СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 757
  • 660
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ние май държим рекорда Simple Smile. Цели 50 желания!!!!

# 316
 Нашите ще са около 35 желания. За всеки случай.

# 317
  • най-шареното място
Май мярнах в темата отпусно. Кога го дават? С удостоверението или отделно се ходи за него?

# 318
  • Пловдив
Май мярнах в темата отпусно. Кога го дават? С удостоверението или отделно се ходи за него?

Първо детето трябва да бъде прието някъде. На отпускното мисля, че пишеше в кое училище отива да учи.

# 319
В някои градове изискват бележка от приемащото училище, за да издадат удостоверението за преместване, вероятно защото в него се вписва името на училището, в което се мести ученикът.
На нас ни го дадоха, когато го поискахме, без такава бележка.

# 320
  • у дома
Моето отиде за бележника,удостоверение и характеристиката и се надявам да не загуби нещо по пътя от училище до нас,който е максимум 10 минути  Peace

А аз се чудя ако детето остане в същото училище,което пак си е с прием след 7 клас необходимо ли е  удостоверение за преместване  newsm78

# 321
  • I want it all and I want it now.
Прегледайте си добре удостоверението, при нас има  грешка в оценките.

# 322
  • най-шареното място
Прегледайте си добре удостоверението, при нас има  грешка в оценките.
Спрямо бележника?

# 323
  • Пловдив
svetlaem, няма да е нужно такова. Детето ще продължи да си се води при тях.  Peace

# 324
Да.

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 15:14 от Syn

# 325
Чета в указанията за копие от медицинско свидетелство. От личния лекар ли ще го търсим?

# 326
  • Пловдив
Чета в указанията за копие от медицинско свидетелство. От личния лекар ли ще го търсим?

Да, но само ако в заявлението има професионални паралелки.

# 327

Да от него. 

# 328
  • София
Аз мисля да пиша 2 желания. По едно време даже се чудех дали да не е само едно, но все пак реших, че е арогантно и съвсем леко безотговорно Simple Smile Та ще са 2. Това във връзка с мин. брой желания.
При нас реално са 2 в едно и също училище (и ако щете се смейте, но още не сме съвсем сигурни за езика). Но аз все пак ще пиша и 3-4 в НПМГ, в случай че дойдат страшно много отличници от други области и всички искат СМГ... И мисля да спра дотам, защото там, поради наличието на изпити, нещата са сигурни.

# 329
Аз мисля да пиша 2 желания. По едно време даже се чудех дали да не е само едно, но все пак реших, че е арогантно и съвсем леко безотговорно Simple Smile Та ще са 2. Това във връзка с мин. брой желания.
При нас реално са 2 в едно и също училище (и ако щете се смейте, но още не сме съвсем сигурни за езика). Но аз все пак ще пиша и 3-4 в НПМГ, в случай че дойдат страшно много отличници от други области и всички искат СМГ... И мисля да спра дотам, защото там, поради наличието на изпити, нещата са сигурни.

Ние сме от провинцията с бал за СМГ 35.233, ако има значение за статистиката.

Общи условия

Активация на акаунт