Виновна съм

• 8 631
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
20 и 25 години,щом не ви харесва как звучи не пишете в темата. Тук съм за адекватен съвет или решение,защото не знам кой път да хвана. Благодаря на Капитан Морган на Жармен и thumberlinna.Единствено те ми дадоха съвет без да ме съдят.

# 46
20 и 25 години,щом не ви харесва как звучи не пишете в темата. Тук съм за адекватен съвет или решение,защото не знам кой път да хвана. Благодаря на Капитан Морган на Жармен и thumberlinna.Единствено те ми дадоха съвет без да ме съдят.
Явно не четеш....     Laughing
Ето ти още един разумен такъв.

Скрит текст:
Скрит текст:
Ами това,което знам от техните отношение от общия ни човек е,че не спи при нея смисъл цяла вечер е с нашата компания във на някой къщата през деня си оправя колата или е на работа или пак са заедно с компанията,дори няколко пъти е спал при приятеля ни. С него съм прекарвала цял ден и цяла вечер заедно и изобщо не се търсят,дори не си пишат. Не знам какво е това между тях. А чувствата не знам как да ги кажа направо.
По принцип сме много директни и двамата
Скрит текст:
,ама някак си всеки пуска тънко тънко всичко. Дори ревнува,и все пак не знам дали изобщо да очаквам,че има нещо към мен или е просто забежка.
Ами, като сте толкова директни един с друг, просто "седни" и му кажи:"Виж, пич, знам, че се разбрахме да е само секс, но за мен вече не е.Появяват се чувства, та искам да съм наясно как са нещата при теб, тая игра на котка и мишка не ми харесва.Ако и при теб има нещо, да видим какво ще правим.Ако ли не, спираме всякакви контакти.Харесвам те, но аз съм си най-важна, повече страдания не са ми нужни, настрадах се достатъчно с предишния идиот."
От отговора му ще ти стане пределно ясно той на "каква вълна" е.
Като не позволявай увъртания, половинчати отговори.
Имаш ли чувства към мен?-Да, -Какво правим тогава?
Имаш ли чувства към мен?-Не. -Сбогом тогава.

# 47
Да плюс Love!  Grinning

# 48
Те всички ти казаха да не стоиш и да се чудиш, а да поставиш въпроса ребром. Кое не разбра? Не е ли по-важно какво ТИ искаш, от това как той се държи и пред кого те е хванал за ръката. Ясно е, че той има няколко момичета за заигравки, а и какъв е този мъж, който се води по акъла на 'компанията'?

# 49
ми при нас уж е само секс,проблема е,че много ме обърква със - ще ми липсваш,ти си моята опора и не знам още какво. Имахме случай в който за малко да стане белята,и той някак си не се притесни.

Няколко такива непритеснителни познавам (не в библейския смисъл), от които сумати жени са с по няколко аборта.

# 50
ми при нас уж е само секс,проблема е,че много ме обърква със - ще ми липсваш,ти си моята опора и не знам още какво. Имахме случай в който за малко да стане белята,и той някак си не се притесни.

Няколко такива непритеснителни познавам (не в библейския смисъл), от които сумати жени са с по няколко аборта.

А, именно! И аз не разбрах той за какво има да се притеснява.
Ако забременееш, притесненията, главоблъсканиците и разходите ще са си изцяло твои. На него шапката няма да му накривиш.

Защо си се хванала с обвързан мъж от общата ви компания? Голяма глупост. Накрая ще останеш и без мъж и без компания.

Общи условия

Активация на акаунт