Защо сме във форума?

• 33 740
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Бях много активна и част от "висшето общество" в един друг форум, после се разочаровах от всичко, спрях да пиша където и да е за няколко години. Тук си направих регистрация преди няколко години, с медицинска цел.
Мацките от няколкото теми, в които съм помолила за инфо и съвет, до една бяха много отзивчиви. Знам, че не трябва да се вярва сляпо на форуми, не съм малоумна, но тук научих за изследвания, които трябва да се направят, и които трябва да си изискваме ние, защото иначе може и да ни ги спестят.
Тук ми разчетоха и резултатите от имунологичните иследвания, когато си загубих бебето, защото лекарката ми се беше покрила, след като ми взе парите  Laughing
Постепенно се усетих увлечена, сега си казвам мнението в разни теми от семейните отношения и клюкарника, като винаги се стремя да го направя тактично - забелязвам, че деликатността не е много на почит в този форум обаче... иначе досега имам само един сблъсък с потребителка, която държи да си мери нещо с всеки новобранец  Laughing, но забравих коя беше.
Никой не ме познава реално, с никого не контактувам на ЛС или извън форума.
Има поне десетина потребителки, които чета с удоволствие, дори и (всъщност най-вече) когато мненията ми не съвпадат с техните. Този форум за мен твърдо не е мястото, в което някой трябва да бъде убеждаван, че не е прав или пък, че е прав.

# 196
  • София
Написах дълъг откровен постинг, но изтеклата сесия ми го унищожи.  Crossing Arms

# 197
Здравейте, аз съм във форума, за да си убивам времето. Но пък за моя изненада научавам много полезни и актуални неща. Така че от влизането ми чат- пат, май станах много редовен посетител  Laughing Сигурна съм, че и това ще е до време, но засега тук ми е интересно. Чета дори и темички,които отдавна са архивирани. Ако бг мама имаше разработено и приложение за телефон, щеше да е супер, защото сега като влизам през мобилния нет, често ми иска отново регистрация и аз незнам кой мой пост ще се публикува като го пиша и кой не  Confused

# 198
  • Мадрид / София
Здравейте, аз съм във форума, за да си убивам времето. Но пък за моя изненада научавам много полезни и актуални неща. Така че от влизането ми чат- пат, май станах много редовен посетител  Laughing Сигурна съм, че и това ще е до време, но засега тук ми е интересно. Чета дори и темички,които отдавна са архивирани. Ако бг мама имаше разработено и приложение за телефон, щеше да е супер, защото сега като влизам през мобилния нет, често ми иска отново регистрация и аз незнам кой мой пост ще се публикува като го пиша и кой не  Confused
Като влезеш от телефона, си запамети паролата и така няма да ти иска регистрация всеки път.

# 199
Angelа61,благодаря. То близко до акъла, ама кой да се сети  Laughing

# 200
  • Оптимист по принуда
Абсолютно прекалявам с форума и го осъзнавам. Но ми е много приятно. Пиша в две теми активно и хората там са прекрасни.
Обаче не се виждам как бих намалила евентуално влизанията. По-скоро бих се замразила. Като отказването от цигарите ще е - от раз.

# 201
Абсолютно прекалявам с форума и го осъзнавам. Но ми е много приятно. Пиша в две теми активно и хората там са прекрасни.
Обаче не се виждам как бих намалила евентуално влизанията. По-скоро бих се замразила. Като отказването от цигарите ще е - от раз.
Деми и аз понякога се терзая, че губя прекалено много време във форума....но пък това е един от начините ми за релакс Hug Обичам хората от моята тема, станали са ми приятели...! Hug

# 202
  • Куциндрел
newsm66 newsm66 newsm66

# 203
Последната година във форума ми беше като "боксова круша", за да не взема да се драпам по политически въпроси, преди да са се избистрили и да се излагам по други платформи. Та затова предпочетох да коментирам странични теми, вместо да се боря с мнения. Тоест- да не се изкушавам от форуми тип "мурзилки срещу соросоиди".

# 204
  • Оптимист по принуда
Цеце, прибирай орУжието, няма да бягам. Heart Eyes
Мими,  Hug

# 205
+1

# 206
  • на плажа
Преди беше забавно. Сега хвърлям по едно око по навик в Клюто и следя 1-2 теми.

# 207
Защото симпатизирам на виртуалното общуване, а и този форум и мненията на някои потребители ми помогнаха изключително в избора на лекари и болнични заведения.

# 208
  • София
Последната година във форума ми беше като "боксова круша", за да не взема да се драпам по политически въпроси, преди да са се избистрили и да се излагам по други платформи. Та затова предпочетох да коментирам странични теми, вместо да се боря с мнения. Тоест- да не се изкушавам от форуми тип "мурзилки срещу соросоиди".
леле...
слаб спаринг партньор си избрала, предвид твоите възможности.
 Simple Smile

# 209
  • София
ти май не разбра, виж ти - именно защото е сметнала форума за слаб, се изразява, че го е взела за боксова круша. Знаеш какво е боксова круша. Не спаринг партньор. Крушата си е круша, тя не е партньор.

Общи условия

Активация на акаунт