С какво ви дразнят свекървите- 69

• 65 870
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Абсурт, вярвам, че има хора с кофти енергия, които могат да влияят негативно. Случвало ми се е в компания, да се присъедини някой такъв и да ме заболи глава, също и друг, който пък ми действа много зареждащо. Не мога, обаче да приема тази повсеместна мания с урочасване на бебета. Ами то по силата на внушението какво ли не става! Майка ми има една хубава приказка, че такива неща го хващат, който вярва. Не съм мила никога очите на малкия или пък сега на бебето, с тази цел.

# 646
  • София
Мдаа, и аз се питам, като няма хора кой го урочаса, ама няма отговор Simple Smile. Вярвайте си в бабини дивитини.

Водата помага, не напразно се ползват студени и топли душове при хора с психични разстройства. Не е ненормално бебетата да плачат и да се успокоят след като им се говори или "бае", или ги намокриш.
Прочети малко и ще видиш, че понякога и майката може да постигне такъв ефект.
Говорим за насочване на концентрирана енергия, не задължително отрицателна.
Хора припадат и умират от силно вълнение, без значение от радост или ужас предизвикано.

# 647
Защо не се свържете с  приют за домашни любимци и природозащитници и не обясните каква е ситуацията, в която живеят котките? Не съм много сигурна какъв е точно закона в България, но мисля, че ако условията не са подходящи, няма пари за отглеждането, воденето на ветеринари, данъци и е мръсно и живеят в изпражненията си, могат да й ги вземат! Ако стане това, може би ще е по-лесно да се премести в Германия! Пък нека там стане доброволка в приют!

# 648
  • Варна
Зарежете я тази тема с урочасването. Тя е безкрайна и консенсус няма как да се постигне. Мисля обаче, че дори Абсурт ще се съгласи, че отрицателна енергия с миене на лице през пет минути, не се изчиства току-така. Или трябва да приемем, че аз насочвам отрицателната си енергия към детето си, или че това го прави баба му?
Има го и другият момент... Щом аз съм майка му и съм казала, че не вярвам и не искам да ме занимават с тези неща, защо трябва да се прави на пук през пет минути? Ами вземи го, измий му очите веднъж през деня, ама да ми го плискаш най-демонстративно през пет минути...  #Cussing out Ами дразня си се. Тя ще порастне и ще има опити да бъде възпитавана в тази насока. Е ми тогава вече ще си "сменяме шапките" с баба й...  Crossing Arms

thumberlinna, тук най-важно е какво мисли мъжа ти. Ако той осъзнава проблема на майка си, не мисля, че има от какво да се притесняваш. Но дори ако е склонен да отстъпи и крачка, с реплики от сорта "ама все пак ми е майка", "ама то не е толкова зле"... е, тогава имаш сериозен проблем...

# 649
И като й ги вземат, пак ще събере нови.
Единственият начин е да бъде онеправдана и да й се вземе жилището, но това ММ няма да го позволи.
Не иска така, предлагали сме й, дори чрез една позната работа в една асоциация й уредих. Тя си ги иска вкъщи, денонощно да са й в краката.
Болна жена, способна е от кожата ми да ме извади, а се имам за доста търпелив човек. Съжалявам я, мъчно ми е, майка е на ММ все пак, но тя е луда просто по отношение на обсесията си.

# 650
Аз съм издивяла!! Писна ми тотално! Аман от ненормалници!!  #Cussing out
 Вече съм писала тук за казуса със свеки, няма да се повтарям. Миналата седмица девер ми и снахата били у тях, по настояване на свеки, също по нейно настояване "подръж тия котки за малко". Снаха ми е в болница, след като едвам са успяли да я приберат до Германия. Има някакви петна по кожата, все още не е ясно, точно какво е, на системи е, не спира да повръща, а няма алергия доколкото знаем. Девер ми откачи и заплашва свеки, че ще я съди и прати в лудница, защото вече не се търпи, а тя реве на ММ, който не иска да се стига дотам и го разбирам. Заплашва да се беси и всеки ден се занимаваме по телефона за глупости, все едно си нямам друга работа. Спрях да й вдигам, искала съм да я пратя в гроба, за да й взема златния апартамен, от който само при мисълта за мизерията и миризмата ми се повръща. ooooh!
И сега всички очакват ние с ММ да се оправяме с нея, настъпателно се звъни да я взимаме вкъщи, директно им казах, че тая няма да я бъде. Просто ми идва в повече вече..
Имах нужда да изпусна парата.  Peace

Този, който ви звъни да си я вземате вкъщи, да вземе той да си я вземе вкъщи. Разбирам го  девер ти, обаче на свеки и хлопа дъската (с извинение, защото тя наистина има психо проблем според мен) и за жалост е споделена отговорност и на двете и деца в този момент.

