Спирала за мигли- 12 тема

• 95 621
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Какво значение има какво търсим. Кажете как да го постигнем! Grinning
Все пак сме жени - не знаем какво искаме, но го искаме веднага! Simple Smile Grinning
Мисълта ми е - кажете хубави спирали, постигащи някой/за предпочитане всички, от изброените.  newsm78

# 16
  • Пловдив
Обем,удължаване и цвят Hug
И трите дядо Попе Grinning
Драмата си ми дава всичко Peace

# 17
  • Sofia
Благодаря за темата  Hug
Търся преди всичко цвят и обем, както и добро подреждане без слепване.
Чаках новата тема, за да споделя едно мъничко откритие - новата спирала на Lancôme Hypnôse Volume-À-Porter е с почти идентична четка и консистенция с L'oreal volume million lashes so couture. Резултатът, който постигам с едната и другата е абсолютно идентичен  Peace

# 18
Благодаря за темата  Hug

Гласувах за обем.
Миглите ми са дълги и светли, лесно ги извивам само със спирала. Но обем винаги може и още  Laughing

В момента съм с Eyes to Kill на Армани. Доволна съм, прави хубав обем. Държи се много добре, както с Максимайзера на Диор, така и без него.

Друга спирала в момента не ползвам, не обичам да трупам еднакви продукти, защото после винаги изпадам в дилеми кой от тях да ползвам. Така си спестявам главоболието и чуденето  Laughing
Една спирала ми издържа около 5-6 месеца.

Все още не знам дали ще повторя същата спирала или ще пробвам нещо ново от любопитство.

# 19
При мен е важен поне намек за извивка на миглите, но не отказвам и на малко повече обем и дължина Wink.
Напоследък най-често ползвам две спирали на Maybelline.
Скрит текст:

С тази спирала успявам да извия поне малко правите си мигли. Харесва ми четката - много хубаво разресва без да слепва. Купих я по препоръка тук от форума. Харесва ми като цена/качество. Единствен недостатък намирам във формата на флакона - не е удобна в ръцете ми  Grinning.

Скрит текст:

Тази втората съм я виждала с различни видове четки. Купих я случайно на една разпродажба. С нея най-често подреждам миглите във външния ъгъл на окото като ползвам заострената страна на четката.

Доскоро бях най-доволна от спиралите на Estee Lauder. Харесвам много и тези на Lancome, тушовете им са страхотни, но много ми е трудно да работя с четките им  Rolling Eyes.

Тук хвалите и Lе Volume на Chanel и съм любопитна да я пробвам. Нали за тази става въпрос? Много интересна четка има.
Скрит текст:

Другата, която съм набелязала е They're real на Benefit.
Скрит текст:

# 20
Имах една на Ланком преди няколко години, вече съм забравила каква беше. Спомням си, че веднъж изглеждах като мече панда от нея #2gunfire, а беше нощно излизане, вероятно от пушека да е било, но умрях от срам. Как се държи Драмата, стои ли на очите, водоустойчива ли е, рони ли се?
Мнение за They are real  на Бенефит? Някой ползва ли я?
Колежка има най-обикновен телескопик, невероятно и стои, а тази никога не съм я имала...отзиви?
Може ли да ми препоръчате спирала? Искам обем, да не ги слепва изобщо и да стои на очите, да не се рони или размазва.
Благодаря bouquet

# 21
  • Варна
Обем,удължаване и цвят ,
В момента съм със  SMASHBOX . Много е хубва ,
Паралелно ползвам и на Urban Decay . Много хубава и тя , но четката и малко по-големичка и трябва по-прецизно да се слага.

# 22
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема bouquet
Търся предимно обем, миглите ми са дълги и ако спиралата ги удължи още повече, опират във веждите Crazy
В момента ползвам Estee Lauder extreme sumptuous, която редувам с  Le volume на Chanel Peace

# 23
Благодаря за новата тема bouquet
Търся обем и наситен цвят.В момента съм с le volume на шанел,разкошна спирала,рядко купувам два пъти един след друг един и същ продукт-обичам да се разнообразявам,но може би точно с нея ще повторя.И аз ползвам само една спирала 5-6 месеца,но откакто ви следя се каня да си взема и база за обем,ама да видим кога....

# 24
  • Пловдив
Джой, мерси за темата Hug

Търся си обем и леко цветово подчертаване(за мен то се постига с всяка спирала Simple Smile )

# 25
  • SF
Аз гласувах за удължаване.

# 26
Имах една на Ланком преди няколко години, вече съм забравила каква беше. Спомням си, че веднъж изглеждах като мече панда от нея #2gunfire, а беше нощно излизане, вероятно от пушека да е било, но умрях от срам. Как се държи Драмата, стои ли на очите, водоустойчива ли е, рони ли се?
Мнение за They are real  на Бенефит? Някой ползва ли я?
Колежка има най-обикновен телескопик, невероятно и стои, а тази никога не съм я имала...отзиви?
Може ли да ми препоръчате спирала? Искам обем, да не ги слепва изобщо и да стои на очите, да не се рони или размазва.
Благодаря bouquet
Аз ползвам тази на Benefit. Всъщност като се замисля откакто излезе съм само с нея. Харесва ми, разделя миглите, дори когато вече поизсъхне не оставя топченца все едно имаш мравчена инвазия по миглите  Laughing. Дължина не мога да кажа дали придава, защото аз съм с дълги мигли и най-измислената спирала да сложа ми върши работа. Извива миглите добре и при мен придава нужния обем.

# 27
В една спирала търся извиване и обем най-вече. Приготвила съм и няколко снимки за сравнение между спирали на Deborah (24 Ore Avsolute Volume), Essence (Maximum length volume mascara), Dior (It Lash) и Chanel (Le Volume), но като надвия мързела, ще ги кача.  Flutter Като цяло обаче Chanel най ми припокрива изискванията.

# 28
Любимата ми спирала е Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks, купувам я трети път и не смятам да си губя нервите вече с други. Прави обем, отделя без да слепва, не размазва, просто прелест.

Този път си взех waterproof. Преди ми беше все едно, но сега ми трябва заради душа във фитнеса.
Скрит текст:

Benefit They are real съм ползвала също, страхотна е и тя.

# 29
 Мм, да, бях забравила за спиралите на Helena Rubinstein. Ползвала съм Lash Queen Sexy Blacks и не беше лоша, но не ми извиваше миглите много. Иначе съм чувала от приятелки добри отзиви и за другите.

Общи условия

Активация на акаунт