СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 704
  • 660
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
rumen2828, за МГ Варна не зная дали може да се види такава статистика, но по мои наблюдения повечето деца от МГ избират паралелките МАТ с АЕ или МАТ с НЕ, а някои отиват и Първа ЕГ. В класа на големия ми син Информатика с АЕ има само две деца, които са били в МГ от пети клас. Вие коя паралелка сте избрали?

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 13:01 от Маями

# 61
  • най-шареното място
Румен282, само ако отидете до списъците. И само за тази година. Успехът май е около СМГ. Може и отгоре, че са по-малко деца. По-важното е къде е в статитстиката на РИО детето.

# 62
  • София, Дървеница
Успешна седмица!
Служ. бележка и удостоверението днес ще се разбере кога ще се получава.
Подаване на документи предвиждам за петък, че съм в командировка от утре.

Лек ден!

# 63
rumen2828, за МГ Варна не зная дали може да се види такава статистика, но по мои наблюдения повечето деца от МГ избират паралелките МАТ с АЕ или МАТ с НЕ, а някои отиват и Първа ЕГ. В класа на големия ми син Информатика с АЕ има само две деца, които са бели в МГ от пети клас. Вие коя паралелка сте избрали?
Благодаря за отговора, избрали сме Информатика, балът ние 34.

# 64
  • София
Задължително ли е във всяко училище да има разпечатани резултатите от НВО?
Миналата година сравнявах 3 училища в София и на всичките имаше залепени листове А4 на входните врати и можеше извън работно време да се проверява.

# 65
  • София
Задължително ли е във всяко училище да има разпечатани резултатите от НВО?
Миналата година сравнявах 3 училища в София и на всичките имаше залепени листове А4 на входните врати и можеше извън работно време да се проверява.

Май не, защото има училиша, които не ги закачат/залепват.

# 66
  • Варна
rumen2828, за МГ Варна не зная дали може да се види такава статистика, но по мои наблюдения повечето деца от МГ избират паралелките МАТ с АЕ или МАТ с НЕ, а някои отиват и Първа ЕГ. В класа на големия ми син Информатика с АЕ има само две деца, които са бели в МГ от пети клас. Вие коя паралелка сте избрали?
Мисля, че ще успеете. Моят син още се колебае между информатика и мат с АЕ. В началото беше сигурен, че иска единствено и само МАТ с АЕ, а сега сякаш има леки колебания. Оставила съм го да реши сам. Има още малко време до 16-ти.

# 67
Някой знае ли училищата гнезда в Пловдив дали ще приемат заявления в събота.

# 68
  • Пловдив
Някой знае ли училищата гнезда в Пловдив дали ще приемат заявления в събота.

Не, само в работни дни. Така пише на сайта на РИО.  Peace

# 69
Мисля, че ще успеете. Моят син още се колебае между информатика и мат с АЕ. В началото беше сигурен, че иска единствено и само МАТ с АЕ, а сега сякаш има леки колебания. Оставила съм го да реши сам. Има още малко време до 16-ти.
Благодаря Маями, надявам се много за там, второ желание се двоуми дали да е Инф. техн. или Мат. с АЕ. Може да се окажат и в един клас.

Това за предни години ли се отнася или за тази ?

# 70

просто за да си знае къде е щял да бъде приет.
Късмет на всички деца пожелавам! Да си подредят желанията по най-добрия за тях начин!

Като излезе класирането, ще може да знае - на всякъде  където бала му е по-висок от минималният.  Grinning Ако бала  е около 5.90 за всички ДУ и ОУ.

# 71
Благодаря за темата! Успех в класирането на всички деца!
Моята госпожица още не е подредила желанията, но се разбрахме след като стане на 14г. (вчера) ще седне и ще я свърши тази работа. Ще видя какво иска  черно на бяло  Grinning.

# 72
  • Бургас
Mira 1919, мисля, че в Бургас и миналата година не искаха бележката. Казваха, че си теглят автоматично информацията от системата. За което има логика. По ЕГН може да се изтегли входящ номер и резултатите от изпитите.
Така са му казали. Благодаря!
Явно правилно съм разбрала на родителската  среща Simple Smile
В нашето училище са раздали служебните бележки в петък. Директорът е казал да се носят при подаване на заявленията Rolling Eyes
При нас днес вече са нанесени годишните оценки. С бал 32,786 мисля, че можем да разчитаме на прием по първо желание.

# 73
В информацията от сайта на РИО - Бургас е посочено следното:

Необходими са следните документи: 
-Заявление за участие в първи етап на класиране, по образец, с подредени желания;
- Копие от Удостоверението за завършен VІІ клас, като представят за сверяване и оригинала; 
- Копие на Служебната бележка за оценките от положените приемни изпити, когато кандидатстват в друга област;
-Кандидатите за профил “Изкуства” и за професиите представят копие от медицинско свидетелство, от което да се вижда, че те не са противопоказни за здравословното им състояние.

Но въпреки това би трябвало да издадат служебна бележка на детето. Чисто теоретично може да има деца, които ще кандидатстват в други области и тази бележка ще им е необходима.

# 74
В информацията от сайта на РИО - Бургас е посочено следното:

Необходими са следните документи: 
-Заявление за участие в първи етап на класиране, по образец, с подредени желания;
- Копие от Удостоверението за завършен VІІ клас, като представят за сверяване и оригинала; 
- Копие на Служебната бележка за оценките от положените приемни изпити, когато кандидатстват в друга област;
-Кандидатите за профил “Изкуства” и за професиите представят копие от медицинско свидетелство, от което да се вижда, че те не са противопоказни за здравословното им състояние.

Но въпреки това би трябвало да издадат служебна бележка на детето. Чисто теоретично може да има деца, които ще кандидатстват в други области и тази бележка ще им е необходима.

Дидева, в сайта на РИО-София се потвърждава информацията от училищата-гнезда
http://www.rio-sofia-grad.com/:
След получаване на служебната бележка с оценките от приемните изпити и удостоверението за завършен VII клас, се подава заявление (по образец в училище-гнездо) за участие в първи етап на класиране в срок от 16.06.2016 г. до 21.06.2016 г.

Общи условия

Активация на акаунт