Професионални серии за коса - тема 88

• 55 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Браво , благодаря за споделеното мнение. Предполагам за моята доста поизтощена коса степен 3 ще е добре. Ще пробвам  Peace

В Сайта на Рибката можеш да си направиш тест коя серия от Про Файбърите ще е за теб.
Ето: http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-fiber/rectify

За Инициалиста, не, не омазнява и не се усеща като продукт по никакъв начин.  Peace

# 511
*dreamer*  Heart Eyes защо така я подценяваш? Много ти е хубава, гъста и дълга  Hug

# 512

Снощи ползвах от тестери Кюн Витал нутришън шампоан и балсам. ШАмпоанът е страхотен

JLo  bouquet
Скрит текст:
много много лошо  Crossing Arms на един клик съм   Tired

Магнолия  bouquet снощи ми беше най-бързата поръчка Евър-точно 30 секунди  Mr. Green но и те са чевръсти-сутринта са я изпратили още в 7.00 ч.

Dreamer Фрея не мога да ви се нарадвам на косите.
Фрея този цвят аз не съм ти го виждала-страхотен е  Heart Eyes

# 513
  • Чукарландия
Магнолия  bouquet снощи ми беше най-бързата поръчка Евър-точно 30 секунди  Mr. Green но и те са чевръсти-сутринта са я изпратили още в 7.00 ч.

Мишел, кой е този сайт Евър? Може ли линк? Hug

# 514
Момичета, препоръчайте ми някакъв лек и неутежняващ кремообразен хидратиращ финиш, че както се бях наточила на хидратиращия крем на Морокан ойл в Арлен и изведнъж ми изчезна от количката и вече не е наличен. В Енцо също го няма от днес (кога го изкупихте, ей Mr. Green).

dreamer, косата ти много ми хареса. Леле, колко сте дългокоси повечето!  Heart Eyes Обичам да слагате снимки. Blush

# 515

Мишел, кой е този сайт Евър? Може ли линк? Hug
Белла не е сайт това Евър.
Скрит текст:
английска дума е означаваща Изобщо някога
Сайта е beautyexpert английският вариант-имаше намаление на Шу Уемура за което Магнолия писа снощи.Извинявам се че така съм го написала неразбираемо.  bouquet

# 516
  • София
Инициалиста допринася ли за по-бързо омазняване на корените ? Благодаря!

При мен въобще не омазнява, а косата ми има такава склонност.

Не знам колко различно са насочени Инициалиста и серума Митик ойл ама до средата състава им е идентичен. Сравнявах си двете кутии. Wink

# 517
Този петък ли е черният петък? Много искам да поръчам кутия Денсификс и сега във feelunique е -30%, но се чудя дали да не изчакам... Иначе вече втори месец имам ужасен косопад, половината ми коса я няма вследствие на местене в друга държава и боледуване. Поръчах си и Макси Хеър добавките. Надявам се скоро да се подобри

# 518
Този петък ли е черният петък? Много искам да поръчам кутия Денсификс и сега във feelunique е -30%, но се чудя дали да не изчакам... Иначе вече втори месец имам ужасен косопад, половината ми коса я няма вследствие на местене в друга държава и боледуване. Поръчах си и Макси Хеър добавките. Надявам се скоро да се подобри
В Рибката е другия петък. За Арлен нямам информация. Но ако съдя от миналогодишния- добрите марки бяха с по 10 %, само такива, които не се търсят по повече  Crossing Arms

# 519
27,11 е черния петък навсякъде,или поне така е из света.

# 520
Извинете за въпроса, но нали съм нова тук.... Какво е ДПШ ?

# 521
Извинете за въпроса, но нали съм нова тук.... Какво е ДПШ ?
Дълбоко почистващ шампоан.

# 522
И като стана дума за ДПШ, колко често ползвате такъв?

Аз днес реших след такъв да направя ботокс + Сатин ойл балсам и финиш. На предното миене правих ампулата на Наши, но си казах, защо пък не. Резултатът е супер гланциран косъм с много блясък. Косата пада тежко, без да е бухнала, но и без да губи обем.
Сложих и от Purify ампулата на Напура като начало на скалп-терапията ми. Умирисах се яко на евкалипт, а сложих само 1/2. И общо взето друго не усетих: ни охлаждане, ни загряване, нито нещо друго. Пък дано си действа. При вас как е?

Напура има ли друг достоверен БГ сайт, от който може да се пазарува. Тия рибоци съм им сърдита!

# 523
  • Велико Търново
Аз ползвам ДПШ веднъж месечно, обикновено преди боядисване, но тъй като ти не се боядисваш, предполагам, че зависи от това, колко стилизанти ползваш Wink - най-много 2 пъти месечно, според мен е добре Peace

# 524
Аз с нетърпение чаках серията рипеър липидиум днес за да я пробвам и цял ден няма вода.... Joy
Иначе и аз нямах мостри, а три несесерчета от плат на лореал. Можех вчера като ми звъняха за потвърждение ( Арлен) да си поискам, ама не се сетих  #Cussing out
Никога не си мия косата вечер, но не се стърпях   Joy
На първо четене ми хареса серията, мека, лъскава коса, но сякаш е малко по разхвърчана, новите растежи са смело напред и нагоре  Joy Може би една идея по хидратираща, отколкото ми е нужна, но ще я изхабя все пак. Дано утре малко слегне  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт