Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 297
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
И аз мисля, че трябва да се направи нова тема, аз също съм с телефон а и незнам как се прави.Румяна ти май си нова в темата само следиш доколкото разбрах, ще споделиш ли с нас в коя седмица си?

# 751
Вероятни Мохини ще мине да направи нова тема...

# 752
bimbaa аз питах за гинипрала дали случааайно може все още да се намери отнякъде или пък някой дали не си го продава, ако не му трябва.

BuYo не знам колко ампули е имало в системата и капката не знаех, че има значение каква е newsm78 Нифедипина го започнах днес и като се минат 10-15мин от приема, голямо ритане започва, дано не му вредя нещо на бебенце с това лекарство! Благодаря ти за успокоителните думи! Дано при всички нас да са наред нещата!

# 753
Аз първоначално бях с 10 ампули гинипрал, като системата ми не се изключваше изобщо. После намалиха ампулите на 5 бр в системата. А идеята за броя капки е, че зависи колко бързо капе и колко лекарствп поемаш за 24 часа. Аз със 10 ампули изкарвах 24 часа за една банка, а с 5 за 12 часа. То идеята беше с 5 ампули да изкарвам 24 часа ама нъц....

# 754
Здравейте,току що се регистрирах иначе отдавна следя темите.Бременна съм в18г.с. с две девойки и си лежа от самото начало.С контракции съм бях на системи,инжекции,хапчета по една шепа...а да не забравя имам и правена конизация.Моята лекарка мисли вече за серклаж,защото имам скъсяване,та търся мнение тя каза Майчин дом при д-р Корновски,но аз съм против.Може ли да споделите бъдещи мами от Варна кой ви е правил серклаж,така да не искам този Майчин дом.... Sad

# 755
  • Стара Загора
Здравей, и аз съм  с конизация и серклаж. Каква ти беше конизацията и колко ти е шийката знаеш ли?
Здравейте,току що се регистрирах иначе отдавна следя темите.Бременна съм в18г.с. с две девойки и си лежа от самото начало.С контракции съм бях на системи,инжекции,хапчета по една шепа...а да не забравя имам и правена конизация.Моята лекарка мисли вече за серклаж,защото имам скъсяване,та търся мнение тя каза Майчин дом при д-р Корновски,но аз съм против.Може ли да споделите бъдещи мами от Варна кой ви е правил серклаж,така да не искам този Майчин дом.... Sad

# 756
lletz,а в момента ми е 2,4 а миналата седмица беше 2,7
Здравей, и аз съм  с конизация и серклаж. Каква ти беше конизацията и колко ти е шийката знаеш ли?

# 757
 За серклаж Дяволов в майчин дом софия.

# 758
Darya сестрами живее във Варна на нея серклажа й го направи Николов в АГ.Подробности незнам за него,само дето обичал дебелите портфейли.Въпреки скъпите прегледи,той не можа да помогне на сестрами и бременността й беше неуспешна заради някаква инфекция.Но във Варна той е известен като мн добър специалист Thinking Аз съм от Балчик и моя серклаж ми е направен в Добрич мн съм доволна страхотен доктор.

# 759
  • София
За серклаж препоръчвам др. Христов от Надежда - единствения за който аз знам че прави новия вид серклаж екто или нещо такова беше, издържа абсолютно до край, стига да няма инфекции или нещо подобно

# 760
За серклаж препоръчвам доктор Бойчев в Тутракан. Моят бебок вече достигна 32гс след серклаж напрВен там. Не,  че няма гъбички после,  но това детенцее дълго чакано и сега на 2.11 ще видим кога ще го махнем.

# 761
Благодаря за мненията,за момента изчакваме до сряда да видим положението какво е но така или иначе не ми дават да пътувам и ще е във Варна

# 762
За серклаж препоръчвам доктор Бойчев в Тутракан. Моят бебок вече достигна 32гс след серклаж напрВен там. Не,  че няма гъбички после,  но това детенцее дълго чакано и сега на 2.11 ще видим кога ще го махнем.
При др.Бойчев съм ходила няколко пъти.Голяяяямо чакане се пада при него,но пък си заслужава добър специалист е и обръща внимание на пациентите си.Направих куп изследвания при него излезе ми малко соленичко, но ми откри хламидии тогава и ги излекува.

# 763
Никоя от вас да не бъде против серклажа! Благодарение на него се раждат доносено бебета!

# 764
Привет момичета,

и аз се включвам при вас, че и при мен се налага да лежа повече. Влизам в 6г.с , точно преди 1 седмица имах зацапване и след преглед се оказа, че има леко отлепване на плодния сак и ми предписаха утрогестан и но шпа и много почивка. На мен ми е 1ва бременност, не съм информирана, но много неща научих покрай вас. Пожелавам на всички леко бременеене и щастлив завършек на бременността  bouquet

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 09:19 от Suny771

Общи условия

Активация на акаунт