Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 505
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
Гуге, какви работи ще учат, аз малко неразбрах  Crazy

# 136
Бамба, е това е хубаво с педагозите, че вече влизат в яслите. Доколкото знам двете министерства (на здравеопазването и на образованието) спорят под чия опека да са яслите.
Браво за говоренето! Ние сме много назад на тази тема и си ходим на логопед вече повече от година. А за информацията, която разбираш - много са смешни, наистина.. Само имай наум, че е двупосочна. Simple Smile
Гуги, прекрасно време е ходенето на детска... Има всякакви моменти, но за мен добрите преобладават и то много.Simple Smile Само като си представиш например тържествата им и 30-тина малки човечета , облечени като минзухари, мечки, патета, вълци, паяци и т.н......  Heart Eyes

# 137
  • София
казаха ни че сдя-тата са към здравеопазването.
затова е трудно като почиват да се намери друга ясла, която работи.
а педагози си имат в нашата ясла от отдавна, не е някаква новост.
май като всичко останало си зависи от конкретното място  Rolling Eyes
иначе говори, та не млъква, като знам колко се бях притеснила че не говори, сега няма спирачка  ooooh!

# 138
  • Пловдив
Кокона, имам предвид ей такива разни дето си ги показват децата, някои не чак толкова хубави Rolling Eyes иначе наистина с трепет очаквам да ги видя на тържества, да учат стихотворения, песнички и т.н. Heart Eyes Simple Smile

# 139
  • София
И мен от сега треска ме тресе как ще се получи тръгването на градина.... вероятно без драми и рев няма да минем, то и сега на моменти хем е в къщи, баща й е там, баба й, с която по цял ден са зедно, и пак като каже "мама" и никой друг не признава...  ooooh!

# 140
# 141
казаха ни че сдя-тата са към здравеопазването.

да, да, точно... а образованието ги иска Wink

# 142
Гуги, в цяла Зап. Европа се отрича това забелване на бебета, вкл. И от много от следящите новостите ниш педиатри. Има много статии по тази тема защо НЕ е добре да се забелва.  При нас се наложи заради уроинфекция, но ако детето ф с чиста урина на 6 м., изобщо не бих пипала там. От тел. съм, иначе бих пуснала някой и друг линк.

# 143
Моме, а ако не се забели, не се ли получава впоследствие т.нар. къса юздичка? newsm78

# 144
  • Пловдив
не знам Моме, аз казвам това, което лекари са ми споделяли и то водещи специалисти, всеки преценя на кое му допада да вярва:peace:

# 145
Казвайте какъв подарък да взема на почти 5 месечен младеж.Пари те ни дадоха и за това за материално нещо мисля  newsm78

# 146
Моите леко съм ги забелвала когато ги къпех, страх ме беше да дърпам силно. Когато станаха на 7 месеца ги гледа нефролог. Каза, че съм се справила добре, само че незнаех какво му е добрето, като се виждаше само върха на главичката. После не  даваха, защото явно ги болеше и аз спрях. Преди няколко дена от чисто любопитство проверих малкия, че той по дава и се опулих направо. Почти е забелена, само от еднатастрана малко остава.
Така, че Момето е права, ако няма инфекция, смегма или нещо зачервено, не пипайте. Нашите бащи или дядовци дали някой им е дърпал атрибута, ми не откъде се появи тая мода идея си нямам Whistling

# 147
Никога не съм опитвала да забелвам.
Преди около половин година реших да проверя все пак какво се случва. Показа се всичко.

# 148
И аз не пипам. Само при къпане старателно почиствам и оставям на природата да си свърши работата. Аз знам, че ако няма фимоза сами со стават нещата. Ако има фимоза и да дърпам и да не дърпам- пак ще го клъцнат Peace

# 149
  • София
пак се появиха комарите мутанти  Close
сутринта детето беше го хапнал комар, леко подуто, намазах с фенистил и на ясла.
сега обаче ръката му по-подута, та чак се зачервило, в яслата го намазали с алергозан.
та тичахме до лл, един куп сиропи даде и каза че поне по две деца подути и водят на ден.
откъде долетяха тия комари не знам, обаче от пчела и оса не се поду така  #Cussing out
изкарах си акълите.

Общи условия

Активация на акаунт