За повечето жени е важно да родят.
Според мен този мъж не е "този и онзи". Това е човек, който е направил голяма грешка преди повече от 10 години и си е изтърпял наказанието. Всичко останало, което пише за него, е ок, харесва ѝ, избрала го е, звучи да е свестен. Жената има страхове, свързани с кармата, с какво ще кажат хората и дали щял някога да изперка. Няма никаква гаранция какво ще стане след Х години, то за утре няма гаранция. Единственият "кусур" е престъплението му, а нейното време да бъде майка на 36 г. изтича. Всеки си знае приоритетите.
Ако беше алкохолик, бияч, рецидивист съветът ми би бил друг.

Тази тема много ме замисля за наказанието и прошката. Случилото се е непоправимо и изолирането на виновника с нищо няма да промени миналото. Ако няма прошка за тези хора, направо да ги застрелват.
Иначе разбирам, че има хора, които са склонни да съпреживяват само болката на загубилите близък, но този човек има своето право на живот и щастие.

. Наистина е добро. Не се отчайвай! Както се казва за всеки има място под слънцето и късмета стои някъде там и чака наистина подходящият момент, за да дойде. Аз много вярвам в това. Нещата се случват точно тогава, когато трябва да се случат!