"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София
не, не е задължително да изчакаш закъснение.
Ако цикъла ти е редовен и не закъснява, то след 2 дни теста ще е показателен.
Иначе утре можеш да пуснеш вече и кръвен, той е 100% сигурен

# 31
не, не е задължително да изчакаш закъснение.
Ако цикъла ти е редовен и не закъснява, то след 2 дни теста ще е показателен.
Иначе утре можеш да пуснеш вече и кръвен, той е 100% сигурен
За съжаление моят кръвен беше отрицателен в понеделник😔Късмет на всички 🍀

# 32
Ще направя пак тест, но малко се разочаровах вчера от отрицателния, но пък имам някакво усещане, че има резултат, не знам втълпявам ли си го понеже го искаме или наистина има......а вече нямам търпение да стане 3-4.12

# 33
  • София
недей да го мислиш, че втълпението е голяма работа....

Силве - жалко, ето още една жена с прекрасен прогестерон и без Б. Поне вече знаеш, че проблеми там нямаш Simple Smile

# 34
недей да го мислиш, че втълпението е голяма работа....

Силве - жалко, ето още една жена с прекрасен прогестерон и без Б. Поне вече знаеш, че проблеми там нямаш Simple Smile
Така е да , поне едно нещо е отметнато, макр че да си призная мисля, че може и да е било рано и имам малко надежда все още

# 35
  • София
ти кога пуска прогестерона?

# 36
ти кога пуска прогестерона?
На 21ден от Ц , а ЧХГ на 25 , това на 30 дневен цикъл , знам че е малко вероятно , но все пак надеждата умира последна 😂

# 37
  • София
според мен този прогестерон на 21 ден е бил 7 дни след О, след това чхг е пускано на 10-11 ден, би трябвало да е показателен.
Цикъла супер абсолютно точен ли ти е, че си сигурна, че ще ти дойде на 30-тия ден?
Според мен по-скоро ще ти дойде два дни по-рано.
Има го и това като възможност.
Днес кой ден ти е?

# 38
според мен този прогестерон на 21 ден е бил 7 дни след О, след това чхг е пускано на 10-11 ден, би трябвало да е показателен.
Цикъла супер абсолютно точен ли ти е, че си сигурна, че ще ти дойде на 30-тия ден?
Според мен по-скоро ще ти дойде два дни по-рано.
Има го и това като възможност.
Днес кой ден ти е?
Точен ми е да ...попринцип. Днес ми е 27 ден.

# 39
  • София
доста всиок прогестерон за да е бил преди 7-мия ден от О...
Според мен минимум да е бил 6-тия ден.
Аз бих тествала утре с уринарен ако нямам цикъл.

Принципно ако кръвния се е падал на 9-ти ден от О, пак би трябвало да не е съвсем нула.

Стискам палци Simple Smile

# 40
доста всиок прогестерон за да е бил преди 7-мия ден от О...
Според мен минимум да е бил 6-тия ден.
Аз бих тествала утре с уринарен ако нямам цикъл.

Принципно ако кръвния се е падал на 9-ти ден от О, пак би трябвало да не е съвсем нула.

Стискам палци Simple Smile
Ако си бях следила О друго щеше да е . Знам само че след контакт на 19 ден  имах еднократно розово зацапване и си помислих че е О . И в главата ми стана каша , ще си изчакам  да видя какво ще стане .Благодаря за отговорите🤗

# 41
Здравейте!
Пих Дуфастон ,3×3 три дни ,днес е петия ден след преустановяването му ,но цикъл нямам. При предишен прием на въпросните таблетки ,М се появяваше между втори и трети ден. Закъснението ми е вече множко 16 дни. Теста ми беше отрицателен ,преди приема на Дуфастон. Естествено,че не се надявав на бременност,но какво е тогава? newsm78

# 42
  • София
Правилото е, че идва до 10 дни след спирането.
Явно три дни е било малко, изчакай ще дойде

# 43
 Малко ли ?! newsm78 3 дни × 9 таблетки - 27 общо. newsm78 При последния т.е предпоследния ми прием ,схемата беше следната: 10 дни × 2,а М налице,значинелно по-бързо.
П.П : При миналия прием АГ,каза ,че ще се появи до 2-3 дни.  Дойде си в срок. Сегашната каза да чакам 5 дни ... ooooh!

# 44
Здравейте всички !
Нова съм тук ! Имам едно въпросче към вас и Ви моля за мнение и съвети  Rolling Eyes
От 3 години пия противозачатъчни - Ясмин, поради поликистозни яйчници  Sad . Преди да ги започна си чаках цикъла по 6 месеца, а  е имало и случаи 9 месеца изобщо да нямам цикъл.... Когато ги пиех положението беше добре, но от 1 месец ги спрях и правим опити за бебе. Последното хапче си изпих на 28.10.2016г. и на 31.10. ми започна цикъла. От 07.11. започнах всеки ден да си правя тестове за О и така до 19.11 нито един положителен... реших да спра с тестовете и каквото стане.... С противозачатъчните цикъла ми си беше 28 дни и затова очаквах О около 15-16 ден, но уви... През целия месец с годеника ми бяхме доста активни. Важно е да спомена и че имам някои от признаците на ранна бременност - сънливост, странна бяла слуз, световъртеж, болки ниско долу ( особено когато се затичам или забързам ), болки в кръста, твърди и болезнени гърди. Правих 4-5 теста до сега ( Presto- за ранна диагностика, както и Shure chek ), но всички са отрицателни.... по моите изчисления на 28.11. -29.11 трябваше да ми дойде М... или поне днес, но никакъв го няма  Very Happy . Ох май доста подробна бях, дано да ме разберете  Rolling Eyes . Може ли О ми да е настъпила след като аз прекратих правенето на тестовете - ( след 19 ден от цикъла ) и може ли според вас да съм бременна или просто тялото ми се е побъркало заради липсата на Ясмина ?  newsm78 Също не изключвам и вероятността да нямам отново цикъл без хапчетата. Моят гинеколог ми каза направо да ги спирам и да правим опити. Предписа ми само Огестан.
Предварително много ви благодаря за вниманието, с което ще прочетете проблема ми и очаквам с нетърпение отговор !  Love

Общи условия

Активация на акаунт