В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 201

• 33 826
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
аз сега да кажа  Joy Joy
Много, ама много благодаря за Варничка за преводите на интервютата!!!  Hug Hug Hug Hug Страхотна си!!!  Hug Hug Hug Hug
Ще ги сложа в блога, с нейно съгласие, естествено ...  Hug Hug Hug Онези преписвачи от фейса да си ядат ушите  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Това не го видях преведено

значи с две думи, много е уморен и отива да спи. Нова година ще я кара в Берлин със сигурност. На 30-ти е галата и на НГ "сме там"  Peace Като го питат дали има общо неговия живот с този на Баръш - казва, че няма нищо общо. И много е хубаво да чува как го хвалят филма и него. За дизито - ще се чуе.  Peace Накрая като го питат за сърцето му .. "Лека вечер"  hahaha hahaha hahaha hahaha

Благодаря на всички за всичко!!!!  Hug Hug Hug Hug Въпреки, че цялата лудница съвпадна с нашите празници, пак с общи усилия всичко е тук в темата - снимки, интервюта, клипове, инфо.  Hug Hug Hug Hug Много, много благодаря на всички!!!  Hug Hug Hug

Ренка сИга рИве някъде в някое кино  Hug Hug Hug Hug очакваме включване.

Всички призоваваха да няма спойлъри, Клунито вярно цитира закони .. абе сериозна работа. Прави са, както каза и джадъ .. ама ние нямаме възможност да гледаме филма на кино.  Crossing Arms Crossing Arms какво да направим, че филма го дават в Австрия, в Холандия, в Швеция .. а в България не  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Много хубаво върви филма по кината, щом е минал Междузвездни войни  Crazy Crazy Crazy Crazy Нека има успех Чачко и целия екип!!!  Crazy Crazy Crazy Crazy

сИга отивам да чета интервютата  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 691
Скрит текст:
 Crazy Ами всичко добре и много готини фотки, и отзивите за филма - супер,  #Crazy.... нооооооо

Whistling
абе как шЪ изтраем до септември - октомври, бе! newsm78 Crossing Arms МноУ почивка си дава момчето, нИ можеше ли проектът да почне от януари месец?! Peace

нИ може  Naughty Naughty
пък и ако на това от послединя месец му се казва почивка  Joy Joy Joy Joy  

Heart Eyes Heart Eyes

Ели,  Laughing Laughing   другия път като има интервю, ще чакаме тия да ни го преведат, Варничка да не си губи времето, или пък Ани и Ренка   hahaha hahaha hahaha hahaha

момичетата на сета много се старали за татусите  hahaha hahaha hahaha  че ти кво очакваш бееее Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha .... старали се ... Колко ли са били... Момичетата, де... JoyJoy
Завид, завид JoyJoyJoy .... особено за онзи татус ... двата реда буквички.... Отлепвай, залепвай, ай, ай... JoyJoyJoy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy

Ани, здравей,  Hug от вратата се Фърли да превеждаш!  Grinning Grinning

Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 17:36 от Анонимен

# 692

Laughing Laughing

hahaha hahaha .... старали се ... Колко ли са били... Момичетата, де... JoyJoy
Завид, завид JoyJoyJoy .... особено за онзи татус ... двата реда буквички.... Отлепвай, залепвай, ай, ай... JoyJoyJoy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

отлееееееееп към 20 мин, залеееееееееееееп към 30 и така  hahaha hahaha hahaha hahaha

значи с две думи, много е уморен и отива да спи. Нова година ще я кара в Берлин със сигурност. На 30-ти е галата и на НГ "сме там"  Peace

Ренка сИга рИве някъде в някое кино  Hug Hug Hug Hug очакваме включване.

Crazy Crazy  дано в "сме" влиза и Лейльош  Laughing Laughing
Ренка ще излезе до няколко минути от залата, дано намери сили  Laughing  да драсне финала  Party Party Party Party

# 693
 smile3521 smile3521 hahaha hahaha  hahaha

Цитат
отлееееееееп към 20 мин, залеееееееееееееп към 30 и така  

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xtf1/t50.2886-16/12395786_1657502204539627_1733951308_n.mp4

Народът си откача на тема Делибал всякак... hahahahahaha

Heart Eyes

Нямам търпение да чуем Рени!  smile3539 smile3539 smile3539

ПП Не ми Аресва това мълчание, ама хич...  Close  ooooh!

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 18:54 от Анонимен

# 694

Викаш, Лу,  Hug отидоха всички да реват, а?

# 695
Привет, девойки!  Hug Hug Hug

Ех , това  кеди, беее  Wink  Иве, кеди да си,яяяя  Heart Eyes Heart Eyes  

Гале  Hug , тенкю  на дружката ти  Варна за преведеното интервю и на теб, че го сподели с нас  bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 19:15 от daniela.qnkova

# 696

Викаш, Лу,  Hug отидоха всички да реват, а?

hahaha Баш!

# 697

Ех , това  кеди, беее  Wink  Иве, кеди да си,яяяя  Heart Eyes Heart Eyes 

стига ми  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug

готови ли сте за финала  Mr. Green Mr. Green

# 698

Hug Hug

ади, давай, давай  Mr. Green Mr. Green

# 699

Hug Hug

ади, давай, давай  Mr. Green Mr. Green

чакай да го напиша бе, че мноУ дълъг   Joy Joy Joy Joy Joy

# 700
И аз си взех кърпата... готова съм

ПП Изчезвам обаче... ще се вкл посред нощите  Peace

# 701

Ренка изгледа шедьовъра  Peace   Разреши ми и да го разнасям  Joy Joy Joy дано Клунито не ме надуши  Joy Joy Joy  Много готини моменти имало  Party Party

Ренко, саол  love001 love001 love001 love001

Скрит текст:
Скрит текст:

Баръш се удавя  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45  Ченгетата и линейките били за трупа му, намират го в морето и дърпат ципа  Mr. Green нЕма 2 част  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 702

Ренка изгледа шедьовъра  Peace   Разреши ми и да го разнасям  Joy Joy Joy дано Клунито не ме надуши  Joy Joy Joy  Много готини моменти имало  Party Party

Ренко, саол  love001 love001 love001 love001

Скрит текст:
Скрит текст:

Баръш се удавя  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45  Ченгетата и линейките били за трупа му, намират го в морето и дърпат ципа  Mr. Green нЕма 2 част  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

А харесал ли и е филма?  Crazy Crazy Crazy Crazy
за финала - очакваше се  Laughing

Ренка, обичам те  love001love001 love001 love001

# 703
  • близо до брега на морето
Ей, знаех си бе-оня момент с цигарата на скалата ме притесняваше доста.Рени bouquet Благодаря за дългоочаквания финал.На джадЪ за бързата кореспонденция  bouquet-през тела такива китки бера...

# 704
уф, че гадно,  Sad,  Иве, нали не си го измисли това за финала? ако знаех, щях да сЪ 'фърля да го спася....  Cry

Общи условия

Активация на акаунт