Как се запознахте с партньорa ви....

• 23 366
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
В нета. Реално от първата среща станахме неразделни. Като скачени съдове. Все си мислех, че ще срещна мъжът на живота си някъде на улицата, супер романтично.. пък то Simple Smile Първите три срещи прекарахме по баровете, пиейки, след като установихме, че и двамата не е като да не сме по живота, много се харесахме и веднага ни се получи. След около 6 месеца заживяхме официално заедно, а след още 7-8 месеца дойде предложението за брак. Беше много хубаво, в Ботаническата градина в Балчик  Heart Eyes newsm76 Малко след това и дойде детенце. Много се обичаме, дружки сме си, приятели, макар и на моменти да си крещим и караме, ама иначе пък ще е тъпня Simple Smile А, да, когато имаме време продължаваме да обикаляме баровете и кръчмите Simple Smile)

# 61
  • София
Историите са супер, но има такава тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826594  Не е ли по-добре да се пише в нея?
Не. Онази е "къде", а тази е Как се запознахте, има разлика, dont u think so!?

# 62
No, I don't, защото първи пост на онази е "къде и как се запознахте с партньора" и случките, разказвани в двете, са идентични. Логично, защото "как се запознахте" все ще включва и къде сте се запознали, и обратно.
Anyway  Laughing , идеята не беше да размахвам пръст, тема отпреди година е неоткриваема, по-скоро си мисля дали не трябва двете да се слеят и да има само една.

# 63
  • София
No, I don't, защото първи пост на онази е "къде и как се запознахте с партньора" и случките, разказвани в двете, са идентични. Логично, защото "как се запознахте" все ще включва и къде сте се запознали, и обратно.
Anyway  Laughing , идеята не беше да размахвам пръст, тема отпреди година е неоткриваема, по-скоро си мисля дали не трябва двете да се слеят и да има само една.
Не, не би трябвало. Но, разбира се, ако желаете, Вие може да въздигнете прашасалата тема Simple Smile)

# 64
Аз се запознах с мъжа ми чрез агенция за запознанства. Бях на 21, трети курс в университета и ме чакаше страшно натоварена сесия. На  един купон с колеги единствената сама бях аз. На другия ден реших, че ми е писнало все само аз да си нямам приятел и реших да направя нещо по въпроса. Отидох в агенцията, занесох снимка и като почна да звъни тоя телефон... #Crazy ПЕТИМА мъже проявили интерес и искали да излезем. В рамките на месеца, през който бях  и в сесия, отпаднаха всички без него. А следващия семестър получавах и стипендия за отличен успех.

Дълго време “ходихме“ и около година след като се запознахме заживяхме заедно. След още една година забременях. Не е много по романтиката, но от време на време се сеща за дребни неща, с които да ме направи щастлива.

Най-интересното при нас е, че ако жената от агенцията му се беше обадила 2 дни по-късно той щеше да е в командировка за следващите 6 месеца и най-вероятно никога нямаше да се видим.

# 65
Не, не би трябвало. Но, разбира се, ако желаете, Вие може да въздигнете прашасалата тема Simple Smile)

Нямам такова желание  Laughing, но модераторът, който ще ни изтрие спамо-чата в настоящата, би могъл да слее двете теми.  Laughing

# 66
  • София

Нямам такова желание  Laughing, но модераторът, който ще ни изтрие спамо-чата в настоящата, би могъл да слее двете теми.  Laughing
Не би го направил (сливането), другото - нека изтрие, ако прецени   Mr. Green

# 67

Добре си е новата тема, старата излиза с надпис:

Скрит текст:
Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

Много приятна тема, любовен роман не му трябва на човек! bouquet

# 68
Абсолютно не виждам логика отчетна тема, създадена преди година и половина, особено пък с такава извечна тематика  Laughing да се води толкова стара, че да се пенсионира на 12-та страница и да е нужна отделна и нова. Но след като не зависи от никой от нас, все тая.  Laughing

# 69
Като е все тая, защо се заяждаш newsm78 Ако има да споделиш някоя история, дбре си дошла   Hug    Ще я прочетем с интерес и ще й се порадваме от сърце Heart Eyes

# 70
Защо приемаш предните ми постове като заяждане и на какво основание се пишеш комитет по посрещането (с това вече се заяждам  Laughing, но не съм фен на популярното късане на билетчета из темите)? Най-нормално написах, че такава тема има, защото явно авторката на настоящата не го е знаела. Обикновено или сливат еднаквите, или, ако е отчетна, навъртяла 50 страници, се прави нова. Съществуването на две еднакви теми едновременно не се толерира. А какво конкретно ще се направи, не знаем. И толкоз.
А ако ти толкова държеше на неспаменето, нямаше да напишеш предния си пост, а история.  Heart Eyes Heart Eyes

