Бургаски мами-раждане през 2016г.

• 103 943
  • 517
  •   1
Отговори
# 180
Аз се страхувам от поставянето на епидуралната упойка и да не би да има последствия след нея, защото все пак се поставя в гръбнака. Иначе искам да е нормално, но шанса май е минимален. Предстои ми да разбера. Искам да видя детето си когато го извадят, за това не съм много за пълна упойка. Но си е притеснение, все пак лесно не се става майка. Дано при всички ни мине добре и се радваме на здравите си бебчета.

# 181
Здравейте, мами.                                                   Търся мнения за д-р Ирмов.Предстои ми преглед за установяване на бременност. Доста трудно си вземам час за прегледа. Днес имах запазен в Св.София, отложиха ми го за другата седмица, а и малко ми е притеснено.Благодаря ви!

# 182
Здравейте, мами.                                                   Търся мнения за д-р Ирмов.Предстои ми преглед за установяване на бременност. Доста трудно си вземам час за прегледа. Днес имах запазен в Св.София, отложиха ми го за другата седмица, а и малко ми е притеснено.Благодаря ви!
Аз в понеделник съм на преглед при него, но в ДМ.Той ми прави лапароскопията.Началник на родилното отделение е, изключително готин човек с чувство за хумор и освен това обяснява всичко до най-малката подробност! Търси алтернативен вариан за да се спести по-лошия! Абе общо взето с две ръце, та и с краката ти го препоръчвам.  Mr. Green

# 183
Аз не съм доволна от Ирмов. Изключително нагъл, арогантен и подигравателен. Направи си устата да ми уска пари за нещо, което ми се полага безплатно.

# 184
Аз съм със смесени чувства за него Peace От два прегледа, единия мина чудесно, но на втория наистина беше по-различно, някак строго отношението му.  Ако е за ехограф няма да се замисля да ида при него, но не бих се престрашила за вагинален преглед.

# 185
Аз съм със смесени чувства за него Peace От два прегледа, единия мина чудесно, но на втория наистина беше по-различно, някак строго отношението му.  Ако е за ехограф няма да се замисля да ида при него, но не бих се престрашила за вагинален преглед.

И защо?  newsm78

Аз си следя бременността при него. Нормално отношение.

# 186

И защо?  newsm78

Аз си следя бременността при него. Нормално отношение.

Закарах една приятелка при него (моят гинеколог нямаше часове) и каза, че е бил доста продължителен, обстоен и груб преглед, за разлика от моите, които траят не повече от минута (взимане на цитонамазка и микробиология). 

# 187
Благодаря ви за споделените мнения, дано остана с положителни впечатления.

# 188
  • Бургас
Здравейте! Моя бебок се роди и сега е време и аз да изкажа мнение за болницата в която раждах - Дева Мария. Ами какво да кажа  - доволна съм, внимание голямо по време на самото раждане, а аз не съм от лесните постоянно питам и разпитвам. Бях с епидурална и не съжалявма - най-правилно изхарчените 200 лева са това! А и да кажа, че след самото раждане когато дойде време да ме свалят в стаята ми стана много лошо като слизах от магарето, почти припаднах, и всички бяха над мен - мокреха ме с вода, даваха ми наставление и нещата се получиха. Падна ми се д-р Драгнева на смяна и съм много доволна! Свършии си работата много професионало. Д-р Ирмов и Д-р Татарова също са много добри.

# 189
Здравейте искам и аз да се запиша към темата. Предстой ми да си избера лекар за следене на бременност съвсем в началото съм. Ориентирала съм се към някой от лекарите на Дева Мария, които работят по ЗК. Може ли да ми препоръчате?

Здравей, аз ходя при Татарова от Девата е но ЖК я води в Св София. Аз лично съм много доволна. Успех

# 190
За раждането искам нормално, че от секциото повече ме е страх. Но каквото е писано. Чух добри отзиви за Павлова и за Пенков. Не съм избрала още при кой. А ти къде, как и при кой искаш да родиш?
Ами и аз искам нормално раждане, понеже знам, че възстановяването след секцио е трудно. Обмислям за Дева Мария във Ветрен, но честно казано не съм се насочила още и всяка информация е полезна. Мои приятелки, които са раждали ме посъветваха да отида някъде, където има добра неонтология, според тях това било много важно.
Троянчев този доктор  от Пловдив ли беше, който преглежда в кабинета на Калчева? Може ли да ми дадеш телефон, че аз исках да ходя при доктор Панайотова в Дева Мария, но тя е доста натоварена и се притеснявам дали ще успея да взема час.

До колкото знам Панайотова не води ЖК

# 191
Да се запиша и аз в темата. Трябва да съм секцио и засега обмислям Бургасмед като вариант. То нямам и много време да мислене де...

# 192
Номера на д-р Троянчев е 0876997499. Но мисля че не преглежда в кабинета на Калчева, дори не са в един комплекс...

# 193
Троянчев е на ул." Оборище"

# 194
Троянчев е на ул."Оборище" 68-70

Общи условия

Активация на акаунт