Хвани сигурното или преследвай дивото...

• 11 195
  • 87
  •   1
Отговори
# 15
А тя кога е казала, че не спи с приятелчето?  Laughing

# 16
Май и аз не мога така.Чисто сексуално не че не ми харесва,но и нямам особено желание за това с него.Липсва ми точно тази страст,тази тръпка,тази лудост в емоциите,тази бурност в преживяванията,която винаги съзнателно или не съм търсила и искала и привличала.Може би точно там ми е проблема,че трябва да спра с това,да опитам какво е да бъдеш със спокоен човек като натура,без адреналина на който съм свикнала.Не съм на 16 все пак.Може и Бронте да е права,че страстта и пламъка са до време,че тръпка може да се появи и в последствие.Може и всички да са прави,и най-вероятно са,че докато не спра да мисля за предния няма как да дам шанс на този и че след време може и да съжалявам.Но ако "този" беше правилният,не трябваше ли той да ме накара да забравя всички останали?! Как се виждам с него след 5 години,ако сме заедно ли? Само 2 отговора моментално ми идват-разведена или изневеряваща му.А е толкова добър и не искам да приключваме така.Както казах,наясно е със чувствата ми към другият,знае,че го приемам като приятел.Не съм го лъгала за нищо.Но казва,че това ще се промени с времето и уж нямаше да бърза а взе да става настоятелен.

# 17
  • Sofia
Но ако "този" беше правилният,не трябваше ли той да ме накара да забравя всички останали?!

Много любовни романи четеш. Laughing Това ми звучи като извадка от лексикона на момиче в 6-ти клас.

# 18
Книгите и филмите на любовна тематика са ми просто абсурдни и далече от мен,The Black Cat Wink Много мечтая обаче изглежда

# 19
Скрит текст:
Ти ли беше тази "много сексуалната", която къса чаршафи, но не знае какво е оргазъм?

Ако да, не знам колко мечтаеш, но определено много лъжеш. Себе си лъжеш, а това е много тъжно.
Остави ролите, бъди искрена със себе си, иначе няма да ти се получат нещата.

# 20
На колко години си?

# 21
  • Sofia
Ти ли беше тази "много сексуалната", която къса чаршафи, но не знае какво е оргазъм?
   Ахам... yes

Не питай. Laughing

# 22
   Ахам... yes

Не питай. Laughing

Няма  Simple Smile

# 23
  • София
.Приятелките ми казват да му дам шанс,че понякога любовта идвала с времето.Дали?
Приятелка, влюбена в човек, който не я забелязваше почти, пътуваше с колата 100 километра, за да застане под прозореца му с надеждата да го види, се запозна с друг, силно напорист, в ресторант.
И той знаеше за тръпката ѝ, и той ѝ даде време да реши.
Ами, женени са вече 40 години и са неразделни.
Не е казано, че и при теб ще се случи, но ако не ти цъка часовника, успокой топката и дай шанс на себе си и на него.

# 24
Май и аз не мога така.Чисто сексуално не че не ми харесва,но и нямам особено желание за това с него.Липсва ми точно тази страст,тази тръпка,тази лудост в емоциите,тази бурност в преживяванията,която винаги съзнателно или не съм търсила и искала и привличала.Може би точно там ми е проблема,че трябва да спра с това,да опитам какво е да бъдеш със спокоен човек като натура,без адреналина на който съм свикнала.Не съм на 16 все пак.Може и Бронте да е права,че страстта и пламъка са до време,че тръпка може да се появи и в последствие.Може и всички да са прави,и най-вероятно са,че докато не спра да мисля за предния няма как да дам шанс на този и че след време може и да съжалявам.Но ако "този" беше правилният,не трябваше ли той да ме накара да забравя всички останали?! Как се виждам с него след 5 години,ако сме заедно ли? Само 2 отговора моментално ми идват-разведена или изневеряваща му.А е толкова добър и не искам да приключваме така.Както казах,наясно е със чувствата ми към другият,знае,че го приемам като приятел.Не съм го лъгала за нищо.Но казва,че това ще се промени с времето и уж нямаше да бърза а взе да става настоятелен.

