Ин витро център Стефанов - тема 5

• 65 056
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Момичета , объркала съм ви, извинете Laughing ама е така , може само да гадаем в клиниката коя , коя е. И браво на вашите общини - 3000 лв. не са никак малко .

# 601
Аз съм към община Казанлък и ни отпускат 1450 лв. Като покриват всичко без ограничение. Не са много, но определено си е голяма помощ.  Heart EyesБлагодаря на общината!

# 602
  • Димитровград
Нашата отпуска 5,000 но не покрива всичко. Само тази година не им е стигнал бюджета за толкова.

# 603
sladkatakaka1988 Това е прекрасно. Спокойно си покрива едно инвитро. Мисля, че така трябва да е във всички общини. Защото примерно с нашите 1500 нищо не можем да направим... Предпочитам да дадат само на няколко двойки цялата сума, колкото на всички по малко. Дори и аз да съм от тези, които няма да получат, поне да има за някой друг. Но пак казвам- и на това съм благодарна. Май се поувлякох... Laughing

# 604
Здравейте момичета,имам един въпрос:При първата консултация с доктора,трябва ли и двамата да присъстваме?

# 605
Здравейте момичета,имам един въпрос:При първата консултация с доктора,трябва ли и двамата да присъстваме?
Ами не е задължително.

# 606
То не е задължително, но ако нещо поиска спермограма ще трябва да се разкара мъжа ти допълнително до клиниката.Ако имате актуална може и да не я поиска на момента, но само на това изследване държи да е в клиниката по мои наблюдения Rolling Eyes

# 607
То не е задължително, но ако нещо поиска спермограма ще трябва да се разкара мъжа ти допълнително до клиниката.Ако имате актуална може и да не я поиска на момента, но само на това изследване държи да е в клиниката по мои наблюдения Rolling Eyes
Предполагам че няма още от първия път да го хванат за спермограма,но все пак ще го накарам да чака пред вратата за всеки случай Simple Smile

# 608
Предполагам че няма още от първия път да го хванат за спермограма,но все пак ще го накарам да чака пред вратата за всеки случай Simple Smile
При нас поиска, за това казах, че може да се наложи, но все пак бяхме много напред вече с процедури и всичко и само това искаше да подсигури.Успех и всичко да е наред  Peace

# 609
Благодаря!Дано съм избрала най-накрая правилният доктор,защото до сега никой не можа да ми каже явна причина защо 2 години не мога да забременея...

# 610
Благодаря!Дано съм избрала най-накрая правилният доктор,защото до сега никой не можа да ми каже явна причина защо 2 години не мога да забременея...
За съжаление съществува понятието " неизяснен стерилитет" и не винаги причината се открива. По - важно според мен е да ти помогне да си имате дете.

# 611
Момичета, No spa таблети се пият, ако имам болки след пункция,нали така?Ако нямам няма нужда да ги пия,нали?

# 612
  • Стара Загора
Изписват го 3х1, без значение дали имаш болки или не. Аз го пих по тази схема до скоро.

# 613

Stella,
Направо, ако е свободен го вземай с теб. 2 до 5 дена въздържание (без секс и без други екстри  Mr. Green) и да не е пил алкохол също последните 2 до 5 дни. При нас още на 2-та минута му каза заминаваш в стаичката  Mr. Green и мъжа ми както преди това седя точно пред "стаичката" и се подсмихва - "ааа аз тук няма да влизам", така му се вцепи усмивката  Laughing и после мина от там.

Моите впечатления са, че задължително  пуска спермограмата по възможност още на първата консултаця. 
85 лв си нагласете за разширена спермограма по Крюгер + тези за консултацията.

Ако имаш някакви изследвания на хормони и каквито и да било други ги носи със себе си.
При нас още на първия преглед ни взеха изследвания за хламидии (Chlamydia trachomatis IgG  и Chlamydia trachomatis IgA) и на двамата (също задължително ги пуска, ако нямате актуални). Тези може да си ги направиш и в някоя лаборатория, а не в клиниката (една идея по-евтино излизат).

Тук можеш да видиш цените за изследванията в клиниката.
http://invitrostefanov.com/tzeni

# 614
Изписват го 3х1, без значение дали имаш болки или не. Аз го пих по тази схема до скоро.
Четох сега в листа,който ми дадоха,че ако изпитвам коремен дискомфорт,мога да взема спазмолитик,който ми е изписан.Та затова се замислих,кога дали ако имам болка или по тази схема.

Общи условия

Активация на акаунт