Кучкари vs останалите

• 68 584
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Много ме разсмя това с данъка.

А м/у другото плащам си данъка и за кучето,който по м/у другото е отделно от моите, тъй че да , длъжни са да осигуряват необходимото за песа ми.  Naughty

И аз съм плащала за моите кучета. То пък един данък... Какво ли може да осигури.

# 346
Може да се повиши данъкът и да се използват средствата за контейнери и торбички, за обособяване на удобни и адекватни места за разкодки.

Най-големият проблем е възпроизводството, което с кастриране за 20 години все щеше да се реши, ако беше правено като хората и ако постоянно някой не изхвърля животни. За съжаление няма санкции за  развъдничество, както и за изхвърляне на животни.

# 347
Разбира се, че не нормално. Но това не прави нормално другото.
Моля ти се, Човече, не ми обяснявай какво казвам.  Naughty

Обясни на мен, защото аз не разбирам тази логика.

# 348
  • София
След някои постове тук харесвам все повече кучетата и все по-малко хората.

Аз пък не плащам данък за кучето си. И преди някой да ме е погнал, че не плащам, ще кажа, че кастрираните кучета са освободени от данък.

# 349

Каква оригинална мисъл. За пръв път я чувам.

# 350
Всъщност е доста вярна, особено след малоумни постове за сипване на отрова, от която могат да пострадат доста сериозно и деца, а и възрастни.

# 351
Тази крилата мисъл показва колко са увредени някои кучкари. 

# 352
Всъщност е доста вярна, особено след малоумни постове за сипване на отрова, от която могат да пострадат доста сериозно и деца, а и възрастни.

Нали преди години имаше случай на пострадал човек - беше ял закуска с отрова сложена услужливо до контейнер. Не помня дали почина.

# 353
  • на брега на морето
Разбира се, че не нормално. Но това не прави нормално другото.
Ако не беше ми го обяснила нямаше да го знам, мерси.

# 354
А хора, ухапани от кучата изобщо няма.

# 355
  • Ямбол

Каква оригинална мисъл. За пръв път я чувам.
Нали, и аз така. Не съм я срещала никъде от този автор, не я повтаря никога в почти всяка тема. Върхът е.
Иска ѝ се да провокира и да си намери някого да ѝ се върже.

Преди няколко страници отново уникалната мисъл:
Все повече харесвам кучетата и все по-малко хората.
...

# 356
Трещерица, това каква връзка има с отровата за гълъбите?
Нещо напоследък бне ти се получава.

# 357
Не мога да разбера,защо повечето хора си мислят ,че имат повече право от всички останали твари,които населяват земята ?!
И на мен много ми се е искало да застрелям някои индивиди,ама уви.. не съм...
И на мен много ми пречат клошарите,пияниците,педофилите, гадните мангали , и т.н.
Много повече от някое бездомно куче или котка.
Толкова ли не може да разберете ,че проблема не идва от кучетата, ами от хората ?!
Нямам нерви да чета цялата тема, но проблема се корени в обществото и както сигурно са казали, днес измъчват котета,убиват кучета, утре ще почнат с децата. Пази Боже !

П.С. Съгласна съм с казаното за изпражненията,трябва да се събират, но хората трябва и да спрат да си изхвърлят боклуците навсякъде. Не смятам,че едно куче ще има пълноценен живот ,ако се води само на повод до 2 метра ,както е по закон(изкл. агресивните). Но има твърде малко отбелязани от общината градинки за животните.  #2gunfire
П.С. Давам вода,а ако имам възможност и храна на всяко животинче или човек в беда.Мисля,че така е редно.