На колко години си? Може човек, поставящ на първо място тръпките, да почне да предпочита връзките, изградени на солидно приятелство, само че тогава няма да има съмнения дали ги предпочита или не - т.е., променил се е и знае, че се е променил. Извинявай, че ще го кажа, но звучиш като класиката "искам да си запазя този, чието внимание ме ласкае и подхранва увереността, но си искам и свободата за нещо по-така".

Ако експериментираш връзка с него, готви се да се разделите с гръм и трясък и да прекратите всякакви отношения, когато на него му писне да те чака да се "затоплиш" или ти се отегчиш и почне да ти се струва, че сама си се прецакала. Просто не звучиш като човек, който ще се чувства дългосрочно добре в такава връзка. Пък вече ти си прецени какво си готова да губиш и какво искаш да печелиш.

Иначе и аз съм съгласна (открай време) с постовете на Бронте, но искам да уточня, че няма гаранция, че "приятелят" ще запази любовта и след поувяхване и поизносване, само защото е почнало с голямо приятелство. Може любовта му да е силна, точно защото тя е млада, готина и секси, та няма нужда да й се внушава, че е поради силна духовна връзка - понякога човек смята, че има силна духовна връзка с някого, а въпросният някой просто е имал непреодолимо влечение към красивия и уверен човек, който е обектът му. И когато обектът спре да е чак толкова красив и уверен, е много лесно половинът да се измъкне пред себе си с "Ей, тя така и не се влюби в мен, аз какво да й обичам" и да се преориентира към друг обект.

# 25
Аз влюбчивата, вечно бурната, вечно с тръпките, вечно с единствената, изпепеляваща любов, с непрестанните флиртове, майсторка на изкушенията, БЛАГОДАРЯ на Господ, с това стихотворение, което е моят съвет за теб:

На младини обичаме мъже самоуверени‚ самолюбиви‚
които дишат въздух нажежен‚ които пият и не се напиват‚
които ни желаят на часа – и на часа забравят‚ че ни има‚
които ни измъчват и насън като съдба неотвратима.

След тях остава стъпкана трева‚ порои сухи‚ дъх на изгоряло
и дълго‚ много дъъъъъълго след това душата ни боли и тялото.

Додето тихо дойде оня мъж със длан като прохладен лист над тебе
– и ти прозреш накрая изведнъж‚ че доброта ти е била потребна.

автор Станка Пенчева

# 26
  • в дяволитите очички на моето тормозче
... няма гаранция, че "приятелят" ще запази любовта и след поувяхване и поизносване, само защото е почнало с голямо приятелство. Може любовта му да е силна, точно защото тя е млада, готина и секси, та няма нужда да й се внушава, че е поради силна духовна връзка - понякога човек смята, че има силна духовна връзка с някого, а въпросният някой просто е имал непреодолимо влечение към красивия и уверен човек, който е обектът му. И когато обектът спре да е чак толкова красив и уверен, е много лесно половинът да се измъкне пред себе си с "Ей, тя така и не се влюби в мен, аз какво да й обичам" и да се преориентира към друг обект.

Така е. Peace
И това може да се случи.
Аз, неизвестно защо, приех по подразбиране, че говорим за приятелство в платоничната му, на този етап, форма, в която външност, младост и пр. нямат значение.
А  е вярно, че има и други аспекти.

# 27
Благодаря за смислените и конкретни мнения,много добре ще се замисля над тях Hug
Не знам коя къса чаршафи,но това до колко аз съм сексуална и дали съм получавала оргазми или не каква връзка има с това за което говорим? Малко махленски манталитет долавям.

# 28
Не знам коя къса чаршафи,но това до колко аз съм сексуална и дали съм получавала оргазми или не каква връзка има с това за което говорим?

Много тясна. Жалко, че не я долавяш.
Нищо де, продължавай да лъжеш себе си. Докога обаче?

# 29
  • Пловдив
Тези мечти за изпепеляващи любови, пеперуди в стомаха и прочее захаросани неща са харатерни за една доста по-ранна възраст. Годините ти не са малко, крайно време е да пораснеш и на акъл!

Общи условия

Активация на акаунт