Твоят мъж хич да не се опитва да връща нещата по старо му, а да използва момента, за да и покаже, че той също не намира поведението и за нормално. Сега е моментът да я склоните да говори с лекари, психолози, психиатри.

Пазете дистанция - никакви пенсии, болници в Германия и тн няма да ви помогнат. Ще ви отрови живота.

# 651
Луд човек какво да го заплашваш? Тези теми са много болезнени и деликатни, и колкото и нерви да образуват трябва да се мисли рационално.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 17:26 от Zoι

# 652
thumberlinna, мъжа ти какво казва? Той иска ли я при вас?
pticasprujina, не имам предвид не е ли нормалния начин да си миеш лицето от горе на долу или аз толкова години на обратно го правя? Не говоря за урочасването!

Ми не знам. Като се замисля, аз отгоре надолу се мия  Laughing

# 653
Миенето си е ОК. Студената вода действа и разсейва детето. Не мога да повярвам, че хора в 21 век вярват в урочасване  ooooh!.

Бебетата плачат по 100 причини. леенето на куршум, баенето и всякакви подобни действат по-скоро на майките.

# 654
  • където ми харесва
Абе, вярвам, че хората имат лоши очи и енергия, и доста често урочасват, без дори самите те да го искат.
Вярвам и че баенето и леенето на куршум помагат.
Което не означава, че съм си водила децата по баячки.
Но на мен са ми ляли куршум като дете и ми помогна. И не е на психическа основа, щото в онзи момент, грам не разбирах какво се случва и защо се случва.

# 655
Може ли да ми обясниш как точно действа леенето на куршум?

# 656
  • Варна
Малко глупаво, но да си помрънкам. Днес свеки дойде на гости и поиска да се занимава с дребният. Разбрахме се те да си се радват един на друг, а аз да свърша малко работа. Оставих храна за нея, дъщеря ми и него
 и казах кога да му даде, като изрично обясних да не му дава нищо странично, поне докато не се нахрани. Когато се прибрах и тя си тръгна, отварям хладилника и яденето на малкия непипнато. Звъннах да питам какво е ял " Ами той си хапна един пакет чипс и един пакет бисквити"  ooooh! И познайте дали от тези боклуци не му се раздразни коремчето и не повръща. Сега мисля начин, без да я засегна отново да и обясня, че тъпкането с боклуци не е нормално хранене за две годишно. И отговора " Ами той ми каза не бабо, и аз не го насилих" не върви.

# 657
Crazy Dolphin, аз съм за  здравословното хранене. Всеки ден храня внучетата най-малко по 2 пъти-закуска и обяд, а за малкото /на 2 г.5 м./ и следобедна закуска. Голямото следобед яде само мляко. Гледам да има сготвено подходящо ядене, зеленчуци, плодове, домашно квасено мляко. Слагам масата и някое от тях ми казва, че ще яде съвсем  друго нещо. Въпреки убежденията, понякога и насилване, решат ли, тяхната става пред перспективата нищо да не ядат. Малкото обича филия хляб без нищо на нея.  Отива, взима си и това е. Аз ям често хляб Бонус. Иска точно от  него та много често се налага да го крия, защото не е подходящ за деца.
Възможно е свекървата ти да е изпаднала в подобна ситуация и просто да не е успяла да се справи, а не че  е безотговорна и не се вслушва в наставленията ти.

# 658
  • Варна
Оооо аз не съм казала, че е безотговорна. Просто го жали прекалено много и той и се качва на главата. По добре филия хляб да му даде, а не гаден чипс. Не се случва за първи път, но днес просто малко се подразних. На лекарства е и му е чувствителен стомаха. А бяхме на гости и там се изложихме с това повръщане.

# 659
Тя ли е донесла чипса?

Общи условия

Активация на акаунт