Градът е за хората, хората са първопричината да има градове, не кучетата. И е нелепо да се поставя въпрос за приоритет между хора и кучета. Кучета може да има само ако не пречат на хората. Не може в градинката към теб да се втурва някой грамаден пес (който ама изобщо не се влияе от това, че собственикът му вика и свирка, възпитание нула), а собственикът да те псува, ако изпищиш, понеже си му стресирала псето #2gunfire  Не може да не си пускаш детето на пясъчника или на тревата, понеже там гъмжи от кучешки лайна. Преди години в нашия квартал имаше една злобна немска овчарка, женска. Собствениците бяха нехайни и понякога тя се измъкваше на улицата въпреки, че им бяха правени забележки. И веднъж, точно когато бях бременна, ме нападна. Добре, че захапа чантата ми, а не мен. И добре, че не стана нещо с бебето. Тогава ММ се вбеси, вдигна луд скандал на собствениците и им каза, че ако се повтори ще им пребие и кучето, и тях. Повече не я видяхме на улицата. Та кучкарите само от бой разбират и жалко, че нямаме държава да въдвори ред. Ако в Германия те видят да пускаш питбул или ротвайлер да тича без намордник ще ти стъжнят живота, ама у нас ако се скараш на кучкар само ще те напсува или ще налети да те бие, понеже си жена #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Цитат
Аз пък не плащам данък за кучето си. И преди някой да ме е погнал, че не плащам, ще кажа, че кастрираните кучета са освободени от данък.

Ами да, супер направо. Те кастрираните кучета на акат, не пишкат и не лаят по хората. Имаше един виц:

Млада жена гледа със страх огромния доберман в градинката.
- Не се бойте, той е кастриран - провиква се стопанинът.
- Абе идиот, аз се страхувам да не ме ухапе, ане да не ме ...., отвръща мадамата Laughing

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 10:30 от Черна станция

# 358

Градът е за хората, хората са първопричината да има градове, не кучетата. И е нелепо да се поставя въпрос за приоритет между хора и кучета. Кучета може да има само ако не пречат на хората. Не може в градинката към теб да се втурва някой грамаден пес (който ама изобщо не се влияе от това, че собственикът му вика и свирка, възпитание нула), а собственикът да те псува, ако изпищиш, понеже си му стресирала псето #2gunfire  Не може да не си пускаш детето на пясъчника или на тревата, понеже там гъмжи от кучешки лайна. Преди години в нашия квартал имаше една злобна немска овчарка, женска. Собствениците бяха нехайни и понякога тя се измъкваше на улицата въпреки, че им бяха правени забележки. И веднъж, точно когато бях бременна, ме нападна. Добре, че захапа чантата ми, а не мен. И добре, че не стана нещо с бебето. Тогава ММ се вбеси, вдигна луд скандал на собствениците и им каза, че ако се повтори ще им пребие и кучето, и тях. Повече не я видяхме на улицата. Та кучкарите само от бой разбират и жалко, че нямаме държава да въдвори ред. Ако в Германия те видят да пускаш питбул или ротвайлер да тича без намордник ще ти стъжнят живота, ама у нас ако се скараш на кучкар само ще те напсува или ще налети да те бие, понеже си жена #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Цитат

Ами да, супер направо. Те кастрираните кучета на акат, не пишкат и не лаят по хората. Имаше един виц:

Млада жена гледа със страх огромния доберман в градинката.
- Не се бойте, той е кастриран - провиква се стопанинът.
- Абе идиот, аз се страхувам да не ме ухапе, ане да не ме ...., отвръща мадамата Laughing

На звмята сме няколко милиарда, от които поне един милиард гледат кучета. Пълна простотия са подобни изказвания.

# 359
  • София
Аз какво написах, ти какво ми отговаряш... Tired
Цитат
И не е нужно да изброяваме всякакви други проблеми на обществото и градската среда, те не са оправдание

И аз не намирам нормално баба да скрие в предния ни двор внучето да се изсере и да гледам лайното му.
Но да натъртим, де, не е нормално, но също едва ли е ежедневие, за разлика от стоте хиляди кучета, извеждани всеки ден в София, за да се изтропат и да препикаят всяко ъгълче на сграда, вход или стълб.

Сещам се, в една стара тема иначе твърде претенциозна и с високо самочувствие съфорумка беше изключително учудена, че препиканите сгради ни пречели... Е, не, бе, воня и красота Tired

Общи условия

Активация на акаунт