Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 829
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
И тази тема я изписахме без много от ония черти, двете...  време е да се раздвижат нещата... Няма ли някой да прави тест скоро... ??  Илейн айде мила, пиши като имаш ЧХГ много искам да ни зарадваш!!  Аз вчера на отрицателния тест се отчетах .. Май вече няма смисъл от опити как мислите??

Шик, според мен достатъчно са ви опитите, стискам палци. Simple Smile

Излезе ми чхг-то - 3,2 при реф. ст. - 0-1, каквото и да е имало си е отишло,то беше ясно .Най-интересното от всичко беше,че и теста който направих,вчера на обяд,точно в момента,в който ми дойде беше пак положителен. Simple Smile

# 601
Момичета, знаете ли с каква чувствителност са онези Ибейски тестове за бременност One step pregnancy test, които са като бонус към тестовете за овулация? Чудя се кога най- рано да си направя един  newsm78 Имам цяла седмица до М, но нещо пак се обажда нетърпението ми  #Crazy

# 602
Такъв тест ми изкара втората черта точно на 9ти ден след овулация, почнах ги от 8 ден след О, но тогава черта нямаше, на 10ти ден вече беше бая ярка. С чувствителност 10 се водят май, но ако са минали 9-10 дена от О препишкай един, най-добре утре сутрин с първа сутрешна урина Simple Smile Успех!

# 603
Засяках овулация на 20-ти, раничко ми се вижда. Ще изчакам още 2-3 дни, пък да видим...
Благодаря  Hug

# 604
При мен Ц още няма след зацапването на 19 ни помен ни стон  Laughing Обаче и предния път след Утрогестана ми трябваха окпло 55-60 дена докато се накани та си чакам ...... Мислех да врътна тест но се отказах нещо не се чувствам бремена, въпреки че ме болят гърдите  Rolling Eyes , но като си търсим симптоми си ги откриваме. Аз и за това вече не се записвам в списъчето въпреки че ми се иска, но със СПКЯ многооооооооо трудно  #Cussing out

# 605
Засяках овулация на 20-ти, раничко ми се вижда. Ще изчакам още 2-3 дни, пък да видим...
Благодаря  Hug

Ако, можеш малко да изтърпиш още.Стискам палци. Мисля,че и Комала също рано засече,ама не знам с какъв тест беше.

Дими,може да се пробваш и ти с едно тестче,не пречи. Simple Smile

# 606
Дими, не губи надежда. Аз първия път забременях от раз, пак с ПКЯ.
M85A75, аз след ден-два бих врътнала тест. Мен и двата пъти много рано ме хващат.
Илейн, много съжалявам! Какво стана с клиниката, кога трябва да отидеш и след всичко ще отидеш или ще ги смениш?

# 607
Куки имаш много стиснати палчета от мен  Hug.
Димитричка и аз съм с ПКЯ. От колко време опитвате? На колко време ти идва цикъла?
Момичета има ли вариант при бременност болките в гърдите да се появят след закъснението  (както и другите симптоми )? Чудя се дали все пак за мен няма някаква надежда този месец.

# 608
Пффффф,това ПКЯ.Така го мразя,че ме избива на гняв само при мисълта ми за него. Mr. Green(и аз съм с ПКЯ).

# 609
Dimitrichka Krasteva, стискам палчета най-после някой да се похвали.
Илейн, аз предлагам след М да направиш още едно тестче за по-сигурно Mr. Green .

При мен ''цъфна'' пък цервицит на цитонамазката. В четвъртък съм пак при док, да видим какво ще се измисли.  #Crazy

Като слънчеви лъчи, на теста втората черта ще заблести.

Слънчице огрява, две чертички озарява.

# 610
  • Стара Загора
One step ги имам същите , правих такъв преди 10 дена появи ми се розово петно , нещо не ги харесвам,но не съм и била бременна. Ниската им цена си казва думата.

# 611
Връщам се от ендокриноложката. Нещата не изглеждат никак страшни, въпреки че ми назначи още изследвания. Много се надявам да си е само ТСХ то и да не съм някаква проблемна  Praynig

# 612
Куки имаш много стиснати палчета от мен  Hug.
Димитричка и аз съм с ПКЯ. От колко време опитвате? На колко време ти идва цикъла?
Момичета има ли вариант при бременност болките в гърдите да се появят след закъснението  (както и другите симптоми )? Чудя се дали все пак за мен няма някаква надежда този месец.
Мини Маус пробваме от 3 години , идва ми на 44-50 дни ако не пия Утрогестан. Освен ПКЯ обаче имам и Хашимото и ИР . На последния преглед док видя и полип но искаше да мине Ц и да види дали няма да се изчисти сам. Това явно е обичайна практика, че на още 2-3 момичета така са им казали. Затова и не си мисля че е това което ми се иска.
Относно симптомите всичко е възможно, една с една бременностите не си приличат. Незнайно защо има общи симптоми който освен за бременност говорят и за проблем.
Като говорим за ПКЯ док предния път ме заби с въпроса:
– Какво Ви става на Вас жените в последно време?  newsm78 newsm78 Вие сте 6-та за тази седмица с тази диагноза.
аз също не му останах длъжна:
-Всичко се дължи на влошеното качество на живот,ГМО ,химии, нищо свястно не ядем, водата ни е ужасна, въздуха. До преди Чернобил е имало жени с ПКЯ около 2% сега са скочили на 40%. Crossing Arms Crossing Arms

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 20:01 от Dimitrichka Krasteva

# 613
Дими, срещала ли си се с репродуктивен специалист, не обикновено АГ?

# 614
Дими, срещала ли си се с репродуктивен специалист, не обикновено АГ?
Бананче в репродоктивна клиника съм /МД-Варна/. Сега на 3 ден трябваше да пусна хормони и да направим цветна снимка преди стимулацията. Обаче ТСХ ми беше високо, ударих 5  Shocked дигнаха ми дозата на Л-Тироксина на 150, минах на режим без глутен и захар. И пак имам чувството че всичко е против мен.

Общи условия

Активация на акаунт