Постоянните му заглеждания - Имам нужда от съвет!

• 10 727
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
Ми съвет - накрая ще се хване с някоя, ще започнат скандали за изневярата. Най-вероятно той ще си тръгне, явно ти нямаш сили за това, и ще подхване цирка със следващата.  Sad
Не искам да съм по-груба, на мен специално са ми го играли тоя номер, без заглежданията, щото те явните при мен няма да минат, но зад гърба ми е било и го разбрах след повече от 10 години.

# 61
В Англия много ме впечатлява как мъжете ВЪОБЩЕ не се заглеждат! Чак щях да се комплексирам и добре, че се прибрах в родината, че да не се комплексирам  Mr. Green

Но ако някоя дама има комплекси нека бъде по-смела в облеклото и да иде в Италия. Ох мале, ония мъже не само се заглеждат  Mr. Green

# 62
Пф..Англия, ела тука да видиш. Ходещи асексуални субекти.  hahaha И гола да се разхождаш, просто ще си ядат вурстовете и ще разпартушинят бюджета на Гърция.

За Италия съм съгласна, то си е обида да не те загледат и то така, че да не остане незабелязано.

# 63
Започни и ти да се заглеждаш.
Направи му постановка - заглеждане и свалка с някой твой познат, който мъжа ти не познава. Да видим как той ще се почувства.

# 64
Доста си е гадно това. И те разбирам, че не искаш за такова нещо да се разделяте. Оправдаваш го. Това е толкова присъщо за нас жените. Даваме хиляди шансове и седим години с един мъж, който въобще не ни взима насериозно и не си заслужава. Но някой ден ще ти писне и ще се умориш от това. Дано не е прекалено късно и да си изгубила голяма част от живота си с него.

# 65
Била съм с такъв мъж няколко години. Той даже и сваляше други пред мен. Повярвай няма да се промени. Имаш два варианта. Или си оставаш с него и търпиш до живот да заглежда другите или сега си взимаш багажериите и се отърваваш от това чудо на природата. Трети вариант просто няма.

# 66
  • София /Абсурдистан
Цитат на: kimmy liиnk=topic=939389.msg33653670#msg33653670 date=1472803605
Била съм с такъв мъж няколко години. Той даже и сваляше други пред мен. Повярвай няма да се промени. Имаш два варианта. Или си оставаш с него и търпиш до живот да заглежда другите или сега си взимаш багажериите и се отърваваш от това чудо на природата. Трети вариант просто няма.
И аз също. Че дори ми беше обяснено как нямам чувство за хумор, щото виждаш ли, това било ей така, за майтап, който не съм разбрала правилно защото от шега не разбирам.   Такива трябва да бъдат зарязвани веднага, за тях промяна няма.             

# 67
Цитат на: kimmy liиnk=topic=939389.msg33653670#msg33653670 date=1472803605
И аз също. Че дори ми беше обяснено как нямам чувство за хумор, щото виждаш ли, това било ей така, за майтап, който не съм разбрала правилно защото от шега не разбирам.   Такива трябва да бъдат зарязвани веднага, за тях промяна няма.             

Да да. Всичко било за  майтап. Да ме дразнел. Егати дразненето.

# 68
Рискуваш да изпаднеш в квалификацията - супер ревнива, гледа е нека си гледа от гледане нещо станало ли е !!
Виж опитай се да му обясниш че това те дразни ако иска да гледа в пода или в чашата си или в покривката на масата или в небето, ако това те дразни дай му възможност да избира кажи му или се отърви от този навик или те напускам, трябва да си дадеш сметка какво би направила, ако това е голяма обида за теб и ти не можеш да го преживееш - край ! ти решаваш и решавай но живота с някой е живот с компромиси и търпеливост, утре ще те дразни нещо друго или нещо с друг човек, не можеш да ги сменяш постоянно а и помисли сигурен съм че и ти не си идеална....

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 04:54 от tilginab

Общи условия

Активация на акаунт