За консервативните родители

• 11 052
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
  • Куциндрел
Защото авторката е на 18. newsm78

# 121
 Но тя не твърди, че печели такава сума. Твърдението е на друг човек, който пък не сочи възраст.

# 122
  • Куциндрел
Но тя не твърди, че печели такава сума. Твърдението е на друг човек, който пък не сочи възраст.

Явно съвсем съм объркала нишката на разговора. Crazy
Ш'ма извините. bowuu

# 123
Първо съм на 22 години, второ работя в кол център (чуждестранен) където такава заплата е норма. Има някои кол центрове, които дават по-малко (към 1000 чисто), но те не си заслужават. В екипа ми има хора, които са на 18, единственото, което трябва е език да се знае. Ако даже човек знае някакви по-трудни езици, като норвежки, шведски, немски, парите стават и към 1800 чисто. Чак ме е яд, че не научих трети език като по-малка в училище, докато по цял си нямах работа Grinning Трябваше да си оползотворя времето по-добре.

Така че не е невъзможно. Смените понякога са неприятни, не е идеална работа от 9 до 5, но става като за някакво начало. Много мои приятели вече работят и за повече пари даже пак само с езици.

# 124
Възможно е, разбира се.
Моя роднина работеше в кол център с подобна заплата. На такава възраст, като твоята. Учеше паралелно задочна форма на обучение.
След което замина за чужбина.
 Peace
Когато човек желае да е независим, може да бъде такъв. Стига да му се работи.
Че и да учи може.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 15:41 от Judy

# 125
Докато си ученик, едва ли можеш да работиш, хеле пък за толкова пари. Но като станеш студент е възможно.
Аз самият от 19 г. работех почасово и живеех на квартира с един приятел, тогава нямаше много кол-центрове та бях обект на завист от моите състуденти, но сега вече ги има доста.
Но това е за който е учил още от гимназиална възраст и е придобил някакви способности и знания, които се ценят от работодателите - не само език, а и компютърна грамотност, комуникационни умения и т.н.
Така че авторката, ако си в тази категория - от догодина можеш да станеш пълнолетен и независим човек не само на хартия, а и наистина. Ако не си - ще слушаш мама още доста години.

# 126
Крис, тя, авторката, е на 18 и още в момента е пълнолетна.
Независима ще стане като почне да работи.
Понеже за доста родители независимостта на децата им е нещо ужасно...
Прав си иначе- като не се отърси, ще слуша и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт