Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 140 705
  • 708
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Чеснови питки със сирене

Кюфтаци на грил тиган

Хрущевские булочки

# 391
  • Под сянката на разлистените кактуси
peych, много апетитно изглеждащи кюфтаци!

midkoo, пърленките са страхотни!

sve, тези солени тарталети много ме заинтригуваха! Може  да спретна нещо такова!

На пеп-4о сармичките греят като слънчица! Ех, размечтах се...

При нас зелен фасул с телешко

и една всекидневна тортичка за всякакви уикендни евентуалности 

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 18:34 от tunata

# 392
 Кюфтета с булгур

Соленките  с извара на labrex.  bouquet  Много сполучливи и бързи за приготвяне.

# 393
  • Пловдив
Еей ,мине малко време и току някой ме подтикне с нова идея за нещо тестяно! Първо Зичето с нейните пИтурки (Лабрекс ме пукна,като обърках - "путурки" Joy),

Ейй със сълзи се смях с тебе миДко  Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
путурки  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама добре са се справили всички путурковци  Joy hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Много е вкусно при всички и много ви се радвам!
От мен

ЛАПАДОВО РУЛО С ОРИЗ И КАЙМА

Скрит текст:

Запеканка с картофи,извара,салам и кашкавал

Луда питка

Скрит текст:

Кекса с два вида пълнеж

Скрит текст:

"Дулсе де лече"- сладко от мляко

# 394
  • София
Пържолки и чушки на грил-тигана.

Шоколадов грис.

И нещо неготвено, дано не подразня никой.

Натъпкала съм се до пръсване, но като вляза тук ми се дояждат куп неща.Аз за утре тесто за хачапури замесих,че внука иска от няколко дни.Доядоха ми се питурки, чеснови питки, зелен фасул с телешко, крема от мляко и още много неща.

# 395
Много вкусно и много красиво е при всички! Поздравления! Добре, че вечерях преди да седна да разглеждам темата.  bouquet

У нас - пица калцоне (тестото месих в хлебопекарната, рецептата е по книжката към нея), плънката е извара, печени чушки и царевица, мислех да сложа и маслини, но забравих  ooooh! .

и разрез

# 396
Ох, с тези пърленки, питки, путурки, хачапури , пици и други производни, напълнихте ми душата...
 *sve*, солените ти тарталети с какъв пълнеж са?
Зиче, много ми допадна рулото с лапада, ще се пробвам някой път.
При мен спаначени истории:
киш със спанак по рецепта на Роси - Кулинарен елексир

Скрит текст:
спаначено руло с рикота и пушена сьомга

яйца (почти) по шотландски

и запеканка с месо ( от свински джолан), картофи, гъби, топено сирене и моцарела

# 397
Олеее спаначеното руло изглежда прекрасно, може ли рецептата?

# 398
Рецептата за спаначеното руло гледах от тук http://www.bonapeti.bg/recepti/Spanacheno-rulo-s-pushena-syomga/, но естествено малко промених. Нямах течна сметана, затова добавих 1-2 лъжици кисело мляко, и заедно със спанака задуших и два стръка пресен чесън. Плънката ми е от рикота, защото това имах в момента под ръка, но спред мен с крема сирене е по-вкусно.

# 399
Рецептата за спаначеното руло гледах от тук http://www.bonapeti.bg/recepti/Spanacheno-rulo-s-pushena-syomga/, но естествено малко промених. Нямах течна сметана, затова добавих 1-2 лъжици кисело мляко, и заедно със спанака задуших и два стръка пресен чесън. Плънката ми е от рикота, защото това имах в момента под ръка, но спред мен с крема сирене е по-вкусно.
Благодаря, много добре се е получило, аз обичам спанак и рикота и май точно така ще го направя!

# 400
 Зиче ,кога свари всички тези вкусотии да сготвиш  Hug
При всички ви много вкусно.....

Обяда ни от вчера...
Пикантно пилешко филе с бирен фъстък и джинджифил

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 11:53 от Nordina

# 401
Хайде и аз да се включа с нещо, което вчера готвих за пръв път и със сигурност ще  влезе в списъка на любимите ястия.

Пиле по ловджийски със сладки картофи по рецепта на Джейми http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/chicken-squash-cacciatore/

# 402

besyto, пилето изглежда апетитно ... за вкуснотиите на Чопи и останалите да не споменавам ... Човек направо си прегладнява само с гледане

Кексчета от кайма с гъби и кашкавал

и порция

Дзверска вкуснотия

# 403
  • Пловдив

Зиче, много ми допадна рулото с лапада, ще се пробвам някой път.

Можеш и със спанак да си го направиш рулото Peace Peace и е невероятно на вкус много ни хареса Peace Аз във фризера съм си сложила лапад и си готвя цяла зима ама все сърмички правих, а сега ме домързя да свивам сърми и го направих мързеливата  Blush Mr. Green от сега нататък сърми няма да правя  Mr. Green

Зиче ,кога свари всички тези вкусотии да сготвиш  Hug

В къщи е винаги така  Blush Blush нямат наяждане челядта Mr. Green Mr. Green
Добре че имам готови рецептите в блога ,че и ако трябва да снимам  ooooh! ooooh! ooooh!

Батеее може ли сега така да ме дразниш с тези кексчета ЪЪЪ , Crossing Arms изглеждат фантастично!!! chef

Невероятни сте всички които публикувате в групата!!! Hug Hug bouquet bouquet
Ние току що си хапнахме щука за първи път я направих така и стана много хубава.

Щука на фурна с две заливки

Скрит текст:

Крем какао по стара рецепта

ТРИЪГЪЛНИ БАНИЧКИ

Скрит текст:

# 404
  • София
Прегореното ми хачапури с чесново масло. Ама се изяде.

Общи условия

Активация на акаунт