, че някой има жлъчни проблеми.
Скрит текст:
Май месец искаха да ми вадят жлъчката, заради камък 1,4см, можех да спя само на лявата си страна от болки и не можех да си взема въздух, защото ме срязваше в областта на черния дроб и ме опъваше дясната плешка чак до рамото. Пих 3 дни един комплекс от билки. Сега нямам проблеми. Ако някой го интересува мога да дам повече информация.

Така де, надявам се да не съм прекалила чак толкова с яденето, реално не съм яла нещо по-различно от това, което трябваше да ям днес.

Весел ден!

И пак не ми излиза снимката. Трябва линк да качвам. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=973865875970004&set= … ype=3&theater

# 73
  • планетата Земя

Във Въглехидратен на обяд може ли салата?

# 74

Във Въглехидратен на обяд може ли салата?
При солен обяд, а той е само такъв, даже е задължително. Ако вечерята е солена (може освен сладка, да бъде солена), също. Само при сладка вечеря - не.

Общи условия

Активация на акаунт