Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 902
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Пори дано твойта не дойде!!!Аз спирам да се надявам,след 3 годишин опит,явно няма да имам бебче:(Ти колко време опитваш?

# 691
Аморе  Praynig дано!
Моя съвет е да отидеш утре до най-близката лаборатория за кръвен. Аз такива чертички и малко по-наситени имах цяла седмица след като бях започнала да следя как нараства БЧХГ. Стискам палци!
Поръсвам ви всичките с ритащ син прашец!  Laughing

# 692
Благодаря Йоана!!!

# 693
  • Враца
Аморе, и аз я виждам от тел. чиртичката и ми прилича на тази с моя първи тест - толкова бледа, че не може да се види почти камо ли да се определи какъв цвят е. Дано утре ни зарадваш с по-видима чертичка.

Отчет от днешния тест в сравнение с теста от онзи ден:  http://prikachi.com/images.php?images/335/8453335v.jpg

Вече ще взема да се зарадвам май. Аморе, дано се набутаме с теб в една отчетна хиххихи  Praynig

Бандитка, сори за лелката. Но не се отказвай де. Търсите ли причина? Три години са доста за волна програма.

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 17:04 от ferriy

# 694
Не не сме търсили.Нали имам 1 дете и все си викам неможе да има проблем,но явно че има.Ако не стане догодина в Бг ще правя изследвания и дано ми стегне времето от 1 месец което ще сме в Бг

# 695
Бандитка, ти решаваш дали ще имаш второ дете или не! Или търсите причината или се примиряваш, щом вече имате едно дете, в което според мен няма нищо лошо!  Успех!

# 696
ferriy, прекрасна ти става чертата Simple Smile)) Зарадвай се вече Simple Smile))
banditka66, започвайте да търсите причината, 3 години са много време, явно има някакъв проблем. Но недей да се отчайваш!   Hug
polin4eto, стискам палци да е вашият месец! Почвай с положителното мислене, ей Simple Smile
★★★amore★★★, аз на два теста във времето на отчитане да се появят изпарителни не вярвам Wink

# 697
Знаете ли колко много го искам...но незнам отчаяна съм вече Sad

# 698
Знаете ли колко много го искам...но незнам отчаяна съм вече Sad
Няма ли как да пуснете поне една спермограма на мъжа, че е най -лесно, а и за него общо взето само това се иска?

# 699
Благодаря ти,знам че трябва но тук е доста скъпо.Може ли да ми кажете за Pregnacare conception какво мислите?

# 700
Bandidtka, в коя държава си?

# 701
Бандитка, сега ни е 5 месец  Confused А за Прегнакеър концепшън, няколко момичета във форума ги похвалиха, и аз ги пия от средата на септември, но още не са дали резултата, който искам  Whistling Grinning
Йоанка, омазвам се с твоя син прашец  Hug
ferriy, ако знаеш каква радост за окото е това тестче  Heart Eyes
Вили_то, айде де , да почвам с положителното мислене, ама пустите гемий що така от нищото ми потънаха  #Silly Но ще се оправя де, къде ще ходя  Hug

Хайде, лека вечер, момичета и успешна нова седмица за всички  bouquet

# 702
  • София
Бандитка, айде малко кураж! Няма място за отчаяние момиче, щом го искате има начини Hug Когато започнеш да търсиш причината (т.е действаш в някаква посока) ще се чувстваш по-добре, а и всеки път ще си по-близо от преди. Peace Няма нищо лошо в малко медицинска помощ, понякога трябва леек тласък да станат нещата. А и може да няма нужда от тласък, а от някой съвет или още малко време. Абе, място за отчаяние няма, като гледам как една по една момичетата, които чета забременяват, не се отчайвам, а се надъхвам  Grinning Айде мила, успех и виртуални прегръдки  Hug

# 703
ferriy Направо прекрасна втора чертичка си имаш ! Все такива прекрасни новини и в следващите девет месеца  Hug

# 704
Благодаря ти,знам че трябва но тук е доста скъпо.Може ли да ми кажете за Pregnacare conception какво мислите?
Ако не помогнат, със сигурност няма да навредят!

Общи условия

Активация на акаунт