. Но няма за какво да се притесняваш толкова, ако ти се случи да дойдеш, тъй като въпреки това, което споменах, Холандия е страната с едни от най-възпитаните и спокойни шофьори. Сериозни произшествия не си спомням да съм виждала и определено са в много пъти по-малко, отколкото в България. Аз тук забравих да притичвам като гърмян заек на пешеходните пътеки

. Но няма за какво да се притесняваш толкова, ако ти се случи да дойдеш, тъй като въпреки това, което споменах, Холандия е страната с едни от най-възпитаните и спокойни шофьори. Сериозни произшествия не си спомням да съм виждала и определено са в много пъти по-малко, отколкото в България.

. В моето село не карат бързо, те просто ниско летят, при това ги снима камера на влизане , и на излизане.
. В моето село не карат бързо, те просто ниско летят, при това ги снима камера на влизане , и на излизане.
, кучешки изпражнения мога да покажа и аз. Има си. От моето куче ги събирам в торбички, но не е като всички да го правят. Съжалявам за инцидентите, които си имала. За съжаление навсякъде може да се случи.Препоръчани теми