Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 140 713
  • 708
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Ох...от вкусно по вкусно...Пепи,Она,Туната,Криси,Тереза,Нордина,Тайна,Зиче,Лабрех,Ванката,Ина,Биляна,Вилиан,
Лове,Мари,Батето,Мидко,Тари,Митонела,Чопи,Све,Мат...и за всички smile3501 newsm51
От мен родопски питурки..на Зиче
Скрит текст:
поради липса на такава печка..ги правих в тостера за сандвичи 1/2 доза...другия път ще ги направя цяла доза и по дебелички
малко и на сандвичи ,салатка и печено пиле с мащерка и лимон[/i]

# 361
  • SHOOT ME 10 $
Ааа, тез "Родопски путурки..."Искам да ги знам.Започнах да хълцам...сложих си ги на десктопа и...  Yum  megansg  Praynig

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 15:01 от midkoo

# 362
  • София
  Всичко публикувано е много, много вкусно.

От мен: паста със сьомга и салатка:

# 363
Аз отмъквам чинията с милинки на Нордина, може, нали?.  bouquet Обожавам милинки, и то сливенски (ех, родно място, какво да се прави  Grinning ). Нордина, поздравления, прекрасни са.  Hug bouquet

Marcsi, благодаря за идеята за палачинките, ще ги пробвам.  bouquet
Поздравления за всички кулинари, чудесни неща сте приготвили.  bouquet

# 364
  • DE
Путурки, пърленки... що е на плоча загрята от огън от дърво е все вкусно!
Като палнем нашата малка пещ, след пиленцето и мръвката мятам задължително и хляба

Милинки у дома за закуска

# 365
  • София
Патладжан с доматен сос и чесън, на фурна. Кимбап .

# 366
  • София
Много сте готвили, момичета и момчета и все невероятни вкусотии сте приготвили.  smile3501
Редовно надничам тук и все съм...  Shocked
От мен едни пилешко- кашкавалени панирани топчета от неделя

и сармички и чушчици от тази вечер

Моят мъж вече не яде неснимано  Laughing Само дето така и не успях да снимам кюфтетата и кебачетата на скара, сьомгата във фолио и други разни  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 22:44 от AnyHr

# 367
  • SHOOT ME 10 $
за лека нощ едни пълнени картофи на фурна от мен.

# 368
Ох, тези пълнени картофи! Все искам да ги направя, и все се страхувам, че няма да ги издокарам.
midkoo , два пъти се пекат, нали? Веднъж само картофите, и после с плънката?
Я, ако ти е удобно, разкажи за твоите, моля!

# 369
Тайна, направо залепнах за сушито ти. От известно време се каня да направя, но вкъщи никой не го яде, а да си направя сама за себе си някак не ми е хубаво.Твоето с какво го напълни?
И от милинките на Matze ми се прияде, ще взема да зарадвам моите в почивните дни...
Аз показвам някои неща от изминалите дни:
вратни пържолки на фурна с лук и моркови

салата смежанка и цедено кис мляко с червени чушки, чесън и орехи:

крем карамел

тиквеник ( вкъщи се прави почти всяка седмица, вече мога и със затворени очи да го направя)

пържени кюфтенца и яйчена салата

# 370
  • София
choppi, кимбапа го пълних със задушени зеленчуци и омлет - тиквичка, морков и чушка, нарязани на лентички, запържени с мъъъничко олио и соев сос.Гъбите изпържих в масло. Омлета нарязан на лентички.Върху ориза преди плънката наръсих и черен сусам.НО и у нас не се хареса.Съжалих,че развалих ориза и зеленчуците с тези водорасли, миришеха на риба.

# 371
На мен пък точно това ми харесва, морския дъх, ни мъжо се дърпа,така че като поканя гости, ще направя. Твоите са интересни, отнякъде ги гледа ли?

# 372
  • София
На мен пък точно това ми харесва, морския дъх, ни мъжо се дърпа,така че като поканя гости, ще направя. Твоите са интересни, отнякъде ги гледа ли?

С подръчни материали беше, защото нямам много от истинските съставки. Peace Гледам корейски сериали, там често правят, та си мислех,че е много вкусно, но  от филмите не се усеща миризмата на корите нори. Joy

# 373
Fortuna,не останаха...пак ще се правят.....Аз си харесах родопски потурки,кюфтенца,едни препеченки милинки,крем карамел,тиквеник иии...още много  Hug

У дома.....

Пилешко филе с карамелизирани лимони       Постни овесени сладки с тиква и фурми без захар
 и винен сос

# 374
  • Русе
Макарони със сирене

Тестена розетка с кренвирш и яйце на бис

Вкусна яхния от месце и картофи

Сладичкото ще го мисля утре. Simple Smile

Хубава вечер на всички! cheers

Общи условия

Активация на акаунт