С какво ви дразнят свекървите- 69

• 65 875
  • 755
  •   2
Отговори
# 630
Мигновено не, но след баенето, което не е
Цитат
монотонно повтаряне на някакви фрази
, а по-скоро е някаква молитва (защото долавях думите Богородице и Света майко), съчетана с някакви деиствия с вода и огън, се оправи. Детето заспа в ръцете на бабата, спа 40 часа и когато се събуди беше нов човек.

Пък ти не вярвай като не искаш, никой не те кара насила.

# 631
Децата не се урочасват, а се превъзбуждат от прекалено много хора, емоции и смяна на среда.
А, когато не е имало много хора и смяна на среда, тогава какво е? Когато детето се гърчи и пищи неистово и лекарите безпомощно вдигат рамене? Когато очите му кървясат, а миглите му се сплетат и обърнат и не дава да го пипнеш? Дано никога не ти се случва!

Кой го е урочасал в такъв случай?

Мисля, че една леля на мъжът ми, не съм 100% сигурна. Но тя беше единствения различен човек, който беше този ден до бебето, тя знае, че го мисля. Не вярвам да е искала да го направи, но по-принцип е много негативен човек.

# 632
Иха кървясали очи, спане 40 часа, сори ама аз не ти вярвам, егати и филма!
Ако детето ми спи 40 часа, ще съм го завела на лекар!

# 633
  • Бургас
Децата не се урочасват, а се превъзбуждат от прекалено много хора, емоции и смяна на среда.
А, когато не е имало много хора и смяна на среда, тогава какво е? Когато детето се гърчи и пищи неистово и лекарите безпомощно вдигат рамене? Когато очите му кървясат, а миглите му се сплетат и обърнат и не дава да го пипнеш? Дано никога не ти се случва!

Кой го е урочасал в такъв случай?

Мисля, че една леля на мъжът ми, не съм 100% сигурна. Но тя беше единствения различен човек, който беше този ден до бебето, тя знае, че го мисля. Не вярвам да е искала да го направи, но по-принцип е много негативен човек.
Извинявай ако съм те засегнала. Радвам се, че бебчо се е оправил.

# 634

Въобще не ми пука дали ми вярваш, аз моите деца съм си ги отгледала - здрави, прави млади мъже. Твоите какво ще ги правиш си е твоя работа.

# 635
miss july, не си ме засегнала, това беше преди повече от 20 г., зората на новото време. Възпитаваха ни официално в атеизъм, не ми е хрумвало, че има такива неща, докато не се сблъсках фронтално. След тази случка, започнах да премивам лицата на децата, отгоре-надолу  Mr. Green, всеки път когато се срщаха с нови хора, слава богу това не се повтори.

# 636
Не го приемайте като заяждане, но по принцип не си ли мием лицата, пък и тези на децата и без да са урочасани от горе на долу?  newsm78

# 637
  • София
И аз не вярвах, докато не ми се случи, при това от майката на познат, която не само нямаше лоши чувства, ами се разсипа от любезности и докосвания.
Едва се довлякох до Руската църква и там под купола, се съвзех след около 2 часа- /толкова ми казаха от персонала, аз нямам спомен/, след което се прибрах и веднага легнах. Било е около 14ч. и се събудих на другия ден в 9ч.

# 638
Mushmoranka, мием ги, но не след всяка среща с непознати, нали? Аз така се бях изплашила, че започнах да го правя, след като от доста стари баби съм го чувалаго чух, може нищо да не е, но някакво успокоение ми носеше.

# 639
Аз съм издивяла!! Писна ми тотално! Аман от ненормалници!!  #Cussing out
 Вече съм писала тук за казуса със свеки, няма да се повтарям. Миналата седмица девер ми и снахата били у тях, по настояване на свеки, също по нейно настояване "подръж тия котки за малко". Снаха ми е в болница, след като едвам са успяли да я приберат до Германия. Има някакви петна по кожата, все още не е ясно, точно какво е, на системи е, не спира да повръща, а няма алергия доколкото знаем. Девер ми откачи и заплашва свеки, че ще я съди и прати в лудница, защото вече не се търпи, а тя реве на ММ, който не иска да се стига дотам и го разбирам. Заплашва да се беси и всеки ден се занимаваме по телефона за глупости, все едно си нямам друга работа. Спрях да й вдигам, искала съм да я пратя в гроба, за да й взема златния апартамен, от който само при мисълта за мизерията и миризмата ми се повръща. ooooh!
И сега всички очакват ние с ММ да се оправяме с нея, настъпателно се звъни да я взимаме вкъщи, директно им казах, че тая няма да я бъде. Просто ми идва в повече вече..
Имах нужда да изпусна парата.  Peace

# 640
Мдаа, и аз се питам, като няма хора кой го урочаса, ама няма отговор Simple Smile. Вярвайте си в бабини дивитини.

Водата помага, не напразно се ползват студени и топли душове при хора с психични разстройства. Не е ненормално бебетата да плачат и да се успокоят след като им се говори или "бае", или ги намокриш.

# 641
  • където ми харесва
thumberlinna, твойта свекърва ли беше онази мърлявата, дето и дома й е тотална кочина?
Ако е така-бори се до последно, да не идва във вашия дом.

# 642
  • Варна
Май беше онази дето отглежда орда котки и всичките й пари отиват там. Абе тия хора луди ли са? Като я знаят каква е как изобщо може да им хрумне, че нормален човек би я прибрал в дома си?! Щом е ок някой да я вземе за да се реши проблема, нека те я приберат при себе си. Ега ти...

# 643
thumberlinna, мъжа ти какво казва? Той иска ли я при вас?
pticasprujina, не имам предвид не е ли нормалния начин да си миеш лицето от горе на долу или аз толкова години на обратно го правя? Не говоря за урочасването!

# 644
Адел, същата. Няма кой да я пусне, първо ММ не иска да живеем с нея, второ и да иска няма как, все още сме под наем, а жилището не е предвидено за трети възрастен, пише го в договора. Искаше ММ да идва в Германия, защото докато все още е съпруга на немски гражданин й се полага пенсия, но догодина свекър ми се пенсионира и се развежда, за да се вземе с жената, с която живее вече 20 години. А в такава ситуация, тя и преди развода да дойде, след него трябва да си заминава. По закон трябва да е пребивавала тук минимум 5 години, за да получи статус, право на жилище и пенсия след развода. Да, ама тук ще живее под наем, следователно голямата драма е, че никой няма да й позволи да си нахака 20-те котки в жилището.
ММ мисли напред, защото след някоя друга година ще започне да лежи по болници, тя и сега не излиза де, а не може да си плаща лечението сама и не иска да я остави да умира по болниците един ден. Никой от нас не може да търчи до БГ завсяко нейно "Ох!". А тук може и да й издействаме по някакъв начин здравна осигуровка и жилище, кпето да е на името на ММ примерно. Но тя не иска и да чуе, иска си мизерните котки и да не сме я мислили. Адски е лицемерна, като не иска да я мислим няма какво да буди изкуствено съжаление у всички. Иска всички да я съжаляват, но стане ли дума сериозно да се погрижим за нея почват едни фасони и клевети. Иска само пари да й се пращат за котките.  #2gunfire И сега като й спряхме кранчето отвсякъде, вой до небесата. Плащаме й сметките директно, както и лекарствата и храната, но тя пари на ръка не получава и сега е легнала да го играе претърпяла инфаркт. Лъжи, лъжи и само лъжи! Като я заведохме (насила) при друг лекар се оказа, че е по-здрава от бик...
Спирам, че само си пиля нервите.

Общи условия

Активация на акаунт