Релакс след работа

• 112 650
  • 665
  •   1
Отговори
# 375
Определено весело и приятно прекарване сте имали, ама релакс ли е наистина около дечурлигата? Simple Smile)))
Аз лично, колкото и да ми е разтоварващо домашното забалвение, имам нужда, от време на време и от малко лично пространство за презареждане.

Предполагам, че въпросът ти е към мен  Hug Да, аз успявам да си почивам покрай децата, дори когато ме вбесяват - а моите са майстори в това  Laughing В изключително редките случаи, когато ги няма, вкъщи е пусто, тихо и с мъжа ми ходим като ударени самолети сред тишината. Никак не ми е релаксиращо. 

# 376
Annabelle да, няма как да не ти липсва глъчката Simple Smile Но пък нали това са моментите да си обърнете внимание един на друг или пък да излезете заедно да правите нещо?

# 377
Така е  Hug

Планираният ми за довечера релакс отпада.  Sad , по здравословни причини няма да мога да тренирам, но пък мога да съм зрител и после да пия бира, хич не е малко  Laughing

# 378
Днес за трети път ходих на ориенталски танци, забавно ми е, разтоварвам се и ми мина кръста Simple Smile

# 379
Днес за трети път ходих на ориенталски танци, забавно ми е, разтоварвам се и ми мина кръста Simple Smile

развинтиха ли те?  Joy

# 380
развинтиха ли те?  Joy
Наистина се развинтваш, много е яко.....изведнъж се почувствах освежена и разкършена...
 Simple Smile

# 381
След работа планирам да избягам 2 дена в планината! Нямам търпение!

# 382
След работа планирам да избягам 2 дена в планината! Нямам търпение!
Ооооо! Аз вече съм избягала в къщата на баба и дядо и ще се върна чак в понеделник следобяд. newsm44

# 383
  • Бургас
Надявам се и на мен всичко да ми мине,след като в понеделник започвам да ходя на народни танци  Peace
Нямам търпение

# 384
развинтиха ли те?  Joy
Наистина се развинтваш, много е яко.....изведнъж се почувствах освежена и разкършена...
 Simple Smile

Какво учите, хореография или движения?

# 385
Аааа ми ние сме начинаещи, започнахме основните движения....за хореография е рано!

# 386
С музика ли?

# 387
Дааа, с музика, много е приятно, вчера взехме малка комбинациика, с удари встрани, дупетата отпуснати, да са като малеби .... hahaha

# 388
mimi.7299 от страни сигурно изглежда....вкусно Joy Joy Joy
 по колко пъти седмично ходиш и голяма ли е групата?

# 389
mimi.7299, представям си мъжът ти колко е щастлив като му демонстрираш наученото... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт