Отчаянието да намериш жилище в София...

• 7 307
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Търся тристаен апартамент, ново строителство, необзаведен, само см кухня и готварска печка, до 700 лв. В районите младост 1, зона б5, Гео Милев или друг район с добра комуникация до МОЛ Сердика.

# 16
  • In the shadows of my mind
За тази сума освен в някоя далечна част на Надежда, Люлин и Обеля не виждам как може да се намери.
Авторката - в кои квартали си се насочила да търсиш?

# 17
Не плашете хората така! Аз отдадох чисто нов тристаен апартамент, напълно обзаведен с чисто нова спалня лукс и чисто нова кухня с нови електроуреди за същите пари в южните райони. Все още се притеснявам,че на хората им е много и смятам да поема изравнителната сметка за парното.
Не всички хазаи са цербери и когато случат на наематели се правят компромиси и от двете страни!

# 18
Не плашете хората така! Аз отдадох чисто нов тристаен апартамент, напълно обзаведен с чисто нова спалня лукс и чисто нова кухня с нови електроуреди за същите пари в южните райони. Все още се притеснявам,че на хората им е много и смятам да поема изравнителната сметка за парното.
Не всички хазаи са цербери и когато случат на наематели се правят компромиси и от двете страни!

Може би коментира първия пост - за гарсониера за максимум 300-350 лв. - не ми е много актуална информацията, но наистина преди 2-3 години в София по обичайните канали (чрез обяви, без познати) не можеше да се намери гарсониера за 300 лева в по-хубавите квартали. А на авторката това ѝ е едва ли не максимумът.

По принцип малките жилища излизат много по-скъпо от по-големите (на кв.м), 3-стаен апартамент (пак преди 2-3 години) можеше да се намери в хубав квартал и за под 700, ако не е нов и с луксозно обзавеждане.

# 19
Всичко е до късмет  Peace

# 20
С моето момиче също си търсим гарсониера и направо е ужас. За 400лв. удряме здраво на камък. Много е тегаво всичко и само мизерия...
Помагайте, МОЛЯ ВИ!  Tired Face

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 21:44 от Syzyty

# 21
300 лева за нов обзаведен тристаен? Това ми звучи абсурдно.

# 22
300 лева за нов обзаведен тристаен? Това ми звучи абсурдно.
Мисля, че имаше предвид 700. Нали по-горе една потребителка търсеше тристаен до 700 лв?

# 23
Ясно Peace Явно съм разбрала погрешно, изхождам от първия пост.

# 24
да, за 700 лв. става въпрос. И все пак, ако аз трябваше да ги плащам, ми се струват много.
А брокерката ми казваше, че мога и на 1000 лв. да го пусна, но според мен на такава цена само някой много на зор би се навил, който много скоро ще си намери нещо по-изгодно.
Та въпросът е наистина чрез познати да намериш оферта, защото намесят ли се агенции става страшно.

# 25
Пак за малко си го дала. Чак и изравнителни сметки да плащаш... Че те могат да си пуснат парното и да си проветряват същевременно.

# 26
Обяви в интернет и никога няма да намерите нещо реално.
Цаката е да се набележи желан район (напр. Гео Милев) и да се обикаля в района, да се пита по малки, квартални магазинчета и кръчми.
Ние така си намерихме чуден апартамент  Hug

# 27
За 300-350 лв трудно, но не невъзможно. Наскоро мои познати дадоха гарсониера в Младост 3 за 350 лв. Панелка, неремонтирана, но за тия пари толкова. Да живееш сам на квартира в София е лукс, който малко хора могат да си позволят.

Общи условия

Активация на акаунт