Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 774
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Някой би ли ми казал какво представлява калкулатора във Fit30 до колко е приложим? Просто не ми е ясно, а ми се струва интересно.  Hug

# 586
  • София
Леле, тази мания по дупета ви отвя нанякъде  Laughing!
Аз имам още 10 дни до финала на моята програма и  се включвам във вашите редици.

Сияйна луна, аз не мога да ти помогна, не знам.

# 587
Идвай, идвай! Чудя ви се как не сте захвърлили всички програми и не сте почнали Дупеманията още.  Crazy

Аз след тренировка 6 имам супер МТ на дупето, особено в долната част; на предно бедро и уникална МТ на предно рамо. Лицевите са ми дошли в повече. Grinning

# 588
  • София
Мери, и аз си се чудя Laughing! Но малко остана, не ми се иска да захвърлям програмата точно накрая,действа им някак демотивиращо.Аз пък се и разболях та два дни почивах и имам чувството, че вече буквално се влача към финала. Абе, важното е да се спортува!!! Peace Grinning

# 589
  • Пловдив
И аз съм тези дни със сериозна мускулна треска на задно бедро,дупе и ръце,чувствам се и изморена и ще направя по празниците по-сериозна почивка.И без това всички ще сме си в къщи и няма да ми е удобно да тренирам.

# 590
  • тук и там
Да се похваля и тук.На мен "Дупемания" ми се отразява много добре..Не знам от това,че смених тренировките  или режима( не съм на този на Руми),или и от двете-но при мен сериозно започнаха да се размърдват обиколките-предвид това,че доста дълго време не отчитах напредък.Установих също,че съм нещо средно между 2 и 3-то ниво.Има упражнения които не мога да направя дори вариант 2-ро ниво,и има такива-които правя без проблем от 3-то ниво.Пример-хип тръст не мога да направя,нещо не мога да съм стабилна на стола,ренегатско със гири(моите са 5 кг) също не мога-правя де,но е абсурд да стигна до 30.За сметка на това-лицевите със ластик си ги правя..Та някои си ги модифицирам-рядко се случва,но си ги правя спрямо нивото-не за да ми е лесно,по-скоро за да ми е възможно за изпълнение.Днес не правих аеробика,пак силова,утре ще правя аеробната.

# 591
Блаах, разболявам се ...  Confused
Аз съм леко назад с 12-седмичния календар и днес правих за пръв път тренировка 5. Е радвам се, че приключих 4  Crazy  5 дава вид да е супер, точно каквото и както харесвам, но заради разболяването не бях във форма и можех и повече да се раздам. Утре ще видя ще ставам ли за 6, че чувам тренировка звяр била  Mr. Green
Иначе се самосаботирам  Cry Embarassed Изядох един козунак този Великден (за 4-те дни де, не наведнъж) и тва си е ... и агне, яйца и салата ядох, че и прясно съвсем току що уловена морска риба ..., но и козунак Sad и пораженията са налице - много слабоволева съм станала  ooooh!

# 592
Само един козунак? Аз няколко дни ПО един козунак.  Laughing Rolling Eyes

След тренировка 6 (и двата пъти, в които я правих) имах такава МТ, че стои по 2-3 дни.  Crazy А тренировката не е толкова брутална..

# 593
Само един козунак? Аз няколко дни ПО един козунак.  Laughing Rolling Eyes

Ама аз цяла зима бях в летаргия  Embarassed Та и половин не заслужавах ...  Tired

Ох, ако ти имаш МТ 2-3 дни, аз 5-6 ще ги докарам сигурно. Аз от тренировка 4 всеки път имах МТ по ден два ...  ooooh!

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 14:22 от Птиците ...

# 594
  • София
Аз пък изобщо не се затормозявах да гледам количеството изяден козунак и кантарчето взело, че мръднало надолу за моя голяма изненада.Явно не съм прекалила.

А това с настинката е ужасно неприятно.Вече над седмица съм  настинала, боли ме гърло, уж минава, но не до край и тренировките ми никак не са това, което би ми се искало да бъдат. А ми предстоят най-трудните 90 минутни последни тренировки.Абе гадничко си е да тренираш болен.

# 595
  • София
Кайся, какъв нов режим почна?
Птиче, кака, давай да се стягаме  Hug
И аз хапнах, не съм гладувала  Joy

# 596
  • тук и там
На войнската диета съм-хранене веднъж дневно за 24 часа,в рамките на 5-6 часов прозорец.Вчера обаче не можах да си спазя режима,тези почивни дни не ми се отразяват добре,особенно като нямам съмишленици във къщи.Днес пак  съм режимна уж,въпреки почивният ден. Simple Smile

# 597
  • София
Аха, ясно  bouquet
Аз имам лоша МТ на задно бедро от трен 5. Изсилих се да правя хип тръстерите с 16 кг и днес   Money
Първият път правих с 10 кг и нямаше последици, но явно 16 ми е точно, защото 8-те повторения си ме озориха  Grinning

# 598
  • София
Аз съм пас с тренировките, някакъв вирус ме пребори и сега кашлям, сополя и на антибиотици, че стана дълго и бавно  Mr. Green а бях докарала до 2та седмица Grinning сега ще почвам отначало кат се оправя. Инак много ми харесват тренировките, някои ги правя за второ, някои(много малко) за трето, а някои си ги улеснявам, но тази програма е бомба  Heart Eyes

# 599
Ох, и аз тотално се орезилих. Този Великден и Гергьовден( малкото има имен ден) тотално ми разказаха играта. Никакъв режим - то не бяха пържоли, агнета- и днес даже има едно. Иначе с козунаците съм ОК - само 3-4 парчета, но за сметка на това останалото.........
То не че преди спазвах много режима, ама поне ядях по малко.

Общи условия

Активация на акаунт