В ЮНСКАТА група настава оживление, всяка мама се стяга за родилно отделение

• 63 311
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
На момичетата с очилата Simple Smile
Много ви благодаря за информацията, надявам се да нямам проблем!!

# 61
Здравейте и от мен момичета!!! Hug
Ние днес бяхме на ЖК. В 35г.с съм и тежим 2.200кг . Доки каза,че е малко под средната норма,което до една степен ме притесни малко но все пак каза,че до 15.06 все ще навакса. Изписа ми витамини Премама дуо за да наваксаме килата и Магнерот за спазмите ми някой път в корема и крампите в краката. Макар че ми каза,че няма да е едро бебе и не е проблем и нормално да си родя аз май вече клоня 80%за секциото..някак си май ще ми е по-спокойно. Едно че болницата ми е на 50км друго че не знам кога ще е как ще е ..та май ще си остане секциото да съм си подготвена с всичко Laughing

# 62
  • София
Момичета,  един малко тъп въпрос... но какъв термометър искат за родилното? Имам един не особено надежден, дигитален , мисля че за около 15 лв Ще ми се да купя някой по добър , който да ми върши работа и след появата на бебка. 
Предложения??

# 63
  • Русе
Термометърът в Родилното е за теб, никой няма претенции какъв да е, просто като минат сутрин за визитация искат да знаят имаш ли температура, а нямат за всички термометри Simple Smile

# 64
Мами здравейте отново. Днес бях на консултация 35г.с + 4, имаха колебания дали да ме приемат, но след записа на тонове за щастие си оставам вкъщи. Само трябва да продължа да пия желязо, както и магнезий, за да не бърза беболанка.
Имам един малко неудобен въпрос- чувствам неразположения в коремчето днес и имам разтройство  Embarassed Как мислите вие, трябва ли да се притеснявам?

# 65
Мами здравейте отново. Днес бях на консултация 35г.с + 4, имаха колебания дали да ме приемат, но след записа на тонове за щастие си оставам вкъщи. Само трябва да продължа да пия желязо, както и магнезий, за да не бърза беболанка.
Имам един малко неудобен въпрос- чувствам неразположения в коремчето днес и имам разтройство  Embarassed Как мислите вие, трябва ли да се притеснявам?

Аз си ходя по 2пъти на ден откакто съм бременна,преди не можех да ходя по 2-3-4дни. Така че ако е повече от 2-3пъти дневно според мен за твое успокоение по-добре звънни на доки да го питаш може да е вследствие от хапчетата ..да не е от някоя храна ,която не ти е понесла днес? Ако и утре ти е така по-добре чуй неговото мнение Wink

# 66
Май утре Хиполенд ще бъде разгромен.. hahaha
Аз нямам какво толкова да купувам, освен козметика. Видях, че имат на Хип, но още не съм решила дали ще ползвам тази марка. newsm78

# 67

Аз си ходя по 2пъти на ден откакто съм бременна,преди не можех да ходя по 2-3-4дни. Така че ако е повече от 2-3пъти дневно според мен за твое успокоение по-добре звънни на доки да го питаш може да е вследствие от хапчетата ..да не е от някоя храна ,която не ти е понесла днес? Ако и утре ти е така по-добре чуй неговото мнение Wink

Благодаря за отговора  bouquet то и аз бях така до скоро, но след тези контракции снощи все пак реших да се допитам. Та се оставям на позитивното мислене без излишно напрежение  Hug

# 68

Благодаря за отговора  bouquet то и аз бях така до скоро, но след тези контракции снощи все пак реших да се допитам. Та се оставям на позитивното мислене без излишно напрежение  Hug

Абсолютно,това е най-важното колкото и да ни е трудно с всичкия този дискомфорт да не забравяме ,че мнооооого скоро ще свърши и ще гушкаме едни здрави и пухкави бебоци Heart Eyes Hug

# 69
  • София
Само да вметна, че съм чувала много негативни отзиви за тези матраци с кокос. Вмирисват се и мухлясват отвътре, така че бих препоръчала да поразровите темички тук за бебешки матрачета. Ние се спряхме на магнифлекс.

# 70
Чела съм много негативни коментари за може би всички видове матраци. Според мен е въпрос на маркетинг.
Някои пишат, че пяната не е подходяща за бебета, защото се заронвал горният слой и причинява алергия на детето, други отричат пружините, ето, сега разбирам, че кокосът задържа влага, а мислех, че латексовите го правят....

# 71
  • София
Аз също чета много такива негативни мнения относно кокосовите матраци, но ми прави впечатление, че никога не са от първа ръка, а винаги някой е чувал/чел/казали му, че мухлясват, но никога никой не е казал "нашият кокосов матрак мухляса"  Simple Smile
Та затова тази мухъл-история ми се струва силно преувеличена.
Още не сме решили ние какъв матрак ще вземем  Peace

# 72
Добро утро !! Flutter
 Дами да ви питам колко кг сте качили до този момент?!
Че аз току що се качих на кантара и останах доста замислена от +3кг за 1 месец Thinking .. като се има впредвид , че последния месец ям основно мюсли, пилешко , млека, много домати и плодове. Е,  от време  на време си угаждам с нещо сладичко , но чак пък толкова Crossing Arms.?!

# 73
Добро утро! Simple Smile

По въпроса за матраците с кокос....имам лош опит с тях. Взехме за батковците като се родиха. След около година мухлясаха и двата. Кокосовите нишки излизаха през калъфа и бодяха много, а и станаха като лодки. На кофти матраци ли случихме, не знам, но сега умишлено ги избегнах.

# 74
  • България
Рязкото качване на кг. в последния месец може да сее дължи на задържане на вода в организма. Имаш ли отоци на краката -глезените основно. На мен ми се случи преди няколко дни -качих се на кантара и реших ,че нещо се е повредил , мери ме с 2-3 кг. по-тежка от предния ден. Глезените са ми подути, направо "свински" крачета им викам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт