--->
--->
--->
--->
--->
---> 

--->
--->
--->
--->
--->
---> 

, либерален в разбиранията си, отворен към всичко ново, гледа първо ,,практическата страна'' . Инат на магаре, но работлив. Рядко поема инициативата освен ако не е осенен от някакво вдъхновение

Затова обичам много открити хора - искам да знам още в самото начало с какво се захващам, за да няма изненади впоследствие. Телците обаче не са открити хора. Както казва моята приятелка (имам 4 приятелки, това е една от тях
): "Мъжете са като кучетата. Ако не ги възпиташ "като малки", не се сърди на тях - сърди се на себе си." и съм абсолютно съгласна с нея, с разликата, че аз никого не искам да "възпитавам" и да превъзпитавам. Искам да приема човека такъв, какъвто е. И винаги го правя, дори с Телците.
Така че не се чувствайте виновни за неща, за които не сте.

Въобще имат странни разбирания кое е интересно и кое не. Да добавя - и бедна фантазия.

, но майските всички до един са абсолютни деспоти. Ако не стане тяхната - яко мусене; ако продължава да не става, се почват едни сериозни нападки, в краен случай - и до насилие може да се стигне. И като цяло, не знам аз ли си въобразявам, що ли, но си мисля, че именно земните и водните знаци са най-склонни към насилие.

Препоръчани теми