Математически турнири - 36

• 127 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Това категорично не е честно. Ако сте сигурни, че това се е случило, защото не се обърнете към организаторите!
Дъщеря ми беше на 23ти януари в ДАНИС и не са ни изнасяли абсолютно нищо  - нито чернови, нито оригинали!

А

# 92
# 93
Търся информация относно Националната олимпиада по Математика - областен кръг в гр.Сливен Praynig

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 10:46 от preci

# 94
Търся информация относно областното математическо състезание в гр.Сливен Praynig
За " Проф. д-р Димитър Табаков" ли става въпрос?
На страницата на СМБ -Сливен е обявена датата 20 февруари 2016г., но не виждам повече подробности.

# 95
Търся информация относно областното математическо състезание в гр.Сливен Praynig
За " Проф. д-р Димитър Табаков" ли става въпрос?
На страницата на СМБ -Сливен е обявена датата 20 февруари 2016г., но не виждам повече подробности.
Не за " Проф. д-р Димитър Табаков". Става въпрос за Националната олимпиада по Математика - областен кръг на 02.02.2015. Там се явяват деца, които са се класирали на общинското математическо състезание.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 10:45 от preci

# 96
preci, Националната олимпиада по Математика - областен кръг?

# 97
preci, Националната олимпиада по Математика - областен кръг?
Мммм....да Embarassed извинявам се за грешката

# 98
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
125то.
Излизаха с оригиналните листове със задачи, дори не с чернови. Само да имате предвид за точността на резултатите. Мисля да го припускаме това състезание в бъдеще.

на 30.01 е последната дата за състезанието в ДАНИС, изнасянето на информацията ще опорочи класирането

Tired

# 99
Големият ми син се яви на "Математика без граници" в 125-то,нищо не е изнесъл.Изнасянето на задачи може да е някакъв конкретен пропуск на даден квестор.

# 100
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Големият ми син се яви на "Математика без граници" в 125-то,нищо не е изнесъл.Изнасянето на задачи може да е някакъв конкретен пропуск на даден квестор.

и така да е, компрометират се резултатите от 30.01  ooooh!

питам само от спортен интерес, трябва ли да се съобщи някъде?  Blush

# 101
  • София
И моите момичета вчера бяха на Математика без граници в 125-то и нищо не са изнасяли.

# 102
То самият регламент с провеждането на "състезанието" в различни дати опорочава резултатите и класирането. Дори и да не се изнасят чернови и белови. Децата си говорят, споделят... И изобщо, язък за хубавите задачи.

# 103
То самият регламент с провеждането на "състезанието" в различни дати опорочава резултатите и класирането. Дори и да не се изнасят чернови и белови. Децата си говорят, споделят... И изобщо, язък за хубавите задачи.
Струва ми се доста прекалено като "схема" - къде точно си представяте, че ще се срещнат деца от първи и втори клас (предимно тези деца участват в турнира), които учат в различни краища на София, за да си говорят и споделят точно за условията на задачите?
Поредната истерия без причина ... Twisted Evil

# 104
  • гр.Добрич
Къде би трябвало да е класирането за математика без граници? Днес синът ми каза, че вече има готови резултати, но не ги намирам в сайта на училището. От Добрич сме.

Общи условия

Активация на акаунт