Парфюмни размисли и страсти - 198

• 135 230
  • 741
  •   1
Отговори
# 120

Не мога да кажа същото за Eau de Rhubarbe Ecarlate и неролито - около два часа, макс три (с добро въображение) ми траят, с качествено офъщяване по врачански. Но пък ми харесват, и вероятно ще ги взема и двата за лятото.. Това понеже се опитвам да намаля бутилките нали  Joy

Охх, на мен страшно ми хареса Rhubarbe, но такава (мало)трайност ме разколебава.
Иначе тестът беше много атрактивен - с бонбони и шампанско  Mr. Green

# 121
Днес ще ходя на зъболекар и съм в дилема кой парфюм да си сложа, за да  не усещам миризмата на зъболекарски кабинет и лекарства. Ще ми правят пломба. Колебая се между Burberry Brit Sheer ,Dolce & Gabbana The One-като че ли клоня най-много към него, или Белия чай на Булгари... Rolling Eyes От тежки и сладникави аромати се отказвам, ще ми се догади. Тези дни имам жлъчни кризи и вечно ми се повдига, страхувам се как ще ми се отразят миризмите в зъболекарския кабинет Sick ooooh!
За неутрализиране на миризмите-цитрус,горско-дървесно,а за неутрализиране на страха и по-бързо приключване-упойка задължително  Wink

# 122
Днес ще ходя на зъболекар и съм в дилема кой парфюм да си сложа, за да  не усещам миризмата на зъболекарски кабинет и лекарства. Ще ми правят пломба. Колебая се между Burberry Brit Sheer ,Dolce & Gabbana The One-като че ли клоня най-много към него, или Белия чай на Булгари... Rolling Eyes От тежки и сладникави аромати се отказвам, ще ми се догади. Тези дни имам жлъчни кризи и вечно ми се повдига, страхувам се как ще ми се отразят миризмите в зъболекарския кабинет Sick ooooh!
Има вариант да задушиш зъбаря с The One, тъй като, носът му ще е много близо до местата, на които си пръскала Laughing

# 123
Не мога да кажа същото за Eau de Rhubarbe Ecarlate и неролито - около два часа, макс три (с добро въображение) ми траят, с качествено офъщяване по врачански. Но пък ми харесват, и вероятно ще ги взема и двата за лятото.. Това понеже се опитвам да намаля бутилките нали  Joy
Охх, на мен страшно ми хареса Rhubarbe, но такава (мало)трайност ме разколебава.
Иначе тестът беше много атрактивен - с бонбони и шампанско  Mr. Green
Да тестуването им е много готино! Heart Eyes
Аз пробвах отново, два пъти Неролито и със сигурност няма да го купя голям, не е мой, остър ми е. При мен обаче има трайност към 5 часа. Интересно ми е как ще стои на мъж, но моя никак не го одобри и сега търся мъж!
Днес съм с Рубарб вътре на топло, 4 часа и го няма почти вече.
С нетърпение си чакам Мандарината и Жентиан Бланш и ще ги снимам и опиша хубаво в блога, който подготвям. Рубарб и новия Ермесанс са описани вече и чакат публикуване.
Постоянно си правя експременти с тях, за да ги познавам отлично при всякакви условия. Добре че са много и позволяват дори смесвания.

Ели, какво намаляне на бутилките, то край няма това! Hug

# 124
  • София
Ще има нов фланкър на Орхидеята на Том Форд Orchid Soleil през юли.Аз нямам нито една Орхидея от неговите, не ги понасям,но пък може тази да е моята.

# 125
Ще има нов фланкър на Орхидеята на Том Форд Orchid Soleil през юли.Аз нямам нито една Орхидея от неговите, не ги понасям,но пък може тази да е моята.
Всички имам без ЕДТ/която също ще купя/, надявам се и този да ми хареса, чудесна новина! Heart Eyes bouquet

# 126
.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 13:20 от ani-ali

# 127
Цитат
С нетърпение си чакам Мандарината и Жентиан Бланш и ще ги снимам и опиша хубаво в блога, който подготвям. Рубарб и новия Ермесанс са описани вече и чакат публикуване.

Денси, чудесна новина!  bouquet
Ще ми е много интересно . Peace
Да споделиш, когато е готов блога.

# 128
Той е готов, но се усъвършенства постоянно всеки ден и трябва време.
Ще го пусна с фейсбук страницата му веднага, щом е напълно готов и добър за моите изисквания. Hug

# 129
  • Бургас
Айдеее,нямаме търпение. Flutter bouquet

# 130
Ехаа, супер! Денси, чакам с нетърпение  Hug

# 131
Ще го пусна с фейсбук страницата му веднага, щом е напълно готов и добър за моите изисквания. Hug
Десни, сподели го и тук, когато решиш, че е готов, понеже не всички имаме фейса ти.  bouquet

# 132
  • при морето
Моля някой да каже 3-4 хубави думи за това
Mythic Oil Le Parfum L'oreal Proffessionnel,не помня да е коментиран тук,а фрагрантика мълчи...

# 133
Десни, сподели го и тук, когато решиш, че е готов, понеже не всички имаме фейса ти.  bouquet
Разбира се. Hug bouquet

# 134
Моля някой да каже 3-4 хубави думи за това
Mythic Oil Le Parfum L'oreal Proffessionnel,не помня да е коментиран тук,а фрагрантика мълчи...

пробвай с търсачката - когато излезе, имаше доста думи по въпроса
ароматът е идеален като за продукт за коса, досади ми бързо като за парфюм и го пратих на някъде
потърси да помиришеш нещо от серията в аптека или фризьорски салон

Денс, много съм любопиотна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт