Лидл ::74::

• 78 536
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна, Пловдив
Малко срам, но дали няма да се намерят точки и за мен. Embarassed Колкото - толкова Hug За Варна става дума.

# 286
Нямаме Джъмбо Simple Smile то има и на други места, гледала съм, но цените са тройни.
Но ако наистина в Джъмбо са към 20 лв, ще се поразходим до там Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 18:19 от little afternoon

# 287
  • София
Моля, някой ако види от кукленските мебели - Детска стая из софийските магазини да свирка.  Praynig

# 288
  • София
Здравейте, някой има ли кухненския робот, да каже мнение, аз не съм виждала до сега такъв?

# 289
Ха! Вижте какво констатирах току що, правейки сандвич на ММ.
Открийте разликите! Освен в наименованието, партидния номер и датата на производство, аз друга разлика не намерих.
А разликата в цената е около 3 лв./кг., естествено в полза на стандарта ooooh!
Скрит текст:
Това Сух шпек Троянски ли е http://www.lidl.bg/bg/Svejo-4881.htm?action=showDetail&id=32059
Кое е с 3лв по-евтино? Голяма разлика Shocked

# 290
Е сигурно 3 лв за килограм

# 291
Ясно, че е за килограм. Laughing

# 292
  • Асеновград
Преди час в магазина в Асеновград имаше още мебели 2 комплекта баня и 1 комплект кухня и 4 бр. къщи.От дървения куб 6 бр. изобщо не са изчерпани както се твърди.Вчера от куба имаше и в Пловдив на Филипово както и поне 10 комплекта мебели. При нас бяха изчерпани музикалните масички а вчера сутринта имаше доволно и от тях. Дървени конструктори също има и от четирите вида.

Какво представляват тези масички? Има ли ги в брошурата?
Нямаше ги в брошурата а и не си ги спомням от миналата година, но пък може просто да не съм ги видяла. http://www.lidl.de/de/playtive-junior-holz-lernspiel/p206643 ето .

# 293
  • София
В Джъмбо кубовете са 30 лв. малко по-големи са от тези в Лидл.

# 294
  • Бургас
Подарявам 2 точки, ако някой от Б-с ги иска, да свирка.

# 295
  • София
Някой дали знае - вмомента пиле Дюк дали е на намалена цена?
Не.

# 296
Някой дали знае - вмомента пиле Дюк дали е на намалена цена?
Не.

От другата седмица пиле Дюк е намалено на 5,79 лв / кг / охладено цяло пиле / в Кауфланд.

# 297
  • Русе
Ха! Вижте какво констатирах току що, правейки сандвич на ММ.
Открийте разликите! Освен в наименованието, партидния номер и датата на производство, аз друга разлика не намерих.
А разликата в цената е около 3 лв./кг., естествено в полза на стандарта ooooh!
Скрит текст:
Това Сух шпек Троянски ли е http://www.lidl.bg/bg/Svejo-4881.htm?action=showDetail&id=32059
Кое е с 3лв по-евтино? Голяма разлика Shocked
Да. Той е. На редовна цена е 13,95 лв./ кг. Стара планина е около 16,50 лв./ кг. Това си е почти 3 лв. разлика за килограм.

# 298
Подарявам 2 точки, ако някой от Б-с ги иска, да свирка.
Писах  Mr. Green

viki_1974, лидълският салам е с 3лв по-евтин, така ли? Аз помислих обратното Crazy

# 299
  • Русе
viki_1974, лидълският салам е с 3лв по-евтин, така ли? Аз помислих обратното Crazy
Ама те и двата са си лидълски, и двата са произведени от Месокомбинат Ловеч. Единия е обикновен шпеков салам, а другия е стандарт "Стара планина". Оказва, че състава им е един и същ(а не би трябвало), а цената не е.

Общи условия

Активация на акаунт