Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 328
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Хм!   Thinking Аз всъщност исках да разбера дали си добра в разпознаването,като се надявах да ми помогнеш да се разпозная в нечий жокер и аз.
Но разбрах,че не си много добра и се отказах да те моля за това.   Naughty
 Hug

# 166
  • София
Ха, Миле, какви канцеларски материали обичаш? (Питам, за да помогна малко на другарчето ти  Mr. Green )

Нали имаме право на още 3 въпроса?

Аз съм русичка, и погледа ми е като на Нарето, така че май не съм ти другарче...  newsm78 (това не го брой за въпрос, само си расъждавам).  Mr. Green

# 167
  • Benelux / Varna
Сладурки!!!
Вадя тефтера и почвам да задрасквам смело: нямам домашен любимец в момента, не съм тъмнокоса, не съм дарена с най- голямото щастие на света, ,,,
Обаче си имам и заподозряни  Embarassed Не казвам кои и с какво, че да не се стреснат и да спрат да пускат жокерчета!

Дани, много ми хареса това с коледните картички! Когато са ръчна изработка пък ги ценя най- много!  И аз обичам да изпращам, а да не казвам колко имам купени и стоят в шкафа! Тази година съм си поставила ултиматум да изпратя всички, които ми стоят и да не купувам нови.

Дев,  какви хубави притеснения имаш покрай малкото торнадо! Чудесно е! А тя самата има ли желание за това?
Аз бих се радвала също на всичко българско и родно!
Отдавна се каня да си купя примерно традиционна българска покривка, с нашите си мотиви, но все не се докопвам до панаира на занаятите, а другаде не съм виждала по моя край, ще взема да се поровя в някой сайт може да си купя онлайн. Баба ми имаше и такъв сервиз за чаши, винаги съм искала да ги наследя, но когато се спомина  баба ,мама взела че ги дала на леля ми  Blush

Обожавам смокини!!! Не го ли казах и преди това а?  ooooh!, забравям вече, мога да опустоша с килограми, тук за съжаление са много скъпи по 60 цента бройката, та последните години да съм изяла максимум 1-2 килограма. Така че Нарче, ако се чудиш между смокини и фурми, искам Смокиниииии!!! Освен това една приятелка туркиня ми каза, че нераждали жени, които искат да се сдобият с дечица трябва да ядат много сушени смокини.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 15:08 от zornitsa

# 168
  • На планетата Земя

Но разбрах,че не си много добра и се отказах да те моля за това.   Naughty

ХАХАХА, Незииии! Как ти се дръпна ентусиазмът!  Mr. Green

Пете, обичам канцеларски материали - сладки тефтерчета, джиджани химикалки и моливчета.

И не - ти не си русичка. И си мъдричка. Осъзнай го, спри да живееш в заблуда.

Няколко момичета не са дали никакви жокери - да не ги посочвам  Close

# 169
  • Benelux / Varna

Няколко момичета не са дали никакви жокери - да не ги посочвам  Close

Нали, нали,,,,я бързо пред строя!  Crossing Arms

Деси, честита ти нова чанта! Харесва ми! Със здраве да си я носиш!

Лофче, радвам се, че четеш какво пиша и го вземаш предвид  Embarassed
И не отлагай очилата, ако е наложително! Очите са много важни!!!

Лени, не мога да помогна по твоя въпрос. Аз съм с киндълче.

Сливче, нека си ходи детето, какво по-хубаво от това! Моите родители също винаги ме пращаха и са ми останали такива хубави спомени!  И да ти кажа честно, вкъщи у дома за празниците ми се струва като идилия! Много обичам точно така да си посрещам празниците, домашният уют и семейството!  Hug

Гани, да ви дойда на гости, а? Миризмата на пълнени пиперки и сняг, не не мога да устоя! Чакаш ли ме?

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 16:02 от zornitsa

# 170
  • Пловдив
Миле дали няма да пращаш на Гиговчето?!?

Аз да се похваля, че съвсем случайно станах собственик на чихуахуа

# 171
  • Benelux / Varna
Уаааууу супер Деси! Много, много готинко,,,ще ни го покажеш нали? Момченце, момиченце?

# 172
Зори , разбраааах , смокинки да бъдат , ще те целя с тях , стига да има ефект ....а дано !  Hug

Десииии , какво стана , рожбо , а честито ти чихи , малеее , искаме снимка да го видим сладурко или сладурка ? хихих , много се радвам  Party  Hug  

# 173
  • На планетата Земя
Деси, не, не е.  Flutter

Честито ти кученце. Това май е голямо сладурче! Ще ни го покажеш.
(а онази чанта, дето си я показвала, аз не мога да я видя, да не си помислиш нещо)

# 174
  • Пловдив
Благодаря момичета, наистина станах като Майка Тереза, но като знам какви лоши хора има реших аз да го прибера, то май само ме намери, а и скоро имам рожден ден какъв по прекрасен подарък от това да се грижа за някоя безпомощна животинка
Сега ще кача снимки на другото място, а до края на годината трябва да е в перфектна здравословна форма.

# 175
  • София
Хехе, Миле, да се объркам... да ти напомня ли една среднощна поезия  Mr. Green  Crazy Party  Grinning Joy

# 176
Деси,честити ти чанта и кученце!  Simple Smile
Точи,ела да те прегърна! Hug Hug Hug
Ули,ти още ли ходиш по зъболекари?
Кости,щом толкова ти харесва дрешката ми,ще ти я подаря. Аз си имам много.  Peace
И аз обичам смокини ,даже много ,и канцеларски материали също много обичам.  Crazy
Още не съм избрала окончателно книгата на моето другарче,но днес от една витрина ме повика едно подаръче,което ми напомни много  за него. Купих го,разбира се.  Wink

# 177
Добър вечер , друзя  Hug

Аз изкарах вълшебното кълбо и не мога да се стърпя , трая ,, трая , ама и да счупено така мисля:

1.Мариши подарява на Деси

така да видя нататък :

2. Еви подарява на Рейнката  Wink
3.Гиговче подарява на Алексчето

Не се смейте , кълбото е виновно , не аз  Naughty

Малко преположения , но от сърце направени  Laughing

Отивам в мама да си похапна , ама после пак ще дойда .  Hug

# 178
  • На планетата Земя
Нези, не се колебай, душицо. Четири са книжките, улеснила съм те, не е като да са 5!!!  Mr. Green
Затваряй очите, взимай един молив и боцвай на листа.

Маришко, помня поетичните моменти, ама нали знаеш - за да разчетеш един жокер, първо трябва да го получиш .... така че ... виж каква съм била добричка сърничка.

Чудя се дали и този път да не се обърна към другарчето си в рими, а малко по-така ... незабележими.  Mr. Green

# 179
Значи да ви кажа, идея си нямам кой ще ми подарява... Като гледам и вие нямате  Joy Joy Joy

Нези, един кариес остана. Не мога да повярвам от края на септември ходя поне веднъж седмично, тук-там и по два пъти. Е, с няколко пропуска, но смятай. Холистичен подход Simple Smile , демек оправихме всичко, стари пломби и прочие. Е, имаше си и друга работа, причинена от неходене  Rolling Eyes Та тъй, надявам се другата седмица да го оправи този кариес и да ходя само на контролни вече. Ама да ходя  Mr. Green

Деси, ти да не взе домашен любимец, за да паснеш на някой жокер  hahaha
Много е случило с теб милото куче!

Нара, кълбото не каза ли кой ще ми подарява на мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт