Наистина ли папата е измил и целунал краката на 11 бежанци?

• 23 055
  • 321
  •   1
Отговори
# 210
Пак повтарям - ритуала е прекрасен и всичко, което пишеш за него Кей е така.
Посочих къде за мен е проблема. И изобщо не трябва да бъде подценяван.
Две различни неща са и сам/а можеш да видиш.
Ън, ритуалът не е задължителен все пак. От гледна точка на християните всяко време след Христа е Христово  Simple Smile.

Разбрах те, но защо виждащ проблем в това?

# 211
Защото не изповядваме една религия, нямаме един общ бог. Не ми се рови назад в темата, но имаше или превод или цитат с думите на Папата. Това е проблема за мен.

# 212
  • MI
Ми той нали е германец ...

Мил им е краката Исус, ама не ги е целувал, а и те са били християни...

Папата не е мил краката на никакви бежанци. Бежанецът е страдалец, тези са кандидати за лесен живот в Европа.

Родени и израсли в Европа, но деца на бежанциSick

Joy  Joy  Joy

# 213
Защото не изповядваме една религия, нямаме един общ бог. Не ми се рови назад в темата, но имаше или превод или цитат с думите на Папата. Това е проблема за мен.

Аха, аз разбрах, че имаш против икуменизма, което де факто е обединение на всички християнски деноминации само.  Hug  За другото е ясно, и не е нужно изобщо да го коментираме - ислям и християнство няма как да се обединят. Просто исляма трябва вече да изживее и той Тъмните си векове, крайно време е и поради самите милиони мирни и нормални мюсюлмани и децата им, които страдат от цялата сегашна ситуация. Най-вече те. Заради самите тях си.

Не е нужно да имаме един Бог Simple Smile

# 214
Съвсем проследователна съм си, мерси. В Гърция на някои острови е фраш с мигранти, вече писах, че с един даже до скандал стигнахме. Бежанските семейства са малко и се държат настрана от другите - съвсем ясно се вижда. Това за островите, на които бяхме лятото.

Доколкото знам, на Лесбос има най-много бежанци. Истински.

Теб те запомних, цитирам "аз съм бежанцефил и емигрантофоб". На хора, пострадали от война, за която нямат никаква вина, хора, които нямат дом, нямат нищо и са бежанци, няма как да не им се помогне. Мюсюлмани, индуси, евреи и т.н. ако са бежанци имат нужда от помощ. Емигрантите са нещо съвсем различно, особено нелегалните. Нищо общо нямат с бежанците и съвсем правилно Таис, поставяш разграничителна линия. И аз като теб съм за бежанците и против нелегалните емигранти.

# 215
  • София
Символиката за християните е ясна.
Каква е символиката за 1.57 млрд мюсюлмани по света? Все пак не е кой да е, а главата на Римокатолическата църква мие мюсюлманските крака.
И докато християнинът мие крака и призовава за единство между религиите, мюсюлманинът взривява  майки и деца навръх Великден.
Борим тероризма и омразата с мечета, цветя и ритуали. Peace brother  Joy

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 11:28 от Мецани

# 216
Fighting for peace is like fucking for virginity.

# 217
Кей, икуменизма се разглежда като обединение на православието с ересите му. А както е известно ерес за православните е и всяка деноминация, извън православната. Сложничко е за обяснение, предполага и спорове, ако искаш да не спамим темата  Simple Smile.
Скрит текст:
Може, ако искаш да се разгледа в православната тема. Така предлагам, не му виждам мястото на разговора тук Simple Smile.

# 218

Папата не е мил краката на никакви бежанци. Бежанецът е страдалец, тези са кандидати за лесен живот в Европа.

Joy  Joy  Joy

Мога ли да попитам какво те разсмива?

# 219
  • MI
Скрит текст:

Joy  Joy  Joy

Мислех че е очевидно.
1. От 3 години е аржентинец папата. Някой е изостанал с новините.
2. Как пък ще са били апостолите християни преди християнството. Чисти евреи са си били, после са станали християни.
3. Доколкото четох добре си (са му) е подбрал(и) бежанците. И християните нигерийци бягащи от Боко Хаам ли не са бежанци?
4. Тези 2ро и 3то поколение наистина много рядко са деца на бежанци. Повечето са си били поканени от съответните държави да работят нежелана от местните работа. Грешна имиграционна политика, нищо друго.
Да не продължавам с останалите неверни твърдения. Тези бяха най-фрапиращите просто.  Stop

# 220
"Деца на бежанци" почва да бие на "деца на активни борци". Все пак човещинка е да използваш статута си на нищ и беден, за да издигнеш потомството си до лостовете на властта и благоденствието:)

# 221
  • MI
"Деца на бежанци" почва да бие на "деца на активни борци". Все пак човещинка е да използваш статута си на нищ и беден, за да издигнеш потомството си до лостовете на властта и благоденствието:)
Точно  Laughing

# 222
Скрит текст:

Joy  Joy  Joy

3. Доколкото четох добре си (са му) е подбрал(и) бежанците. И християните нигерийци бягащи от Боко Хаам ли не са бежанци?

Естествено, че ще му ги подбират, той да не е Исус. Само един лицемер, като всички свещеници. Close
Християните нигерийци как са пристигнали при папата? Директно със самолет от Нигерия? Били са бежанци в първата страна, предполагам африканска, където Боко Харам няма достъп и където не са били преследвани, защото са християни. Там са спасили живота си.

# 223
  • MI
Скрит текст:

Joy  Joy  Joy

Естествено, че ще му ги подбират, той да не е Исус. Само един лицемер, като всички свещеници. Close
Християните нигерийци как са пристигнали при папата? Директно със самолет от Нигерия? Били са бежанци в първата страна, предполагам африканска, където Боко Харам няма достъп и където не са били преследвани, защото са християни. Там са спасили живота си.
Съмнявам се че някоя от страните, през която са минали е била "сигурна страна". Така че....

# 224
Скрит текст:
Скрит текст:

Родени и израсли в Европа, но деца на бежанци!  Sick

Joy  Joy  Joy

След което имат право да пътуват свободно по целия свят, така, както ти, като свободни хора в днешния свят и могат да потърсят убежище навсякъде, където ще им го дадат Wink  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт