С какво ви дразнят свекървите- 68

• 97 686
  • 830
  •   1
Отговори
# 780
Свекървата като иска да блесне с умения ще й подготвя сцената даже. Преди да дойде кочина на макс, а аз с мигрена на диванчето. Ай, чисти и готви сега.

Сега сериозно. Със свекитата тип "Марта Стюарт" не се влиза в открит двубой, щото после извъртат нещата и излизат великомъченици пред синковците.

# 781
Абсолютно! И колкото да не ми се вярваше, успяват!

# 782
Успяват, я! Все пак тази майка го е възпитавала и знае по кои струни да му играе. Обикновено се кълве по домакинските умения на снахата, която ако не е по тия интригантски простотии ще вдигне пушилка пред благоверния. И тука, ако сина посмее да защити жена си се играят двата основни коза:"Ред сълзи, ред сополи" или "Теб май жена ти те командва"

Да са живи и здрави всички свестни майки-свекърви!

# 783
Принципно жената командва,факт. Пък коя  да е жената зависи от  мъжа-сина респ.
Та  ако се схване  това е лесно.
И дето  командва,къщата е ОК,другото не върви  както е реда.

# 784
И като има ред сълзи, ред сополо та голяма работа. Сякаш мъжа, ако е мъж на място и знае на майка си номерата, ще й се върже. Има и такива, които успяват да бъдат тъъничко манипулирани, но според мен тези мъже умишлено се възпитават така.

# 785
Именно, правят номерца тези, които знаят, че ще им се вържат. Тъпото е, че жена се опитва да надцака друга жена. Щото е много важно кой е Властелин на стирките и пазител на свещения ключ за кухнята.
Не разбирам психологията на жени, които веднъж са направили от мъжа си путьо и раждат синове, които да я държат за полата и да я слушкат.

# 786
За мен това е чист егоизъм. Да сме живи и здрави животът на 50 не си го представям да се надцаквам с някоя снаха и да й се ровя по мръсните гащи. Все ми е тая, тя ще бъде жена на сина ми, да си живеят, както искат. Особено, пък когато вече веднъж съм била от другата страна на барикадата. Да, майка ще съм, ще мисля за детето си, но не си се представям вкопчена в дома и децата. На 50 ми се струва вече, че децата ще са порастнали, няма да имам такива ангажименти и може би ще ме треска критиката и суетата, че вече младостта си отива. Ще спестявам пари да ходя по почивки, а и на около 50 тъкмо ще съм изплатила жилището си.  Laughing Кой ще се занимава на дневен ред с някаква си снаха. По-скоро да му мисли мъжът ми, въпреки че ще съм по-млада от него, пак ще съм си някоя изпердашила лелка.  Laughing

# 787
Значи аз стигам до извода, че именно критическата я е треснала и от там идва това надцакване, показване, къде е тя къде съм аз.  Laughing Но някак си жена на 50г. (на колкото е и тя) ми се струва, че би трябвало малко по-нормално и разбрано да се държи. Ако е някоя дъртюга на 60+ 70+ иди доди ами то... Пази боже живот и здраве да не сме такива!!! Stop baby_neutral

# 788
Пепел ти на клавиатурата ,аз съм дъртюга на 60+

# 789
Грозно се изказа!

# 790
Принципно жената командва,факт...
Мъжко откровение:
"Не се опитвай да завреш жена си в ъгъла!
Ще поплаче една нощ, ше помисли един ден
и после ТИ ще си търсиш ъгъл" Mr. Green

# 791
Вижте ся, "дъртюга" е манталитет, а не ЕГН.  Laughing

# 792
Извинявам се!  bouquet Не съм желала да обидя никого и наистина определението няма общо с възрастта в случая! Исках да визирам определен типаж застаряващи, озлобели се женици, които гледат да направят къде що може някой фасон, цирк, интрига и т.н. Simple Smile

# 793
  • София
Несъобразителна и нагла жена. Няма те за фактор, време е да и' покажеш, че съществуваш.
А, на мен ми е смешно, честно!
Никога не ми е дремело, че свекърва ми или майка ми, няма да ме имат за фактор в кухнята, в банята, в кенефа, ако щеш, когато ми дойдат на гости!
Който иска да готви- моля, с удоволствие, та аз съм почнала да готвя за семейство от 19 годишна.
А, дано имам достатъчно други интереси и други неща, в които съм по- добра от тях и от които те дори идея не са имали.
Вярно, зор виждах да си намеря някои неща, след тях, ама е нищо пред това, да си се занимавам с някое хоби, докато те въртят манджите.
Аз и да ми изчисти някой нямаше да го спра...............ама доброволци, йок. Mr. Green

# 794
  • София
И на мен ми е странно това състезание. Някой/я си е по-добър готвач от мен или чистил/а повече? Е,и? Слабо ме интересува, да се изявяват като ги влече.

Общи условия

Активация на акаунт