# 71
 Laughing Ха- ха, тук ме хвана (и то без да се заяждаш) Simple Smile
Но аз няма какво толкова романтично или необичайно да споделя. Нашето си беше уредена работа, просто моят мъж трябваше малко да поизчака да попорастна и да се поизуча, та да се земем официално Laughing Затова и толкова се радвам на споделените истории тук. Изглеждат ми много сладки Simple Smile

# 72
Страхотна тема  bouquet
Запознанството ни беше банално чрез познати.Обядвах с моя позната и нейна приятелка дойде за да се запознае с мен,имаше нужда от услуга за един проект,а много хубави неща била чувала за мен  Embarassed (искаше да се възползва и да мине тънко,но това е за селските номера  Naughty).Консултирах я,като ни развали обяда с работните си въпроси и досаждане...На следващият ден ми звъни моята позната,че тази била много благодарна за услугата,искала да ми я върне като ме запознаела с най-добрия си приятел,който в момента приключвал тежка раздяла,но бил много свестен,а бившата му кифла  Shocked.Отказах разбира се,от няколко месеца бях сама и хич не ми се набъркваше във връзка с прясно раним.Как беше решила,че ще си подхождаме не знам,като на мен ми се стори анти от всякъде,а за него рисувах вече мислено всичко антимъжко на едно място.Потормози моята позната за номера ми и среща и уж се отказа,докато един ден не ми скроиха номер след около месец.Пак двете обядваме в обедната и той се появи в ресторанта с 2 рози-червена за мен и бяла за нея.Показали му моя снимка,разделил се окончателно с бившата и по съвет на най-добрата си приятелка решил да дойде да се запознаем.Хич не ми хареса-гологлав,здрав,с вид на мутра,само татуировки нямаше и смешните златни ланци.Държа се супер арогантно и едва ли не ще припадна от любов по него,не спря да говори за себе си и за плановете за живота си,абе почти както си го представях,нищо общо с това което търсех и исках.Втора среща нямаше,дадох му служебния си номер,не личния и още след срещата го блокирах да не ми досажда.Понеже нямам фейсбук,се наложи доста да се постарае за втори шанс,най вече с откриването ми и измъкването на моя си номер.Вайбъра свърши останалото,разбрах че поведението му е поза за пред хората и главно от несигурност и много използвания и наранавяния.От 9 месеца сме заедно,от 2 живеем заедно и засега я караме малко по бавно.
Романтиката не му е силна страна,но това лято,докато бяхме на море,ме изненада с вечеря на плажа,всичко беше подготвил и организирал,свещи,рози,лунна светлина,тишина и шума на морето  Heart Eyes.Направихме си и нощно къпане,а знае че винаги съм искала  Mr. Green.

Скрит текст:
Някой път ще разкажа и за бившия,първата любов с който откарахме 7 години,но през много перипетии минахме и здравата се измъчихме,което и изстиска връзката ни.В един момент решихме че просто няма смисъл и не си заслужава да продължаваме да се измъчваме и двамата,като чувствата не са това което бяха преди 15 години.Той беше по романтиката и жестовете   Rolling Eyes

# 73
Нашето си беше уредена работа...
В какъв смисъл уредена? Със сватовници като в стари времена или нещо друго?

# 74
  • Пловдив
В друг форум.
Пишехме в него години преди това. Беше ми направил впечатление като интелигентен и с чувство за хумор, но груб и зъл. Гледах, ако изобщо отговарям на негови постове, да е много внимателно, за да не ме захапе. Точно тази дума - зъл - употребих веднъж (на живо) пред трето лице, също познат, пишещ в същия форум, когато нещо обсъждахме някаква тема от форума.

Междувременно имах разни любовни неволи, раздяла с приятеля ми по мое решение, за което дълго се бях колебала + вест, че един друг човек, с когото можехме (той искаше, не е само аз да съм си въобразила) да се съберем, си е намерил друга, после несподелено влюбване до ушите в трети, и вупще ми беше депресивно в продължение на доста време. Някъде тогава ММ се свърза изненадващо с мен на лични във форума с предложение да се видим, видяхме се, и така.

На втория въпрос - не е романтичен и съответно няма такива постъпки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт