Писна ми ! Не знам как да го тълкувам , досадна ли съм?

• 8 318
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз си спомням едно описание на интимните им моменти от една стара тема, страховито беше - игрички цяла нощ и после той си ляга за през деня, а тя си бъхти по график.
Не знам, Алекс, отдавна съм те чела и съм се чудила кога ще ти дойде акъла в главата и ще го разкараш тоя ... търтей е меко казано...

# 76
Мина ми и на мен през ума,че този като нищо е отишъл на почивка с някоя девойка кухавелка,живот си живее завалийката като има кой да изкарва пари и да го спонсорира,депресиран бил,хич не е депресиран даже,екстра си е,пък авторката седнала да се тюхка за него вместо да седне и да помисли как да не си досъсипва здравето заради този плазмодий.

# 77
Бизнесът е от самото начало мой и е мой в момента , тъй като аз квалифицирана да упражнявам такъв тип дейност , но той е доста ценен партньор , тъй като е наясно с някои детайли , които са решаващи . Както казах вече аз подготвям и следя процеса на работа почти изцяло и той се намесва , когато има нужда и дооправя детайли , но и решава доста от проблемите на клиентите . Това е причината и да се развилнея и ядосам ,че не беше подходящо времето да забягва . Имам доста клиенти , които могат да бъдат обслужени бързо , но работата е пипкава при тях , а в същото време и такива , които са с доста сложни проблеми.
По отношение на заема , аз държа да бъда независима и си поемам сметките , разходи по мен и децата и материални придобивки вкъщи , но гледната точка беше насочена повече към факта , че се толерират хора , които се прекаляват и очакват постоянно някой да им помага , а мен никой не не попита дали съм ОК в този момент да поема цялото изплащане . Както и да е реших да помърморя за това .
Мисля , че намерих вариант , който да бъде ефективен поне в малка степен  по отношение на неглижира щото му поведение ... ами нямам да му изплащам половината от приходите , подръжката на домакинството не мога да я спра , тъй като засяга децата ми и няма да се съобразявам с неговите "будни " часове , а ще си лягам , когато ми се приспи , колкото и рано да е това . Нека сам да си решава как ще се справя със скуката до 6 сутринта. Ако имате други предложения или критика към тези , моля включете се.
Благодаря!

Констатация - вие и за съквартиранти не ставате, ама на семейство сте тръгнали да го играете.
Сигурно е и по-млад от теб?
На потника просто си му удобна за момента.
Няма да ви бъде!

# 78
  • София
Вижте, не всички са с перфектните семейства и мъже,  а и не се знае доколко това е истина.
Но разведена жена с 2 деца вече гледа по друг начин на света и хората около себе си. И тя ТРЯБВА  да е силна жена, не зная защо я укорявате заради това. Има 2 деца, утре всеки мъж може да каже "те не са мои, оправяй се".
Да ти кажа - не са добри сигналите, но ти си го познаваш. Мрънкането невинаги, но често е сигнал, че има друг/а, извини ме за откровеността. Човек, който не се чувства добре с теб и има алтернатива - започва да намира все повече кусури на всичко.

# 79
  • София - Рим и обратно
Вижте, не всички са с перфектните семейства и мъже,  а и не се знае доколко това е истина.
Но разведена жена с 2 деца вече гледа по друг начин на света и хората около себе си.
Ами именно щото е разведена с две деца, трябва да е 2 пъти по-взискателна и да си отваря очите на четири, а не да търпи някакви ненормални в къщата си, които се интересуват само от собствения си гъз.

# 80
По всичко личи, че си умна успяла жена. Сама се справяш с бизнес и деца. Издържаш себе си и тях, за което голям поклон от мен. Личното ми мнение, е че този човек ти е просто навик. Страх те е да не останеш сама. Искаш да има мъж вкъщи, не просто някой за секс. Искаш да има човек, който да стой до теб и с който да отидеш на почивка, на гости или просто някъде. Смятам, че те е страх да си сама. А истината е, че жени като теб са мечта за много мъже. Няма да преприемеш нищо, именно заради този страх и допускам че той те манипулира с това. Сама го каза, не ти е до нова връзка, не ти се занимава, болестта бла бла, все оправдания. В същото време на него си му осигурила всичко само и само да е до теб. Смятам, че ако ти ясно му покажеш какво искаш и не искаш от тази връзка, той би могъл да се събуди от този сън и да влезе в ролята си на нормален човек. Спри да се обвиняваш че си болна. Много хора имат различни болести, но патньорите им обикновено са до тях, не ги карат да се чувстват виновни, за нещо което не зависи от тях.  Повярвай ми няма да го загубиш, ако изискаш повече от него. Седнете и поговорете. Едва ли не си го правила, но след като си на границата, може би е редно да застанеш малко по твърдо в позициите си. Изясни за себе си какво искаш от него. След като той реално не е около теб в бизнеса ти, може спокойно да си намери друга работа. А съвети за тънкостите относно бизнеса ти, може и вечер да ти ги даде, като се приберете всеки от своята работа и си споделите кой какво е правил днес. Мисля, че ако сама изясниш за себе си какво искаш точно от него и застанеш по-твърдо в позициите си, ще постигнеш успех. А ако не, то тогава на този човек изобщо не му пука за теб и децата ти.  Намерил е лесното и няма желание да си разваля рахата. Тогава помисли кое е по-добре за теб и децата. Живот с такъв човек или сама, докато намериш по нормален човек до себе си.

