"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Всеки месец след О и особено както е при теб 7-ми ден след О, до цикъла ме болят зърната, набъбнали са, болезнени, чувствителни и т.н.т. Но не съм била бременна.

Това се получава и от прогестерона. За сега не може да има ясни признаци, че си бременна. Прогестерона и при бременност е висок и след овулация е висок.
След 3-4 дни си пусни кръвен тест, ако си сигурна в деня на О и ще разбереш Simple Smile

# 16
Всеки месец след О и особено както е при теб 7-ми ден след О, до цикъла ме болят зърната, набъбнали са, болезнени, чувствителни и т.н.т. Но не съм била бременна.

Това се получава и от прогестерона. За сега не може да има ясни признаци, че си бременна. Прогестерона и при бременност е висок и след овулация е висок.
След 3-4 дни си пусни кръвен тест, ако си сигурна в деня на О и ще разбереш Simple Smile

А какво трябва да кажа като отида? Искам кръвен тест за евентуална бременност или какво?
Извинявам се за невежеството Blush

# 17
  • София
отиваш в събота когато работи лабораторията, не е нужно на гладно, на жадно и т.н.т.
Казваш искам "Бета че-ха-ге (ЧХГ)" или искам "Кръвен тест за бременност" това е.
след това ти казват кога да си чакаш резултата, още в същия ден

# 18
отиваш в събота когато работи лабораторията, не е нужно на гладно, на жадно и т.н.т.
Казваш искам "Бета че-ха-ге (ЧХГ)" или искам "Кръвен тест за бременност" това е.
след това ти казват кога да си чакаш резултата, още в същия ден

Едно голямо БЛАГОДАРЯ!   Peace

# 19
Здравейте.
Възможно ли е след овулация на 22 и усилени опити днес болката в зърната ми да е от възможна бъдеща бременност или просто отново ще ми дойде цикъла?
Съмнявам се толкова рано да има симптоми на бременност,но пуста надежда...
При мен веднага след Ову ме боляха адски гърдите и ПМС имах и положителен тест: )

# 20
  • София
При мен ме болят много, но нямам положителен тест две години.
Нищо не е гаранция, освен теста за бременност

# 21
Здравейте, дами. Няма да се обяснявам дълго ще го карам на право. Последен цикъл 11.11 . На 25-26 получих кафеникаво зацапване и от тогава имам странно бяло течение има жълтеникав цвят. Болна съм и все си мисля че може би от това организма ми нещо се бунтува, но днес когато се събудих със страхотни болки в яйчниците и кръста, че и с гърди като на фолк певица  Laughing страшно болезнени ... се чудя какво да мисля .. може би са ПМС-та .. но моя се е надъхал и покрай него и аз взех да си мисля други неща. Въпроса е ясен. Според вас има ли бременност или не?
Благодаря Ви много.  bouquet

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 09:20 от Srety

# 22
Колко дена ти е цикъла?

# 23
# 24
Явно не си ме разбрала Simple Smile. Кога очакваш следващата менструация?

# 25
Оооооо извинявай. Около 26-27. Ако ме питаш за О. Положетилен тест на 23.11.

# 26
  • София
Ако си имала положителен тест за О на 23.11, то О е била на 24 или на 25-ти ноември, следователно кървенето трябва да дойде или да не дойед на 7-ми, 8-ми, 9-ти декември.

Идването на цикъла зависи почти единствено от овулацията. Няма как да ти дойде по-рано, защото от овулацията до цикъла ще е минало твърде малко време.
В случая си имала късна О, нямаш закъснение, ще ти се забави цикъла спрямо минали месеци, но това не е закъснение, а просто физиология.

# 27
От думите ти разбирам, че няма място за притеснения. Благодаря Ви много.

# 28
Доколкото разбирам това кафеникаво зацапване съвпада с овулацията ти. По принцип има вероятност да става въпрос за овулационно зацапване , но това се случва много рядко. За бременност в момента е много рано да се говори, тъй като дори да е имало оплождане, зиготата още се намира някъде в маточната тръба и няма имплантация. В такъв случай симптомите които описваш, жълто течение и силни болки, повече приличат на обострена инфекция, особено като се има предвид че си била и болна наскоро. Съветът ми е задължително да се прегледаш, още повече че работите за бебче .  Болките в гърдите най-вероятно са от прогестерона който се покачва след овулацията.

# 29
Здравейте и аз искам да попитам за съвет. Последния ми цикъл беше от 05.11 и продължи 4 дни (както ми е обикновено) от 12.11 беше първия опит за бебе и след него още 2-3 пъти. Около седмица след първия почнах да се чувствам странно - страшен апетит (ако не хапна имам чувството че ще припадна), болки в ниско долу (към днешна дата болките са доста силни) чувство на умора, раздразнителност, слабо бяло течение....и за момента за това се сещам. Мислите ли, че може да съм бременна. Следващия ми цикъл е на 3-4.12. Вчера правих тест, но нищо. Задължително ли трябва да изчакам закъснение на МЦ, за да направя тест? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт