Професионални серии за коса - тема 94

• 56 006
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да Фрея, аз съм на снимката. Благодаря  Hug
Чупките са при фризьор - къдрав/чуплив сешоар.
Пробвах набързо най-големия размер 32 на машата Исо. Ако задържам по-малко се получава подобен ефект като от снимката.

# 121
  • Пловдив
Фрея,  bouquet
На въпросите ще отг. по- късно Simple Smile
Момичета, този ColorpHlex,  заслужава ли си? Чела съм мнението на Фрея за състава, на Руса мама ... и дотам.

# 122
  • София
Лекси, сега се върнах назад да те потърся, не знам как не съм видяла снимката  Heart Eyes Много си красива, но на живо си още повече  Heart Eyes Косата ти също е по-хубава на живо!  Heart Eyes (не че на снимката е лоша, разкошна е даже, но понеже съм я виждала, да кажа на всички  Wink )

Дриймър, моята коса с Колорплекса стана на метла, суха и адски изпръхнала. Аз не бих повторила. Само с боя става доста по-добре. Мнението е, че това е доста силен протеин, но няма предпазващите свойства на Олаплекса.

# 123
Az za praznicite ще го пробвам тоя Колорплекс най-после. С боя.
Нищо не си поръчах за сега  Mr. Green не знам какво от Арлен, а в HQ са сложили доставка на комплектите Редкен  Crossing Arms

# 124
Фрея, чудесна празнична тема!  bouquet
1.”Топ 5” на любимите ви продукти за 2015 година
1. Маска и олио Макадамия
2. Термо Секси хеър, бамбуковото термо Алтерна
3.Крем Абсолют Липидиум, протеинов крем Алтерна
4. Серията Тен-ш и м.- скромен опит все още, но са ми фаворити
5.Коприната (с червената капачка) Чи
2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата? При мен прическата винаги е една- пусната коса, накъдрена с маша, като редувам машите всеки път почти (уж за разнообразие) Mr. Green
3.Кои продукти/серии на Кюн сте използвали? Опишете ефекта им?
Преди доста години си купих от фризьорката комплект Derma Activating, но не си спомням някакъв забележителен резултат, при все че тогава използвах изцяло дрогерийна козметика.
Крем за къдрици So Pure- със смесени чувства, крем за къдрици в черна опаковка- също със смесени чувства. Един път са добре, на следващо ползване- не  newsm78
Имам мостри на ш и б. от Арлен на Vital Nutrition, но едва ли ще им дойде скоро реда, защото първо избягвам сулфатни шампоани заради цвета и второ- не ползвам балсами  Laughing Но при някое пътуване, ще взема да ги тествам.
Другото, което ползвах скоро е семи- боята им Keune Color Craving- Cardinal Red. Чудесен цвят в тубата, страхотен мирис...но до там! Имах големи надежди, че на моята изсветлена коса, пигмента ще се насити страхотно, но седях 1 час и като отмих все едно нищо не съм слагала на косата си  Shocked беше си все така измито-оранжево-гадно...Да поясня, че боите които използвам са супер изсветляващи за кичури и под червеното като се измие, остава русо!  Шокирана и ядосана, реших веднага след като изсуших да пробвам и аз Леганзата (въпреки, че имам надеждна и хубава семи боя, която си ползвам постоянно, но мерак за нещо ново не трае  ooooh!). Бях я купила ей така от любопитство. Нанесох на полу суха коса, преседях към час и след като отмих- о, красота!  Shocked Уникален наситен цвят, мекота и блясък! С балсам за 2,90...А аз давам големи пари за бои по принцип...Сега умувам дали да не включа често използване на това балсамче...

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 13:34 от Inked Mom

# 125
Момичета ,моля ви за помощ!При чуплива и финна коса кой от двата продукта ще бъде по-добър за оформяне със сешоар и преса .Искам да го подаря на приятелка, която оформя косата си и чрез изправяне и с начупване, но мисля че по-скоро търси продукт за изправяне.
Този:http://www.arlen.bg/product/1070/termo-zashtiten-krem-loreal-pro … -cream-125ml.html
или този
http://www.arlen.bg/product/2393/izglazhdasht-krem-za-leka-fiksa … ntrol-150-ml.html
Отнова си пускам въпроса.
Ще съм благодарна на тези, които са ги използвали.Отворена съм и за други предложения. bouquet

# 126
  • София
Лекси, сега се върнах назад да те потърся, не знам как не съм видяла снимката  Heart Eyes Много си красива, но на живо си още повече  Heart Eyes Косата ти също е по-хубава на живо!  Heart Eyes (не че на снимката е лоша, разкошна е даже, но понеже съм я виждала, да кажа на всички  Wink )

Kölsches Mädel благодаря  bouquet
Вив, направо се засрамих и изчервих. Много благодаря Blush  Heart Eyes

След малко съм на фризьор за освежаване на краищата и ми е много притеснено. Дойде ли време за подстрижка и притрепервам от страх да не отрежат повече от исканото. Отново ще си направя къдрав/чуплив сешоар, че довечера съм на банкет.

Иначе съм на една крачка да поръчам термото на Sexy hair за преса и маша, но още го обмислям до колко ми трябва на този етап  newsm78

# 127
  • Somewhere far away
Иначе съм на една крачка да поръчам термото на Sexy hair за преса и маша, но още го обмислям до колко ми трябва на този етап  newsm78
аз си го взех - не издържах просто. Blush Joy baby_neutral

# 128
Ще пуснат разбира се, Арлен винаги правят промоции, аз така мисля. Според мен и след Нова година ще направят, за да открием годината  Laughing Те измислят всякакви причини, и много хубаво правят  Heart Eyes

Фрей, имам ги Редкен Екстрийм, та май щее някоя ампула Наши и Двуфазният серум Липидиум за връхчетата. Трябва ми продукт, който да ми помогне да пусна дължини ... и да закрия годината подобаващо  Laughing

Вивиан, може ли линк за Файнъл тъч олиото  Praynig

Ето, Вив  Hug
http://www.arlen.bg/product/1050/serum-za-blyaskav-zavarshek-na- … -finale-30ml.html
Тъч файнъл било  Joy
Но моето прекръстване по ме кефи  Joy

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 14:30 от vivian_my

# 129
Лекси, много ми харесва и косата ти и ти  Hug и прическата ти! Брей как щях да те изпусна да те видя...
А сега чета, че Вивиан пита нещо Вивиан и съвсем  #Crazy ,нооо после разбрах  Grinning .
Арлен ми звъняха, утре ще си получа нещата, доволна съм! А и още една пратка ще ми пристигне утре и приключвам. И освен и аз да си направя някаква схема за използване на продуктите...

# 130
  • Чукарландия
Ето, Вив  Hug
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/kerastase-couture-styling-с … uche-finale-30-ml
Тъч файнъл било  Joy
Но моето прекръстване по ме кефи  Joy

Не може да се види това олио. Линкът не работи. Peace

# 131
Ето, Вив  Hug
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/kerastase-couture-styling-с … uche-finale-30-ml
Тъч файнъл било  Joy
Но моето прекръстване по ме кефи  Joy

Не може да се види това олио. Линкът не работи. Peace

Редактирах, благодаря  Hug
Нещо с линка от златна рибка не ставаше. Пробвах няколко пъти и накрая се сетих, че може през Арлен да го покажа Simple Smile Rolling Eyes
Ето го и тук - http://www.arlen.bg/product/1050/serum-za-blyaskav-zavarshek-na- … -finale-30ml.html

Сетони, какво да кажа  Joy

# 132
  • София
Момичета, много весело ми ставаше като казвате, че сънувате не знам си какви уреди, докато не ми се случи и на мен  Crazy - вчера на развиделяване ми се присъни, че имам неотложна нужда от терапевтична преса! Освен тези в бг сайта, към който Фрея е дала линк в началото на темичката ни, както и в Енцо (където отново не са налични), има ли други места, на които си заслужава да търся?

Иначе и аз се отчетох в Арлен тези дни. Реших да си поръчам големите опаковки на хидратиращите Алтерни Хайвер, а днес за една от братовчедките ми поръчах Ш и Б за блондинки на Секси Хеър. Не знам как са като продукти, но бранда би й паснал перфектно  Sunglasses

# 133
  • София / Перник
Момичета,
позвали ли сте тези ампули на Лореал - Ампула – ботокс за коса L`Oreal Professionnel Fiberceutic http://www.arlen.bg/product/1031/ampula-botoks-za-kosa-l-oreal-p … ceutic-15-ml.html? Бихте ли споделили как ви се отрази и с какви продукти се съчетава (протеинови, хидратиращи...)?

bouquet

# 134
Момичета, бързам да споделя, после ще ви чета, че пишете скорострелно.
Пробвах днес пресите на Изо. Определено разликата с тази на Ремингтон, която имам, е от земята до небето. Изправя от едно минаване, косата става мека и гладка. За мен май най-подходящ се оказа Мирър моделът. В крайна сметка пробвах и нещо ново за мен - букли, направени с пресата. Ето това се получи:
Скрит текст:

Остава само и Стиймпода да пробвам и да реша окончателно.

Общи условия

Активация на акаунт