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 12:42 от fiolio

# 81
Не съм го вързала и аз спрямо мъжете, не давам съвет, но много болно ми звучиш! Опитай се да мислиш само за теб и децата.  Помисли ти какво чувстваш?

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 12:58 от el_pl

# 82
Но разведена жена с 2 деца вече гледа по друг начин на света и хората около себе си. И тя ТРЯБВА  да е силна жена, не зная защо я укорявате заради това. Има 2 деца, утре всеки мъж може да каже "те не са мои, оправяй се".
Между "Аз съм силна жена!" и "Нося всичко и всички на гърба си-и мъж, и деца, и дом, и бизнес!" има океан разлика.
Тя е "влязла" във втория вариант.
Една жена може да е силна и да се грижи за децата си, без да поема целия световен товар на раменете си и да се чувства виновна, че не може още.

# 83
Ръководиш си бизнеса сама, поемаш си сметките, разходите по теб и децата, денем и нощем си сама, защото ви се разминават режимите. Той си решава без да го обсъди с теб и заминава на почивка. Непрекъснато ти мрънка и ти вменява вина - за това, че имаш заболяване, за това, че той има проблеми... Честно и аз питам - за какво ти е той?!

# 84
Благодаря на всички , включи се по темата и за полезните съвети . Направих си необходимите изводи и ще предприема последващи действия . Пожелавам ви лек ден ! Благодаря най -сърдечно!

# 85
Ръководиш си бизнеса сама, поемаш си сметките, разходите по теб и децата, денем и нощем си сама, защото ви се разминават режимите. Той си решава без да го обсъди с теб и заминава на почивка. Непрекъснато ти мрънка и ти вменява вина - за това, че имаш заболяване, за това, че той има проблеми... Честно и аз питам - за какво ти е той?!

Може и той да се пита същото нещо: за какво съм й аз?
Пробвай да му дадеш повече задачи и задължения, но без натякване и мрънкане. Казваш директно: искам това да свършиш и повече не повтаряш. Ако нещо не свърши - ще има последствия, но логичните, житейските, а не идващи от теб последствия. Пробвай с не много важни неща за ежедневието ви. Такива, които не са необратими, ако не се свършат в срок или в перфектен вид. Ти си знаеш най-добре кои и какви са те. Взела си мъжката роля и от там може би той - женската. Това са мои предположения. Как е бил преди, по принцип? Имаш ли представа, разказвал ли ти е той или намеци от близките му. Това, ако не си готова да се тръгнеш или не искаш, имаш чувства.

# 86
  • София
Ами именно щото е разведена с две деца, трябва да е 2 пъти по-взискателна и да си отваря очите на четири, а не да търпи някакви ненормални в къщата си, които се интересуват само от собствения си гъз.
Тъй като е разведена с 2 деца, това автоматично привлича 2 пъти повече мъже и затова може да си позволи да е 2 пъти по-взискателна.  Joy
Между "Аз съм силна жена!" и "Нося всичко и всички на гърба си-и мъж, и деца, и дом, и бизнес!" има океан разлика.
Една жена може да е силна и да се грижи за децата си, без да поема целия световен товар на раменете си и да се чувства виновна, че не може още.
Аз не видях това в оранжево да се твърди никъде.
Ако мъжът го няма, пак остават, цитирам - "и деца, и дом, и бизнес". И тогава ще поеме доста по-голям товар.
Не я съветвам да търпи, поне ще си спести лошите емоции покрай него, но по-леко едва ли ще й стане.

# 87
  • София - Рим и обратно
Тъй като е разведена с 2 деца, това автоматично привлича 2 пъти повече мъже и затова може да си позволи да е 2 пъти по-взискателна.  Joy

Кое е смешното? И къде е корелацията между това, колко мъже привлича и колко взискателна да бъде?
То, има и жени без дете и без коте, пък кьорав мъж не са в състояние да свъртят. Както и разведени, които имат куп ухажори.
Имайки деца, приоритетът й са те, а не колко мъже е привлякла и с кое по-малко зло да се примирява. Трябва да има най-доброто или нищо (което не е кой знае каква драма в нейния случай, има си и работа и дом). Какъв да е мъж за втори баща е кощунство спрямо децата, допуснато от родната им майка.

# 88
  • Sofia
Благодаря на всички , включи се по темата и за полезните съвети . Направих си необходимите изводи и ще предприема последващи действия . Пожелавам ви лек ден ! Благодаря най -сърдечно!

Заключвам по желание на автора.

Общи условия

Активация на акаунт