А за отношението между мъжа й и детето - ми тя също има право на глас. Нека да тропне - ти ще се държиш така и така, защо не? Както изисква еди си какво отношение към общото дете /надявам се го прави?.../, така ще изисква и към другото дете. Да се грижи, да води, да взима и тем подобни. Все пак тя е регулатора в отношенията заварено дете - втори баща. Съвсем директно се обръщам към теб, защото и ти ще си, живот и здраве, в тази ситуация. За отношението към завареното дете също имаш право да поставяш условия, както и за всичко друго! Поставяш, ако не се изпълняват, следва наказание!
А маминка да си вижда внучетата на приемлив период и така.
*А, гледам си го написала - да Обясни на мъжа си. Ето, и аз същото съм написала. На майката - сериозна дистанция, на мъжа - сериозно скърцане със зъби. С опити да се угоди дори и най-близките е видно какво става - качват ти се на главата. Те в момента се опитват да установят границите, молят й се като малки деца да им скръцне със зъби и направо я правят на маймуна и двамата с глупости. С цел Тя да установи границите и да стегне ситуацията. Явно така ще е.