Досиетата Х - Завръщането!

• 26 699
  • 239
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Е, добро утро Wink
Няма начин да не е отворен краят. То цялото послание на сериала е такова. И ако искат да бъдат приети сериозно ще е с отворен край, защото този сериал е драма и сериозен, а не комедия, а тези конспирации за които споменават трудно можеш да ги разобличиш в реалния свят (дори и 30% да са истина).

# 31
И ние гледахме 1 епизод и ни хареса
Мъжът ми е фен, и аз покрай него
Но и аз не помня за никакво дете, явно съм гледала някои епизоди многократно, други хич Simple Smile

# 32
  • София

Аз съм виден geek, за въпроси се обръщайте към мен,  ако не ви се занимава да ровите,  предлагам си услугите.    Mr. Green Joy

Епизодът,  който ще излъчват тази вечер,  се очертава като един от най- интересните и забавни.  Иначе,  се радвам че има нови серии,  но нямам "извънземни"  очаквания,  не се настройвах много,  гледам да се забавлявам. Оригиналните епизоди си бяха класика.  Е,  без последните сезони.

# 33
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
За мен шести сезон е върхът на шоуто Simple Smile Обожавам "Triangle" , и двете "Dreamland", но особено втората, "How the Ghosts Stole Christmas" ми е в Коледния списък заедно със спешълите на Doctor Who, страхотният "The Rain King" и особено "Agua Mala" и фаворита ми "Monday" Simple Smile

# 34
  • София
О,  да,  обожавам шести  сезон!  Масово не е любим заради преместването в Ел Ей,  понеже се е изгубила атмосферата на Ванкувър,  но при мен е обратното. Слънцето и хуморът ми влияят добре.  Grinning  Arcadia ми е любим,  а на Dreamland умирам от смях с приключенията на Мълдър като Морис.

# 35
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Абсолютно! С Морис може да се сравни само Еди Ван Блънт! Simple Smile 1dating

# 36
  • София

Аз съм виден geek, за въпроси се обръщайте към мен,  ако не ви се занимава да ровите,  предлагам си услугите.    Mr. Green Joy

Епизодът,  който ще излъчват тази вечер,  се очертава като един от най- интересните и забавни.  Иначе,  се радвам че има нови серии,  но нямам "извънземни"  очаквания,  не се настройвах много,  гледам да се забавлявам. Оригиналните епизоди си бяха класика.  Е,  без последните сезони.

уфф  Rolling Eyes ами да те питам тогава, малко по-назад в темата писах, че имаше нещо като ''пророчество'' ''легенда'' за синът на Скъли и Мълдър (и наистина ли е на Фокс, аз такова нещо не си спомням от изминалите сезони, по-специално седми/девети, в смисъл имаше някаква мистериозност и изобщо не бяха ясни нещата), че ако остане с тях или нещо подобно ще бъде пагубно за човечеството или нещо такова, защото синът на Дейна бил специален и щял да поведе извънземните, каквото и да рече това. Сигурен съм, че имаше нещо такова, но съм забравил за съжаление.  Simple Smile

# 37
  • София

уфф  Rolling Eyes ами да те питам тогава, малко по-назад в темата писах, че имаше нещо като ''пророчество'' ''легенда'' за синът на Скъли и Мълдър (и наистина ли е на Фокс, аз такова нещо не си спомням от изминалите сезони, по-специално седми/девети, в смисъл имаше някаква мистериозност и изобщо не бяха ясни нещата), че ако остане с тях или нещо подобно ще бъде пагубно за човечеството или нещо такова, защото синът на Дейна бил специален и щял да поведе извънземните, каквото и да рече това. Сигурен съм, че имаше нещо такова, но съм забравил за съжаление.  Simple Smile

Тази "мистериозност" е по- скоро част от обърканата митология,  от която феновете са пропищели,  отколкото нещо сто процента вярно.  Laughing Детето си е на Мълдър,  това е важното.  Иначе, да, уж може да е някакъв лидер на човечеството или извънземните,  но нищо не беше изяснено и се прие,  че сценаристите са били напушени за пореден път.  Joy  И сега има много дебати,  заради промяната на посоката и това,  че извънземните са невинни,  а правителството е виновно за всичко.  Много неща не се връзват с оригиналната митология,  но никой вече не чака адекватно обяснение,  а се вълнуват главно от Мълдър и Скъли и единичните им разследвания на случаи.

