Защо привличам само неподходящи?

• 17 263
  • 361
  •   1
Отговори
# 15
И целуването на жаби има чалъм.
Може и ти да се превърнеш в жаба "and they lived happily ever after" (по Шрек).
 Mr. Green

# 16
  • София
А относно мъжът - ами, трябва да е зрял, отговорен и с последнователно поведение (а не както този последния Рак - един ден ти свалям звезди, после не те познавам). Разбира се, да е добър и интелигентен. Че аз с човек, който не чете и няма различни интереси бих си умряла от скука.
Добър и интелигентен са много субективни понятия. Къде ги търсиш тези хора?

Явно съм прекалено сложна аз за тях..

Не мисля така. Според мен не успяваш да разграничиш подходящите от неподходящите мъже. Впускаш се във всяко познанство с големите кошници.
Анализирай собственото си поведение.

# 17
И на мен ми звучи необяснимо дотук. Както си се описала, сигурно наоколо е пълно с кандидати. Не знам  newsm78

И друго - защо въобще отразяваш такива като този Рак? Никакъв флирт не е това, той може просто да е искал приятелката му да ревнува, и затова да те е канил на танц. Да, харесва те, но дотук. Аз флирт наричам ако някой ясно ми покаже интерес и ме покани на среща примерно поне. Ако не се натисне да се сближим, не го изобщо и забелязвам.

# 18
Ето, сега страдам, за онзи мухльо от курса, задето се поддаде на евтината провокация хаха
Колко е лесно така.

А за какво ти е такъв?
Я се постави на мястото на приятелката му - ти би ли допуснала гаджето ти да сваля някоя друга пред очите ти, та чак и страстни танци да демонстрира? Сигурна съм, че не.
Човекът си е търсил бройка за секс, усетил е, че при теб няма да мине номерът, и се е ориентирал към друга - по-безскрупулна и дащна.
Мъжете не са идиоти, много добре усещат тези неща и знаят при коя ще им мине номерът и при коя - не.
Ако си наистина толкова качествен човек, както се описа, нямаш много полезни ходове. Или продължаваш да чакаш принца на белия кон, т.е. качествения мъж, който ще оцени достойнствата ти, рискувайки никога да не го намериш, или снижаваш критериите и изискванията си към мъжете, рискувайки пък цял живот да си използвана и нещастна.
Общо взето, само много силните и много умните мъже не се страхуват да се обвържат със силни и умни жени и ценят предизвикателството. А такива днес май няма много... И май щеш, не щеш, ще се наложи да снижиш критериите си. И да се научиш да се преструваш на по-слаба и беззащитна, отколкото си. Мъжете обичат да се изживяват като мачовци и инстинктивно се насочват към по-слабите и несигурни, комплексирани жени, защото им е по-лесно да се докажат пред тях, отколкото ако отсреща си имат равностоен партньор.
Все пак ти пожелавам успех - може пък да има останал свободен някой читав мъж, който да те оцени и да не се уплаши от една самоуверена жена, осъзнаваща качествата и цената си.

# 19
  • Tам през Атлантическия океан
А ти какво искаш по принцип? Какъв трябва да бъде мъжът, с когото би искала да имаш сериозни отношения?

Трудно е Simple Smile

Някъде бях чела (книжки за себепознание май) че е хубаво да седнем и да наишем на лист какво искаме , качества , всичко от мъжа. Хора които са го правили споделят че не било толкова лесно  Wink колкото изглеждало  Mr. Green

Е то от писане файда няма.
Май трябва да си целувам жаби докато побелея... newsm78
Пък и като напиша какво искам - как, по шаблон ли да го търся?

А от мрънкане  има ли файда ?
А от темата ти ?

Отговори си  Peace

Ти самата знаеш ли какво искаш ?

Писането може да ти помогне да станеш  наясно със себе си Wink

# 20
Коя зодия си?  Mr. Green

# 21
И целуването на жаби има чалъм.
Може и ти да се превърнеш в жаба "and they lived happily ever after" (по Шрек).
 Mr. Green
Хахаха о да!
 Hug
Романтично е това което каза, допада ми, аз съм романтичка, затова и не звуча и не изглеждам на 30. Всички ми дават 25 Simple Smile
Не съм обиграна в отношенията с мъжете. Не мога да играя игрички.
Искам честни, лоялни и сърдечни отношения.
Пък след толкова много разочарование...дали някога може да се загуби вярата в щастието от това, да си с някой друг?

# 22
  • Tам през Атлантическия океан

Човекът си е търсил бройка за секс, усетил е, че при теб няма да мине номерът, и се е ориентирал към друга - по-безскрупулна и дащна.
Мъжете не са идиоти, много добре усещат тези неща и знаят при коя ще им мине номерът и при коя - не.

Laughing

ние така с моя уж само сеХ ,а тя каква стана  Whistling

# 23
Къде са тези толкова много разочарования? Сама казваш, че още нямаш сериозна връзка, от какво пък толкова да си се разочаровала. Някои срещат половинката си по-късно.

# 24
Просто правило: когато ти е некомфортно на някое място, не стоиш цяла вечер, а си тръгваш след първото питие или след 30 мин.

Явно се движиш в среди, където ги няма тоя тип мъже. Има fuckboys.

# 25
Скорпион, асцендент Лъв.
Ти?

# 26
  • София
Как си представяш една сериозна връзка?
Струва ми се, че имаш някаква твърде идеализирана представа.

# 27
Къде са тези толкова много разочарования? Сама казваш, че още нямаш сериозна връзка, от какво пък толкова да си се разочаровала. Някои срещат половинката си по-късно.
Ами в продължение на 10 години осъзнати контакти с мъже и нищо стойностно  - ето ти ги.
А за какво да се впускам във връзка, като от самото начало се вижда, че няма перспектива?
Опитвала съм да имам връзка за идеята и за 3 месеца си скъсах нервите, после една година не исках да чувам за мъже, имах отвръщение. Съжалявам, че се насилих да се напасна и да снижа критериите си, за да съм с някой. Няма и да се подложа повече на такива изтезания.

# 28
  Никакъв проблем нямаш, избирай си един от всички тия дето те бройкат, задължително трябва да е свободен, покажи му , че проявяваш интерес и давай нататък.

За какво е тая тема, аз даже не разбрах точно. Руса, хубава жена се оплаква, че не може да си намери гадже Laughing

Що, какъв беше този, дето ти скъса нервите?

# 29
Не си снижавай критериите, даже може да ги вдигнеш, сега ти е момента. Не знам обаче как така седиш сама, излизай поне на единични срещи за разнообразие. Винаги съм си мислила, че край всяка жена е пълно с ухажори, ако пък е руса и на 30, ехеееее

Общи условия

Активация на акаунт