Самият създател,  Крис Картър, наскоро си призна,  че няма "библия",  на сериала,  която е практически записки с това,  което се случва в едно шоу,  за да се следи сюжетната линия.  Не искал да се ограничава креативно. Всички вдигнаха ръце от него.
Общо взето,  логика да не чакаме много,  ако нещо не е ясно грешката не е в нашия телевизор.  hahaha

# 38
  • София
Ясно, миш-маш значи Laughing
Ами да, много е объркано всичко и мен това ме е нервирали много. По един начин тръгна митологията, а каква стана тя...
Един приятел в щатите ми каза, че навремето били издали на ДВД всички епизоди с конспирацията с инзвънземните един след друг във възходящ ред. Не знам дали го знаеш това или дали си ги гледала само тези епизоди в последователност. Би било готино ако може да се изнамери отнякъде. Simple Smile

# 39
  • София
Ясно, миш-маш значи Laughing
Ами да, много е объркано всичко и мен това ме е нервирали много. По един начин тръгна митологията, а каква стана тя...
Един приятел в щатите ми каза, че навремето били издали на ДВД всички епизоди с конспирацията с инзвънземните един след друг във възходящ ред. Не знам дали го знаеш това или дали си ги гледала само тези епизоди в последователност. Би било готино ако може да се изнамери отнякъде. Simple Smile

Не съм ги гледала един след друг,  но и няма нужда,  достатъчно съм въртяла епизодите,  а и объркано пак ми е интересно.  Laughing В уикипедия всички митологични епизоди са отбелязани с кръстчета за информация,  а и на разни места има статии с обяснения.  Наскоро пак пуснаха заради новия сезон.  Това им беше сила в началото,  но твърде дълго протакаха развръзката и изгубиха логиката. Извънземните ловци на глави,  бунтовниците без лица,  супер войниците- всички се запиляха някъде,  ще ми се да ги споменат пак.
От новите епизоди,  последният пак ще е митология и после чак в следващия сезон. Fox са готови да го финансират,  проблем са основно графиците на актьорите,  затова не е сигурно кога и как ще стане.

# 40
Аз ги гледам винаги като единични епизоди и следя конкретното разследване.  Глобалната история се върти в кръг

# 41
  • Пловдив
Лично за мен след .... 6ти сезон нивото спадна. Първите сезони ми бяха повече на сърце.

# 42
Лично за мен след .... 6ти сезон нивото спадна. Първите сезони ми бяха повече на сърце.
Съгласна. След третия епизод съм възмутена направо. Само шест епизода, а ни занимават с това  ooooh!
Имаше комични моменти, но това не е в стила на този сериал.
И съществото беше направо ужасно направено.

# 43
  • София
Съгласна. След третия епизод съм възмутена направо. Само шест епизода, а ни занимават с това  ooooh!
Имаше комични моменти, но това не е в стила на този сериал.
И съществото беше направо ужасно направено.

На мен трети епизод ми е доста бутафорен и претрупан,  но като цяло се хареса и на фенове и на критици.  Иначе,  по всеобщо мнение,  някои от най- добрите епизоди от сериала са комичните, като Bad Blood и Small Potatoes например.  Идеята им за този сезон е да има от всичко по малко.  Следващата седмица ще е изцяло драматичен и много тъжен.
Честно казано,  никой от новите епизоди досега не ме впечатли особено и не знам дали ще стане и с оставащите, но имаше момент,  когато очаквах да е супер зле,  та се радвам,  че не е така и има положителни отзиви.

# 44
Ха, добра памет имаш. Аз не помня комични елементи до момента да е имало тук.
Но пък и отдавна го гледах последно.

Общи условия

Активация на акаунт